Preskoči na vsebino

OneTouch

Najbolj osebni vhod na svetu

Pirnar Ultimum Pure z OneTouch sistemom je najbolj oseben vhod na svetu. Je visokotehnološka, razkošna in zabavna predstava, namenjena le izbranim. Je prvi in edini vhod na trgu s samodejnim izvlečnim in uvlečnim potezalom in samodejno prilagojeno osvetlitvijo, ki prepoznava lastnika preko čitalnika prstnih odtisov. Vhod z nevidnim potezalom navdušuje s svojo prečiščenostjo, kar dokazujeta kar dve nagradi za German Design Awards 2017.


Svetovna inovacija za večje udobje.

Ko čitalnik prstnih odtisov prepozna lastnika, se elegantno in samodejno izvleče potezalo, ki razsvetli svojo okolico, vrata pa se odklenejo. Čez čas potezalo elegantno izgine v površino, vrata pa se zaklenejo. Poseben vzmetni mehanizem, popolnoma neodvisen od vira napajanja, skrbi za to, da je samodejno zapiranje popolnoma varno.


Lepši vhod, varnejši dom.

Pirnar OneTouch se nekaj sekund po zaprtju vrat samodejno spremeni nazaj v prečiščeno ploskev brez potezala, kar ne-lastnikom onemogoča kakršnokoli manipulacijo z vhodom. Na ta način že od daleč pokaže, da so vrata zaklenjena in dom varen.


OneTouch kaže, kdo ste.

Pirnar OneTouch je glasnik nove generacije pametnih vhodov, ki pozdravijo lastnika. Je idealen vhod za sodobne, pametne domove in pisarne. Pirnar Ultimum Pure OneTouch so vrata v prihodnost.

Pirnar OneTouch


Preizkusite ga v živo!

Nemogoče si je predstavljati osupljivo delovanje vhoda OneTouch, če ga ne vidite v živo. Odprite vrata prihodnosti. Oglejte si ga v najsodobnejšem slovenskem salonu vhodov.


Kje je Pirnarjev salon?

Obiščite nas v čudoviti poslovni stavbi na Bravničarjevi 20 v Ljubljani. Salon, ki je v pritličju, je pravo malo mesto. Na njegovih ulicah je ves čas na ogled jagodni izbor 50 do 60 najlepših in najbolj prodajanih modelov. Oglasite se in v živo otipajte najnovejše lepotce med Pirnarjevimi vhodi.

Lokacija Pirnarjevega salona

Salon je odprt:

ponedeljek in torek: 8.00 – 15.30
sreda in četrtek: 8.00 – 18.00
petek: 8.00 – 14.30

Salon je v neposredni bližini izvoza ljubljanske obvoznice in ima lastno urejeno parkirišče.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...