Preskoči na vsebino
080 74 47

Ultimum

Pirnar Ultimum® je najboljši prvi vtis. In za tistega, ki odhaja, najboljši zadnji vtis. Čudovitih oblik, osupljivo trden in močan.

Pirnar Ultimum® je nekaj, česar se z užitkom dotikaš vsak dan. Je prvi stik z domom, ki te navdaja z neznanskim ponosom.

Izkušnja v salonu


So vhodi, ob katerih zastane dih

So vhodi, kjer obiskovalci ne najdejo besed. Kjer tudi vi vsakokrat postojite pred njimi, preden vstopite. So vhodi, po katerih si želimo drseti z roko. Kjer želimo otipati, ne le videti vse tanke reže in menjave materiala.

To je Ultimum® Pure. Čistost površin, kjer nič ne skazi popolne ravnine. To je vhod za najsodobnejše hiše in najzahtevnejše občudovalce popolnosti. Tiste popolnosti, ki ji ni mogoče ničesar vzeti in ničesar dodati. Kjer so vsi elementi potopljeni v enotno ravnino, brez odvečnih robov in okvirjev. Kjer je vse Eno.

Pure je skrivnost. Dotaknite se je.


Za koga je ustvarjen Pirnar Ultimum?

Ustvarjen je za ljudi, ki se zavedajo svoje odličnosti. Je tehnološka mojstrovina za tiste, ki ne poznajo kompromisov. Ki si upajo blesteti. Ki želijo biti največ, kar lahko.

Za druge je Pirnar Ultimum dolg vzdih občudovanja. Nekaj, česar se z užitkom dotaknejo. Je čudovitih, večkrat nagrajenih oblik, ki se ponašajo tudi s prestižno nagrado German Design Award Winner 2017 in German Design Award Special Mention 2015. Edinstven je.

Za edinstvene.

Pirnar OneTouch

Vsi modeli Ultimum Pure


Vhod, ki ga opazijo vsi

Ultimum® Multilevel je nekaj, česar ljudje ne pričakujejo. Je preboj iz utesnjujoče ravnine v novi svet trodimenzionalnosti. Je presenečenje, ki sili gledalca, da stopi bliže in se dotakne razgibane površine. Je tektonski premik na področ̌ju oblikovanja vhodnih vrat. Je inovacija, možna le z uporabo ročnega mojstrskega dela in vrhunske tehnologije.

Ultimum® Multilevel je izrazit in opazen vhod za ljudi s karizmo. Za ljudi, ki jih ni strah povedati svoje mnenje in pokazati svojo edinstvenost. Je za tiste, ki vodijo. Za vas.

Vsi modeli Ultimum Multilevel

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...