Preskoči na vsebino
080 74 47

Portret podjetja

PIRNAR je vodilni evropski inovator na področju vhodov. Je hitro rastoče družinsko podjetje z razvito prodajno mrežo po vsej Evropi.

Zametki podjetja segajo v leto 1968, ko je nastala družinska rokodelska delavnica. Danes je PIRNAR vodilni evropski inovator na področju hišnih vhodov. Je hitro rastoče družinsko podjetje s skoraj 200 zaposlenimi in razvito prodajno mrežo po vsej Evropi. Vhodi PIRNAR so eni najbolj občudovanih in brezkompromisno izdelanih vhodov na trgu.


Kaj podjetje Pirnar loči od podobnih?

Predvsem edinstven način razmišljanja in dela. Nič ni nemogoče. Vse je pomembno. Končni cilj je občudovanje, zato je vsak vhod izpiljen v elegantno mojstrovino. Naše izdelke kupci prepoznajo po mojstrski natančnosti in ročno dodelanih detajlih, ki jih ni mogoče izdelati strojno.


Zgodovina podjetja je zgodba o inovacijah.

V preteklih letih nam je uspelo narediti najbolje izolirana aluminijasta vrata na svetu in v serijski proizvodnji uresničiti množico tehničnih in oblikovnih inovacij, za katere redno prejemamo nagrade: 3D vratno krilo, nove načine lastne osvetlitve vhoda, skriti čitalnik prstnega odtisa, utopne ročaje z odpiralnim mehanizmom, popolnoma raven vhod in nove, posebne obdelave površine. Za edinstveno oblikovanje smo med drugimi prejeli tudi prestižni nagradi nemškega Sveta za oblikovanje German Design Award Winner 2017 in German Design Award Special Mention 2015.

Pirnar OneTouch

Za koga delamo?

PIRNAR so vhodi, ki vzbujajo občudovanje. Naši kupci so drzni in odločni perfekcionisti z okusom, ki uživajo v lepem.

Kako razmišljamo Kontakt

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...