Preskoči na vsebino
Konfigurator 08 205 12 10

Izbira kakovostnih materialov je temelj za čudovit dom

Spoznajte prednosti uporabe različnih materialov glede na želene dimenzije, videz in funkcionalnosti vaših novih vhodnih vrat.

V Pirnarju je kvaliteta materialov na 1. mestu | PIRNAR

V podjetju Pirnar izdelujemo kakovostna vrata po meri, pri čemer lahko izbirate med različnimi zelo kakovostnimi materiali, iz katerih sestoji celotna konstrukcija. Na voljo je masiven in naraven les ter trpežen in eleganten aluminij. V naših kolekcijah lahko najdete tudi vhodna vrata v kombinaciji lesa in aluminija, kjer se prepletajo prednosti vsakega materiala, predvsem iz vidika toplotne in zvočne izolacije, vzdržljivosti konstrukcije in odpornosti na različne vremenske razmere. Trajnostni notranji leseni okvirji se združujejo z zunanjo lupino iz aluminija, kar ustvarja čist in moderen videz. Vhodna vrata v poljubnih materialih so na voljo v enokrilnih in dvokrilnih izvedbah vrat.

Pirnar vhode po naročilu pa lahko obogatite in prilagodite želenemu slogu, oblikovalski zasnovi in funkcionalnosti ter kombinirate različne elemente in dodatke, kot je zasteklitev, zaključni elementi in barve. Vhodna vrata lahko opremite tudi s pametno tehnologijo, kot je sistem OneTouch z nevidnim potezalom ter osebnim čitalnikom prstnih odtisov. Vhod lahko popestrite z nežnimi obsvetlobami na stranskih steklih ali na stranskem delu vrat.

Sodobna lesena vrata

Lesena vhodna vrata izdelujemo iz najbolj kakovostnega lesa, pri čemer vsaka vrsta lesa krasi vhod s svojo naravno barvo in videzom, ki se zlije z vsako sodobno ali klasično arhitekturno zasnovo. Enokrilna in dvokrilna lesena vhodna vrata izdelujemo iz smrekovega lesa s svojo značilno svetlo in temno sivo barvo, tradicionalnega macesnovega lesa s poudarjeno rdečkasto barvo ter iz močnega in trpežnega hrastovega lesa. Z nanašanjem oljnatih in lazurnih barv pa lahko ustvarimo želeno barvno nianso, ki naravno barvo lesa posvetli ali pa nekoliko potemni. Tako lahko za lesena vhodna vrata izbirate med različnimi vrstami masivnega lesa, lesnim dekorjem in barvami. Pirnarjeva lesena vhodna vrata je mogoče tudi zastekliti z različnimi vrstami steklenih plošč in dvoslojnih stekel, kot so prosojna in satinirana stekla, vitraži, stekla z dekorativnimi vzorci, steklene plošče z dodatki taljenega stekla in kristali. Na voljo so tudi tri slojne in štiri slojne zasteklitve, ki povečujejo toplotno izolacijo in energetsko učinkovitost. Lesena vhodna vrata lahko kombinirate z različnimi elementi, kot so varnostne tritočkovne ključavnice, tolkala in potezala.

Kompaktna aluminijasta vrata

Vzdržljiva aluminijasta vhodna vrata nudijo številne prednosti, saj je aluminij močan material, ki odlično prenaša različne škodljive dejavnike, kot je plesen, rja, vlaga in močni sočni žarki. Aluminij je mnogo lažji od ostalih kovin, a na drugi strani zelo trpežen. Njegova obstojnost in moč se celo povečata pri nizkih temperaturah, zato aluminijasta vhodna vrata kljubujejo tudi v najbolj ostrih vremenskih razmerah. To zagotavlja visoko stopnjo zaustavljanja vetra, mrzlega zraka in vode, kar pripomore k energetski učinkovitosti. Ker je aluminij upogljiva kovina, lahko izdelamo vhodna vrata v večjih dimenzijah, ki optimalno nosijo svojo težo. Aluminijasta vhodna vrata praškasto barvamo in lakiramo z zelo obstojnimi in ekološkimi barvami in laki, pri čemer lahko izbirate med široko paleto barvnih kombinacij. Pirnar alu vhode lahko tudi zasteklimo s sodobnimi parsol sivimi stekli, prekrivnimi in satinastimi stekli, kjer taljena stekla ustvarjajo estetske svetlobne učinke. Aluminijasta vhodna vrata lahko s pomočjo računalniško vodenih strojev obdelamo in dosežemo različne sloge z zaključki, dekorativnimi aplikacijami in oblikami v krivuljah, kvadratih in drugih oblikah.

Dimenzije z enokrilnimi in dvokrilnimi izvedbami

Dimenzije vhodnih vrat se povsem prilagodijo posameznemu naročilu, pri čemer je izbira velikosti odvisna od zunanjega prostora, ki je namenjen za vgradnjo, ter od same arhitekturne zasnove stavbe. Ne glede na to, ali se boste odločili za enokrilna ali dvokrilna vhodna vrata, bomo v podjetju Pirnar s kakovostno izdelavo zagotovili, da bo vhod optimalno strukturno stabilen, funkcionalen ter da se bodo barve, uporabljeni materiali in dodatki dopolnjevali s slogom zgradbe in vašimi željami. Ker ima aluminij pri postopkih obdelave zelo velik koeficient linearnega raztezanja, lahko alu vhodna vrata izdelamo skorajda brez velikostnih omejitev. Konstrukcijo vhodnih vrat z večjimi dimenzijami dodatno podpremo z okrepljenimi profili iz aluminija in nerjavečega jekla ter z zaključnimi elementi iz kovine, kot so okvirji vrat. Robustni in močni profili so zadolženi tudi za to, da vhodna vrata nadstandardnih mer okrepimo s protivlomno in varnostno zaščito, čemur lahko dodamo še elektronsko zaklepanje in zapiranje, obodna tesnila, varovanje s tečaji in steklene plošče z zaščitnim steklom.

Vrata po meri vašega doma

Pirnar vrata po meri lahko povsem prilagodimo vašim potrebam in željam, vključujoč dimenzije, barve, materiale, zasteklitev, tehnologijo, varnost in druge elemente. Vhode lahko nadgradite s pametno tehnologijo odklepanja s prstnim odtisom, kar zagotavlja dodatno mero varnosti in udobja.

Razvili smo tudi mednarodno nagrajeno pametno vhodno steno, ki navdušuje s sodobnim dizajnom, kakovostnimi materiali in vrhunsko tehnologijo. V aluminijasta ali lesena vhodna vrata lahko vgradimo ustrezno osvetlitev ob vratih ali na potezalih. Potezala so na voljo tudi s prestižnimi kristalnimi dodatki ali z vašim imenom. OneTouch linija vhodov pa se ponaša s samodejnim skritim potezalom. Široko izbiro nudimo tudi na področju steklenih površin, pri čemer stekla opravljajo tako dekorativno kot funkcionalno nalogo z večslojno zasteklitvijo.

Vhodna vrata v različnih kolekcijah si lahko ogledate v naših spletnih katalogih, pri tem pa se lahko naročite tudi na brezplačen izris ali pa obiščite naš prodajni salon v Ljubljani, kjer si lahko v živo ogledate najbolj prodajane modele vhodnih vrat Pirnar.

Želite izvedeti več?

Pridite na kavo v naš najbližji razstavni salon in pogovorili se bomo o vaših željah.

REZERVIRAJTE SI TERMIN

dom
Ali so vam bile te informacije v pomoč?
Vhodna vrata
Oblikujte svoja vhodna vrata
Pojdite v konfigurator
Saloni Pirnar
Obiščite salone Pirnar
Dotaknite se vhodnih vrat
Katalogi
Prenesite kataloge vhodnih vrat
Odkrijte vse modele vhodnih vrat
top