Preskoči na vsebino
Konfigurator 08 205 12 10

Priča vašega življenjskega sloga: najlepša vrata za hišo

Naša vrata za hišo so izdelana iz najkakovostnejših materialov in z izkoristkom prednosti modernih tehnologij. Navdušila bodo vas in vaše obiskovalce.

Tehnološko nadgrajena vrata za hišo | Pirnar

Popolnost in prestiž. Razkošje in eleganca. Varnost in udobje. To so odlike, ki vhodna vrata za hišo Pirnar definirajo kot vrhunski izdelek. Vodilu odličnosti sledimo od idejne zasnove do brezhibno natančne izdelave vhodov. S pozornostjo na najdrobnejše detajle ustvarjamo vhodna vrata za hišo neprekosljive kvalitete. Ne privolimo v omejitve in nezadovoljive kompromise, zato izumljamo. Uresničujemo oblikovne in tehnične inovacije, da vrata opremimo s tehnološko naprednimi mehanizmi, elementi in dodatki, ki odpirajo možnosti novih vznemirljivih funkcionalnosti. Vez s tradicijo in neprecenljivim znanjem starih mojstrov pa ohranjamo z ročno dodelavo in sestavo. Sam dotik vrat razodeva skrbnost in pozornost, vloženi v njihovo izdelavo.

Pročelje vaše hiše izpričuje tudi zgodbo o vas. Z vhodnimi vrati za hišo lahko izrazite svojo individualnost, slogu svoje hiše pa postavite piko na i. S poljubno dimenzijo, obliko, barvo, materiali in površinsko obdelavo bodo vrata odsevala vaš edinstveni slog. Za popolni izgled po vaši meri poskrbijo še izbira sistema odpiranja in zapiranja ter možnosti steklenih obsvetlob in očarljive osvetlitve.

Aluminijasta vrata: pojem vsestranske izvrstnosti

Aluminij je izredno prikladen material in zaradi njegove široke uporabnosti in številnih možnosti obdelave smo ga vključili v prav vse kolekcije. Najdete ga v kakovostnih vhodnih vratih inovativnih serij Pure in Multilevel. Imenitno se poda v vrata kolekcije Classico, ki pomeni srečanje tradicionalnih vzorcev s sodobnimi oblikovnimi pristopi. Nepogrešljiv je tudi v zbirki vrat Premium, ki jo označuje sodoben in dovršen, umirjen videz z izbranimi detajli.

Aluminijasta vhodna vrata za hišo so spoj odlične funkcionalnosti in estetske vrednosti. Ta mehki in prožni material je tako mogoče oblikovati v številnih variacijah in doseči želen videz površine. Omejitev ni niti pri izbiri barve. Seveda še več osupljivih vizualnih možnosti dizajna odpre kombiniranje aluminija z lesenimi ali steklenimi dodatki.

Z ustrezno obdelavo sicer mehkega aluminija pa dobimo trpežen in vzdržljiv material, iz katerega izdelamo profile za trdna in robustna vhodna vrata. Odporna bodo proti vremenskim vplivom in ob preprostem čiščenju in vzdrževanju bodo dobro kljubovala zobu časa: brez bledenja, zvijanja in korozije.

Aluminijasta vhodna vrata omogočajo udobno in varno bivanje. Ob zanesljivi zvočni in energetsko učinkoviti toplotni izolaciji se prepustite miru, tišini in prijetni sobni temperaturi v svoji hiši. Poleg tega so alu vrata ognjevzdržna. Kakovostni profili so protivlomni, za visoko raven varnosti pa poskrbimo še s primerno nočno osvetlitvijo, elektronskim zaklepanjem brez klasičnega ključa in drugimi visokotehnološkimi rešitvami – med našimi najnovejšimi sta čitalnik prstnega odtisa in sistem za prepoznavo obraza.

Kakovostna vrata: tehnološka nadgradnja OneTouch in Theatrica

Brezhibna in profesionalna izdelava, z uporabo vrhunskih materialov, v vseh naših kolekcijah zagotavlja kakovostna vhodna vrata. Obenem si prizadevamo za nenehen razvoj in iskanje novih načinov, da bodo vrata še bolj funkcionalna. V nadaljevanju vam predstavljamo dve od svojih nagrajenih inovacij.

Pirnar OneTouch s potezalom, ki je dostopno le lastniku, pomeni najbolj osebna vhodna vrata na svetu. Lastnik se identificira preko čitalnika prstnih odtisov. Potezalo se ob tem izvleče in z razsvetlitvijo okolice prijazno pozdravi lastnika. Vrata se odklenejo, po vstopu v hišo pa se potezalo uvleče nazaj v površino in vrata se spet zaklenejo. S tem mehanizmom so vrata varna pred tujci.

Pirnar Theatrica pa je pametna vhodna stena, ki presega tisočletja star pojem klasičnih vhodnih vrat. To je brezdotičen in samodejen hišni vhod. Nima potezala, za odpiranje ne potrebuje fizičnega stika. Vsebuje tehnologijo prepoznavanja obrazov. Odprete jo s pogledom. Ko vas prepozna, elegantno izgine v steno in vam da prosto pot v hišo, nato pa se spet tiho zapre. Med drsenjem jo lahko kadarkoli ustavite z nežnim gibom roke. Intuitivna, varna in veličastna pridobitev za vaš dom.

Strokovna montaža

Nakup vhodnih vrat za hišo Pirnar seveda vključuje njihovo montažo ali vgradnjo. S tem sklepnim delom storitve poskrbimo še za zadnje podrobnosti, preden vam vaša nova vrata predamo v uporabo; kajti le skrbno opravljena montaža omogoča brezhibno in dolgotrajno delovanje. Naši izkušeni monterji poskrbijo za pravilne izmere in popolno prileganje vrat. To zagotavlja tudi dobro zvočno in toplotno izolacijo. Pravilno izvedena montaža vhodnih vrat preprečuje njihovo povešanje in zatikanje, tudi po večletni uporabi se bodo mehko zapirala.

Izdelava vrat po meri

Z izdelavo vrat po naročilu vhodu v svojo hišo vdihnete osebni pečat. Od osnovne določitve sloga vrat, ki je v skladu z arhitekturo objekta (tradicionalna ali moderna), pa do definiranja vseh okrasnih in tehničnih podrobnosti vas spremljajo naši strokovnjaki, ki prisluhnejo vašim zamislim in vam pomagajo z nasveti. Z zasnovo po meri vam izdelamo popolnoma unikatna vhodna vrata. Opremimo jih s certifikatom podjetja, lasersko gravirano ploščico, v katero lahko vtisnete svoje sporočilo. Za končni izdelek ni meja: poravnane površine vrat ali njihove bolj razgibane ravni; uporaba osnovnih in preprostih geometrijskih oblik ali igra z vitraži in vzorci; enokrilna ali dvokrilna vrata; različne možnosti materialov in barv; stranske obsvetlobe in potezala z napisi ali osvetlitvijo: edinstvena vrata za edinstvene stanovalce.

dom
Vhodna vrata
Oblikujte svoja vhodna vrata
Pojdite v konfigurator
Saloni Pirnar
Obiščite salone Pirnar
Dotaknite se vhodnih vrat
Katalogi
Prenesite kataloge vhodnih vrat
Odkrijte vse modele vhodnih vrat
top
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...