Preskoči na vsebino
08 205 12 10

Zakaj izbrati premium vhodna vrata?

Varnostna vrata so odličen preventivni ukrep, ki prinaša veliko koristi za vaš dom. Očitna prednost varnostnih vrat je zaščita, ki jo zagotavljajo.

Zakaj izbrati premium vhodna vrata? | Pirnar

Varnostna vrata so odličen zaščitni ukrep, ki prinaša veliko koristi za vaš dom.

Očitna prednost varnostnih vrat je zaščita, ki jo zagotavljajo. Ropar bi moral za odpiranje ključavnic na varnostnih vratih uporabljati posebne naprave. Ko gre za varnost vašega doma in podjetja, previdnost ni nikoli odveč. Vlom vam namreč lahko povzroči velike stroške, ne le zaradi ukradenih stvari, temveč tudi izgube časa, medtem ko zavarovalnica oceni stanje in nadomesti manjkajoče stvari. Varnostna vrata priporočamo za vse prostore, kjer je večja verjetnost vloma.

Zakaj zamenjati stara vhodna vrata

Zamenjava vhodnih vrat je ena najbolj pametnih naložb, za katero se lahko odločijo lastniki nepremičnin.

Stara in dotrajana vhodna vrata vas lahko stanejo veliko denarja. Vrata in okna so tisti elementi, kjer največ toplote pobegne iz doma. Starejša vrata so slabo izolirana in prepuščajo toploto in mraz. Morda boste ugotovili, da bo z zamenjavo vhodnih vrat viden prihranek pri računih za energijo.

Varnostna vhodna vrata so odlična naložba, zato so številni strokovnjaki za izboljšanje doma uvrstili zamenjavo vrat na seznam najboljših 10. Glede na izbrana vhodna vrata si lahko povrnete kar 80 % stroškov, če se v prihodnosti odločite prodati svoj dom.

Ko se vrata začnejo obrabljati, postanejo vedno bolj aktualna varnostna vprašanja. Poleg tega imajo novejša vrata več varnostnih funkcij kot starejša, kar pomeni manjše tveganje za morebiten vlom.

Nova vhodna vrata ne pomenijo samo izboljšanja videza vašega doma, ampak tudi manj skrbi, ko pride do varnosti vas in vaših najdražjih.

Koliko lahko prihranite z dobro izoliranimi vhodnimi vrati?

Visoka varnostna zaščita

Vaša vrata so najlažje dostopna točka vstopa v nepremičnino, kjer bodo vlomilci najprej preverili njeno šibkost. Varnostna vrata ponujajo optimalno moč in zaščito, da odvrnejo morebitne tatove. Dobavljiva so v različnih slogih, ki ustrezajo posebnim potrebam vašega doma.

Nizki stroški vzdrževanja. Običajna lesena vrata zahtevajo več vzdrževanja, saj podležejo naravnemu otekanju in krčenju zaradi izpostavljenosti dežju in sprememb temperatur. Hitro se začnejo razvijati šibke točke, ki so vidne očesu, in če jih lahko vidite, jih bodo videli tudi potencialni vlomilci. Nova vhodna vrata iz visokokakovostnih materialov za boljšo zaščito imajo dodano karbonsko jedro, ki doda več trdnosti.

Kako preveriti, ali res kupujete varna vhodna vrata?

Prednosti varnostnih vrat

Jasno je, da so kriminalci bolj aktivni v večjih in bogatejših delih mesta ali naselja, kjer so potencialni izkupički največji, neznanci pa pogosto ostanejo neopaženi in razmeroma preprosto je pobegniti.

Najnovejša varnostna vhodna vrata se zdaj lahko vgradijo v katero koli točno določeno stavbno zasnovo, lahko so celo oblikovno enaka vašim že obstoječim vratom, vendar z inovativno notranjo konstrukcijo, ki ščiti pred skoraj vsako obliko napada. Zaščita pred vsiljivci je lastnikom stanovanj prioriteta in najpomembnejši korak je ravno namestitev varnih vhodnih vrat.

Aluminijasta varnostna vhodna vrata so zelo vzdržljiva, saj je aluminij material, ki odlično prenaša različne škodljive dejavnike, kot je plesen, rja, vlaga in močni sončni žarki. Uspešno kljubuje tudi najbolj ostrim vremenskim razmeram, kar pripomore k energetski učinkovitosti. Aluminijasta vhodna vrata lahko obdelamo in dosežemo različne sloge z zaključki, okrasnimi aplikacijami in oblikami.

Vhodna vrata po meri Pirnar lahko popolnoma prilagodimo vašim potrebam in željam. Različne kolekcije si lahko ogledate v naših spletnih katalogih ali pa obiščete prodajni salon v Ljubljani ali Mariboru, kjer se lahko dotaknete najbolj prodajanih in največkrat nagrajenih vhodnih vrat na svetu.


alu vhodna vrata varnost


Katalogi

Prenesite si kataloge najnovejših in inovativnih vhodov Pirnar. Preglejte jih z najbližjimi ali pa jim jih pošljite po e-pošti.

S prenosom katalogov soglašam, da družba Pirnar d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen trženja storitev, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov Pirnar d.o.o., Bravničarjeva 20, 1000 Ljubljana. Več

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...