Preskoči na vsebino
080 74 47

Posebne želje arhitektov

Vaš in naš cilj je preprost: Sprožati občudovanje z vsem, kar počnemo. Naredimo svet lepši - skupaj.

Vse pri Pirnarju je podrejeno ustvarjanju občudovanja – vrhunski tehnični razvoj, nagrajeno oblikovanje, mojstrska ročna izdelava in sistematično urejeni proizvodnja, prodaja in transport.

Zato vas lahko podpremo z najbolj inovativnimi, mednarodno nagrajenimi, estetsko dovršenimi in brezkompromisno izdelanimi vhodnimi vrati, kar jih najdete na evropskem trgu.


Prvi vtis izjemnih dimenzij

Vhodi Pirnar so vrhunski prvi vtis objekta, v vaših rokah pa lahko postanejo navdušujoči portali izjemnih dimenzij. Mogoče jih je unikatno oblikovati po vaših željah in izdelati v izjemnih dimenzijah, kjer je eno samo krilo vrat lahko tudi 300 cm visoko in 130 cm široko, največja skupna dimenzija pa je kar 280 x 350 cm. Poglejte si, kako to uspeva drugim arhitektom:

Galerija

  • Marchegg, Austria
  • St. Holon, Israel
  • St. Holon, Israel

Svetovne inovacije, ki navdušujejo

Noben evropski proizvajalec nima toliko inovacij na vhodnih vratih kot Pirnar. Svetovna inovacija letošnjega leta je najbolj osebni vhod na svetu, prvi vhod s samodejnim izvlečnim in uvlečnim potezalom, ki ga ponudi samo lastniku. Poglejte si tega in druge tehnološke dosežke podjetja PIRNAR.

Galerija

  • Cornwall, UK
  • Kirheim, Germany
  • Eupen, Belgium
  • California, USA
  • New Jersey, USA
  • Vienna, Austria

Najprestižnejše nagrade

Pirnar vhodi niso le preverjeni na najbolj zahtevnih svetovnih trgih, ampak tudi redno nagrajevani z najbolj prestižnimi nagradami, tudi z German Design Award Winner 2017.

GDA 2017 Winner GDA 2017 Special mention GDA 2015 Special mention DOS A+Award DOS


Edinstveno: poosebljen vhod Pirnar

Vhodi Pirnar so opremljeni z lasersko gravirano ploščico, ki predstavlja certifikat porekla. Ploščica je vidna šele, ko vhod odpremo, tako da jo lastnik vidi vsak dan. Na ploščici pa je lahko tudi poljubno vaše sporočilo ali posvetilo.


Kaj je podjetje Pirnar

PIRNAR d. o. o. je izjemno inovativen proizvajalec občudovanih in brezkompromisno izdelanih ALU in lesnih vhodnih vrat v Evropi. Smo hitro rastoče družinsko podjetje z okoli 200 zaposlenimi in razvito prodajno mrežo po več celinah. Vsako leto predstavimo več inovacij, kot jih večji evropski tekmeci v nekaj letih.

Prvim na svetu nam je uspelo razviti vhod s samodejnim uvlečnim in izvlečnim potezalom, najbolje izoliran serijski vhod na svetu, 3D vratno krilo, nove načine lastne osvetlitve vhoda, skriti čitalnik prstnega odtisa, utopne ročaje z odpiralnim mehanizmom, popolnoma raven vhod, serijsko izdelano 3 m visoko in 1,3 m široko vratno krilo in kopico drugih inovacij. Za inovacije redno prejemamo nagrade.

Najbolj od vsega cenimo lepoto, ambicioznost, inovativnost in edinstvenost. In ne verjamemo v nemogoče.

Naša vizija je postati najbolj cenjen proizvajalec ALU in lesnega stavbnega pohištva na svetu.


Katalogi modelov vhodnih vrat

Vse aktualne modele vhodnih vrat si lahko ogledate na spodnjih povezavah:


Osebni stik in skrbnik

Za brezhibno sodelovanje vam bomo dodelili osebnega skrbnika, ki vam bo na voljo za vse tehnične in prodajne informacije. Naš cilj je vaše popolno zadovoljstvo in maksimalno občudovanje vašega naročnika.


Datoteke za vaše načrte

Če potrebujete datoteke za načrte za serijska vrata, za vrata po posebnih zahtevah ali pomoč pri rešitvah po meri, nam pišite ali nas pokličite na telefonsko številko +386 1 777 39 38. Naši strokovnjaki vam bodo pomagali najti najbolj optimalno rešitev in vam poslali ustrezne načrte.


Sprostite svojo ustvarjalnost

Pišite nam na archi@pirnar.si ali nas pokličite na +386 1 777 39 38. Najbolje kar takoj.


Če delate za zahtevne stranke, ki si želijo edinstvenih rešitev in najboljšega, kar trg ponuja, potem nam zaupajte svoje želje:

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...