Preskoči na vsebino
Konfigurator 08 205 12 10

OČARLJIVA VHODNA VRATA ZA EDINSTVEN DOM

Vhodna vrata

Vhod, ki z dominantno prisotnostjo očara vsakogar, ki se mu približa. Estetsko dovršen tehnološki biser. Osupljiva vhodna vrata za veličasten dom in za izjemno udobje sodobnega bivanja. Moderno upravljanje vrat z mobilno aplikacijo Pirnar, oddaljeno odklepanje, kjerkoli se nahajate in pametna osvetlitev. Vrhunske rešitve z rekordnimi vrednostmi toplotne in zvočne izolacije za toplino in mir v vašem domu.

OBLIKUJTE VHODNA VRATA

Brezčasen dizajn za najzahtevnejše kupce

S pogledom na vhodna vrata si obiskovalci ustvarijo prvi vtis o vaši hiši; predstavljajo namreč vaš individualen življenjski slog in odnos do oblikovanja ter lepote. A samo dovršen in brezčasen dizajn danes ni dovolj. Sodobne potrebe bivanja zahtevajo energetsko učinkovitost vhodnih vrat z vrhunskimi rešitvami, dobro protivlomno zaščito in tehnološkimi inovacijami.
Pirnarjeva vhodna vrata v mnogih pogledih presegajo trenutne standardne zahteve. Odlikujejo jih vrhunska toplotna in zvočna izolacija z rekordnimi vrednostmi ter pametna sistema SecuroSmart in SmartLux. Ko je govora o vašem udobju, ne sprejemajte kompromisov.

Vhodna vrata

Vhodna vrata Pirnar

Največje Pirnarjeve inovacije

Vhodna vrata Pirnar so estetski, funkcionalni in tehnološki presežki. Z inovativnim pristopom že vrsto let postavljamo trende v panogi: samodejna vhodna stena s prepoznavo lastnika, nevidne ročaje, čitalce prstnih odtisov, masivna zunanja vrata iz aluminija z večnivojsko zasnovo krila, povsem raven vhod z elementi v isti ravnini, ročaje iz žareče kovine in zunanja vrata izjemnih dimenzij.

 • Tehnološke inovacije na vratih #1
  NAJSODOBNEJŠE TEHNOLOŠKE INOVACIJE

  V Pirnarju za vhodna vrata nenehno razvijamo tehnološke in oblikovne inovacije, ki prispevajo k udobnejšemu bivanju in varnosti. Med njimi so prva vhodna vrata na svetu s samodejnim izvlečnim in uvlečnim ročajem ter najtrdnejša vratna konstrukcija CarbonCore, zaradi katere bodo vaša vhodna vrata uspešno kljubovala vsem vremenskim ujmam.

 • Vhodna vrata v velikih Grande dimenzijah #2
  IZJEMNE DIMENZIJE VRAT

  Veliki prostori z visokimi stropi, veličastne vile, gradovi in umetnine sodobne arhitekture potrebujejo več kot standardna vhodna vrata. Vhode Pirnar ustvarjamo v izvedbah Grande, ki z izjemno višino in širino ustvarjajo vtis veličastnosti. Najvišja vrata v višini 9 m krasijo vhod vile v Dubaju.

  Dimenzije vrat

 • Pirnar nagrajene kljuke za vrata #3
  OSUPLJIVE KLJUKE

  Kljuka je najbolj oseben del vrat. Vsak stanovalec se je dotakne vsaj tisočkrat letno, zato jim pri Pirnarju posvečamo največjo pozornost. Svoj vhod in hišo lahko oplemenitite z ročaji iz žareče kovine MagmaLux ali ročaji s kristalnim steklom CrystaLux. S personaliziranimi kljukami LabeLux lahko v svetlobnem vzorcu izpišete poljuben napis.

  Kljuke za vhodna vrata

 • Vhodna vrata prihodnosti #4
  VRATA PRIHODNOSTI

  Vhodna stena Pirnar Theatrica so prva brezdotična in popolnoma samodejna hišna vhodna vrata, ki se brez dotika odprejo in zaprejo samo lastniku. Elegantni vhodi Ultimum Pure predstavljajo vrata v povsem gladki ravnini, medtem ko kolekcija Multilevel ustvarja valovit relief v obliki sipin in morskih valov.

  Več o Theatrici

Čudovite mojstrovine iz žlahtnih materialov

V Pirnarju nismo nikoli zadovoljni s tem, kar že obstaja. Inovativnost imamo vgrajeno v naš DNK in ves čas nas žene želja, da postavljamo nove trende v panogi. Pri uporabi materialov se zato ne omejujemo le na aluminij ali les, ampak ju plemenitimo tudi s karbonskimi vlakni, steklom in inoksom. Končni izdelki so vedno rezultat vrhunskega znanja o materialih, njihovi medsebojni sinergiji ter pozornosti na detajle.

 • ALUMINIJ
  Vrata iz aluminija
  Zunanji pogled
  Notranji pogled

  KONSTRUKCIJA
  Aluminij je lahek, a izjemno močan material, zaradi katerega je celotna konstrukcija izredno trpežna in ima dolgo življenjsko dobo.

  ROČAJI
  Širok nabor ročajev je na voljo v različnih dolžinah, oblikah in barvah. Poljubno jih osvetlite, personalizirate ali opremite s čitalcem prstnih odtisov.

  VRATNO KRILO
  Izbirate lahko med praktično neomejenimi barvnimi opcijami in neskončnimi možnostmi površinskih obdelav. Kombinirajte jih tudi z lesom.

  ZAŠČITNO-DEKORATIVNA LETEV
  Estetski in praktični zaključek vratnega krila predstavlja zaščitno-dekorativna letev iz inoksa, ki jo lahko poljubno oplemenitite z LUX osvetlitvijo.

  NASADILA
  Lahko se odločite za vidna ali skrita nasadila.

  KLJUKA
  Na voljo je več vrst čudovitih kljuk, od okroglih, pravokotnih, z osvetlitvijo Lux ali v črni izvedbi Nero Edition.

  NEOMEJENE MOŽNOSTI ALUMINIJA

  Aluminij z edinstvenimi lastnostmi omogoča izdelavo najbolj inovativnih vstopov v hišo. Zaželite si lahko praktično kakršnokoli obliko ali dimenzijo. Je odlična izbira za drsne vhode, pametne stene ali klasična zunanja vrata. Aluminijasta vrata so na voljo v različnih barvah, oblikah in stilskih možnostih, kar omogoča, da se prilagodijo videzu vaše hiše ali poslovnega prostora.

  Aluminijasta vhodna vrata

 • LES
  Vrata iz lesa
  Zunanji pogled
  Notranji pogled

  TRDNOST
  Pri izdelavi lesenih vrat uporabljamo vrhunski les z izjemno konstrukcijsko trdnostjo.

  ROČAJI
  Ročaji so iz različnih materialov, klasičnega izgleda ali opremljeni z najnovejšo tehnologijo.

  VRSTE LESA
  Lesena vrata izdelujemo v treh vrstah lesa: smreke, hrasta in macesna, kombiniramo jih tudi z aluminijem.

  IZOLACIJA
  Masiven les nudi zelo dobro zvočno in toplotno izolacijo. Vratno krilo dodatno obdelamo z vgrajevanjem različnih izolacijskih materialov.

  NASADILA
  Lahko se odločite za vidna ali skrita nasadila.

  KLJUKA
  Na voljo je več vrst čudovitih kljuk, od okroglih, pravokotnih, z osvetlitvijo Lux ali v črni izvedbi Nero Edition.

  PRIDIH TRADICIJE ALI DRZNA MODERNOST

  Masiven in naraven les je eden najstarejših gradbenih materialov, ki nikoli ne zastara. Glede dizajna in nadgradenj z najnovejšo tehnologijo se lesena vrata kosajo tudi z modernimi aluminijastimi zunanjimi vrati. Izjemne lastnosti različnih vrst lesa in obdelava z najsodobnejšimi postopki dajejo vsakemu Pirnarjevemu vhodu unikaten izgled. Lesena vrata višajo vrednost vaše nepremičnine zaradi njihovega estetskega privlačnega in trajnega videza. Lahko se enostavno barvajo ali obdelujejo z lakom ali oljem, da dosežete želeni videz in zaščiti les pred vplivi okolja.

  Lesena vhodna vrata

 • STEKLO
  Vrata s steklom
  Zunanji pogled

  VEČNAMENSKE OB IN NADSVETLOBE
  Vrata z obsvetlobami in nadsvetlobo so odlična rešitev, da v vašem domu pričarate vtis mogočnosti, elegance in spustite več naravne svetlobe v notranjost hiše.

  ESTETSKE OBDELAVE
  Zasteklitev omogoča številne čarobne obdelave – peskanje, matiranje, ustvarjanje vzorcev in motivov, graviranje ali ustvarjanje vitražev.

  PREKRIVNO STEKLO
  Vrata lahko oplemenitite s prekrivnim steklom, ki omogoča prefinjen, minimalističen in glamurozen videz vrat.

  VARNOSTNO STEKLO
  Za dodatno varnost vašega doma poskrbi tri ali celo štirislojno varnostno steklo, ki učinkovito preprečuje tudi toplotne izgube.

  STEKLO

  Steklo je čudovit detajl, ki nima le okrasne funkcije, ampak omogoča tudi dodatno osvetlitev prostora za zunanjimi vrati. Zlasti pri manjših prostorih ali prostorih z malo oziroma brez naravne svetlobe je odločitev za kombiniranje stekla z izbranim materialom (aluminij ali les) praktično nezgrešljiva odločitev. Z zasteklitvijo vhodnih vrat lahko spremljate dogajanje zunaj svojega doma, kar vam nudi dodatno varnost, hkrati pa tudi estetski užitek, saj imate z zasteklitvijo lep razgled na dovoz ali domač vrt.

 • KARBON
  Vrata s karbonsko konstrukcijo

  NAJTRDNEJŠA KONSTRUKCIJA
  Za ALU vrata smo razvili najtrdnejšo konstrukcijo, zaradi katere se le ta ne krivijo na žgočem soncu niti v najhladnejših zimah.

  ELEGANTNA ČRNINA
  Vse posamezne elemente v vratnem okvirju konstrukcije CarbonCore krasi elegantna črna barva.

  ROČAJI
  K elementom na CarbonCore konstrukciji se čudovito podajo izjemni črni ročaji serije Nero Edition.

  OJAČAN PRAG
  Ojačan prag v kombinaciji karbona in aluminija omogoča izjemno trdnost spojev, ki daleč presega klasičen spoj praga in okvirja.

  NASADILA
  Nasadila na CarbonCore konstrukciji niso le izjemno robustna, ampak tudi estetska, saj so povsem poravnana z linijo vrat.

  MAGNET WEATHERSEAL
  Razvili smo edinstveno magnetno tesnilo Magnet WeatherSeal, zaradi katerega CarbonCore tesni kot stena.

  KARBON

  Karbonska vlakna so izjemno lahka, trdna in nekajkrat močnejša od jekla. Uporabljajo se v najsodobnejših letalih, dirkalnih avtomobilih in seveda v najbolj modernih Pirnarjevih vhodih. Kombinacija aluminija in karbona ustvarja izjemno lahkost, a hkrati veliko trpežnost vhodnih vrat. Pirnar CarbonCore je edina patentirana karbonska konstrukcija za vhodna vrata na svetu. Karbonska vlakna v kombinaciji z aluminijem omogočajo številne oblikovne, funkcionalne, tehnološke in estetske nadgradnje. Zato je Pirnarjev sistem CarbonCore konstrukcija, ki zagotavlja napreden pristop.

 • JEKLO
  Vrata z dodatki iz jekla in inoksa

  ODPOREN MATERIAL
  Ročaji iz inoksa so v primerjavi s kljukami iz ostalih kovin veliko bolj obstojni proti vremenskim vplivom, rji in zagotavljajo boljšo statično stabilnost.

  ENOSTAVNO VZDRŽEVANJE
  Inoks je trpežen material, ki ga v primerjavi z drugimi materiali preprosto očistite z mehko stranjo čistilne gobice ali krpe.

  ESTETSKA PRIVLAČNOST
  Iz inoksa zaradij sijaja in neomejenih možnosti v oblikovanju ustvarjamo edinstvene mojstrovine, ki dajejo izjemen pečat celotnemu izgledu vrat.

  IZJEMNA KAKOVOST
  Vsi Pirnarjevi ročaji so ročno izdelani unikati iz masivnega in kakovostnega nerjavečega jekla.

  NERJAVEČE JEKLO

  Nerjaveče jeklo oz. inoks je zaradi svoje odpornosti proti rji in minimalnem vzdrževanju popoln material za izdelavo klasičnih ali modernih kljuk za vhodna vrata. Izdelavi ročajev v Pirnarju namenjamo veliko časa, saj zahtevajo mojstrsko površinsko obdelavo in natančno brušenje površin, da dosežemo edinstven in eleganten videz. Izdelki iz nerjavečega jekla ne potrebujejo posebne nege, zahtevajo le redno čiščenje. Sledi prahu, saj in prstnih odtisov odstranite z vlažno mehko krpo, ki jih nato obrišete s suho krpo.

V minuti do svojih sanjskih vhodnih vrat

Iščete navdih za nova vrata?
Odgovorite na 5 kratkih vprašanj in prejeli boste 3 priporočene vhode glede na vaše želje.

Izberite svoj sanjski dom!

V katerem prostoru bi najraje preživljali prijetne popoldneve?

Izberite spalnico, kjer bi najraje brali priljubljeno knjigo!

Kad, tuš kabina ali oboje?

Prisegate na klasiko iz lesa ali moderni aluminij?

Oglejte si vhodna vrata po vašem izboru!

Izpolnite obrazec in na elektronski naslov boste prejeli 3 priporočene modele glede na vaše odgovore.

Si želite vhodna vrata ogledati v živo v Pirnarjevih salonih?

 

Veličastna Pirnarjeva vhodna vrata z vsega sveta

Od ideje do realizacije je dolga pot. Tudi pri izboru vhodnih vrat. Poiščite navdih za svoja sanjska vhodna vrata v galeriji Pirnarjevih referenc in inspiracij.

Izbirajte med nagrajenimi in najbolj priljubljenimi modeli

Oglejte si širok nabor Pirnarjevih najlepših, najbolj prodajanih in večkrat nagrajenih modelov vrat. Pri Pirnarju lahko izbirate med vrhunskimi opcijami lesenih, aluminijastih ali kombiniranih alu-les vhodnih vrat. Večkrat nagrajeni modeli so na voljo v Optimum, Premium in Ultimum seriji, odvisno od  vaših bivanjskih potreb. Oblikujete jih sami v konfiguratorju po vaših željah tako, da določite material, barvo, dimenzijo, dodelavo z ročaji, pragovi, obsvetlobami itd. Ustvarite si svoja sanjska vhodna vrata.

 • ALU MODELI - Ultimum Pure 635
  Aluminijasta vhodna vrata model 635
 • ALU MODELI - Ultimum Pure 626
  Aluminijasti model vrat 626
 • ALU MODELI - Premium 1110
  Aluminijasti model Premium 1110
 • ALU MODELI - Premium 1673
  Aluminijasti model Premium 1673
 • ALU MODELI - Premium 1920
  Aluminijasti model Premium 1920

 • LESENI MODELI - Premium 1641
  Lesen model vhodnih vrat 1641
 • LESENI MODELI - Ultimum Pure 614
  Lesena Ultimum Pure model 614
 • LESENI MODELI - Premium 0170
  LESENI MODELI - 637
 • LESENI MODELI - Premium 1882
  Leseni Premium 1882
 • LESENI MODELI - Ultimum Pure 637
  Ultimum Pure vrata 637
 • LESENI MODELI - Premium 1031
  Premium model 1031
 • LESENI MODELI - Premium 0160
  Vhodna vrata Premium 0160

 

Priljubljeni izdelki

 • Alu vhodna vrata Optimum 7110

  Vhodna vrata Optimum 7110

  Oblikujte v konfiguratorju

 • Alu vhodna vrata Optimum 7290

  Vrata Optimum 7290

  Oblikujte v konfiguratorju

 • Alu vhodna vrata Optimum 7450

  Model Optimum 7450

  Oblikujte v konfiguratorju

 • Vhodna vrata Optimum 7340

  Model vrat Optimum 7340

  Oblikujte v konfiguratorju

 • Vhodna vrata Optimum 7471

  Vrata Optimum 7471

  Oblikujte v konfiguratorju

 • Vhodna vrata Premium 1031CC

  Vhodna vrata Premium 1031CC

  Oblikujte v konfiguratorju

 • Vhodna vrata Premium 1010CC

  Premium vrata 1010CC

  Oblikujte v konfiguratorju

 • Vhodna vrata Premium 1040CC

  Premium model vrat 1040CC

  Oblikujte v konfiguratorju

 • Vhodna vrata Classico 3210CC

  Vhodna vrata Classico 3210CC

  Oblikujte v konfiguratorju

 • Vhodna vrata Classico 3330CC

  Vrata Classico 3330CC

  Oblikujte v konfiguratorju

 • Vhodna vrata Optimum 7490

  Model vrat Optimum 7490

  Oblikujte v konfiguratorju

 • Vhodna vrata Optimum 7500

  Vhodna vrata Optimum 7500

  Oblikujte v konfiguratorju

 • Vhodna vrata Premium 0141CC

  Vhodna vrata Premium 0141CC

  Oblikujte v konfiguratorju

 • Vhodna vrata Ultium Pure 635

  Vhodna vrata Ultium Pure 635

  Kontaktirajte nas

 • Vhodna vrata Ultium Pure 612

  Vrata Ultium Pure 612

  Kontaktirajte nas

 • Vhodna vrata Ultium Pure 638

  Ultium Pure 638

  Kontaktirajte nas

 • Vhodna vrata Ultium Multilevel 523A

  Ultimum Multilevel 523a

  Kontaktirajte nas

 • Vhodna vrata Ultium Multilevel 507

  Ultimum Multilevel 507 model vrat

  Kontaktirajte nas

OBLIKUJTE SVOJ VHOD

 

Unikatni dodatki za vaša zunanja vhodna vrata

Unikatni dodatki, ki so vsak zase premišljena estetska, varnostna in udobna rešitev, spreminjajo Pirnarjeve vhode v mojstrovine. Neskončna paleta barv, možnosti dodelave s prekrivnimi materiali, najnaprednejše osvetlitve kljuk, pragov, obdelava stekel in možnosti personalizacije ustvarjajo edinstvena zunanja vrata. Nadgradite vhod tudi z najsodobnejšimi mehanizmi za odklepanje.

Edinstvene kljuke, ročaji in potezala

Kljuke za vhodna vrata so najbolj osebni del vhoda, zato jim v Pirnarju namenjamo veliko časa in truda. Z njimi boste na zunanjih vratih elegantno poudarili vašo osebno noto na različne načine. Preverite širok izbor patentiranih in mednarodno nagrajenih ročajev.

 • nagrajen dizajn
 • mojstrska ročna dodelava
 • patentirane inovacije

UNIKATNI ROČAJI ZA ZUNANJA VRATA

Ročaji za vhodna vrata

Veličastno steklo za različne namene

Steklo na vhodnih vratih uporabljamo v dekorativne in praktične namene, zato je le-to danes izjemno funkcionalen in osupljiv dodatek vhodu. Predstavlja bogat vir naravne svetlobe, obenem pa ustvarja občutek monumentalnosti. Z neštetimi možnostmi obdelave poskrbi za eleganco, minimalizen in dodatno varnost.

 • eleganten dizajn
 • izjemna varnost
 • neprekosljiva funkcionalnost

RAZLIČNA STEKLA ZA VRATA

Vhodna vrata za hišo s steklom

Bogata izbira barv in lesnih vzorcev

Za ALU vrata ponujamo poleg bele barve bogato paleto gladkih mat barv, kovinskih barv, finostrukturnih barv in barv v lesnem dekorju. Za lesene zunanje vhode v hišo so na voljo lazurni in oljni premazi hrast, macesen in smreko. Tudi potezala, ročaje in kljuke za zunanja vrata lahko izberete v različnih barvah in celoten izgled zaokrožite v edinstveno celoto.

 • estetska prefinjenost
 • bogat izbor barv
 • izstopajoča eleganca

BARVE VHODNIH VRAT

Zunanja vrata v barvah

Vrhunski sistemi odpiranja za popolno varnost in udobje

Vhodna vrata Pirnar že v osnovi zagotavljajo visoko raven varnosti. Opremljena so s kakovostnimi večtočkovnimi ključavnicami z masivnimi varnostnimi kavlji. Vsebujejo vrhunske cilindrične vložke in varnostno rozeto. Za udobnejši način se lahko odločite za odpiranje vrat s čitalcem prstnih odtisov SECURO.

 • udobno odklepanje brez ključa
 • vrhunska varnost
 • izjemna kakovost

sistemi odpiranja vrat

Vhodna vrata z varnimi ključavnicami

Ostali estetski dodatki za vhodna vrata

V Pirnarju imamo na voljo še več elementov dodatne opreme in njene izvedbe, od zaščitno-dekorativnih letev, osvetlitev LUX, do vzdrževalnih setov in zaščite. Seznanite se s podrobnostmi široke palete dodatne opreme in izberite pravo za vaša sanjska zunanja vrata.

 • elegantne dekorativne letve
 • čarobne osvetlitve LUX
 • očarljivi drobni dodatki

razLIČNI drobni dodatki

Ostala dodatna oprema za vrata

OBLIKUJTE SVOJ VHOD

PIRNAR

Koraki do popolnih vhodnih vrat

 • 1. Svetovanje in pomoč pri odločitvi

  Pri izbiri vrat morate upoštevati številne vidike, od cene, materiala ali kombinacije materialov do kakovosti izdelave, tehnične specifikacije, funkcionalnosti, zahtevnosti vzdrževanja in nenazadnje estetike.

  Omogočamo vam, da vaša sanjska vhodna vrata skrbno načrtujete skupaj z nami skozi celoten proces izbora in nakupa, ne glede na to, ali si ustvarjate dom z najsodobnejšimi arhitekturnimi smernicami ali želite imeti očarljivo tradicionalnega. Z osebnim svetovanjem v živo v naših razstavnih salonih in brezkompromisno izvedbo se bodo vaša zunanja vrata po meri popolno zlila z izbranim slogom in čudovito dopolnila vaše domovanje.

  OBLIKUJTE SVOJ VHOD

 • 2. Poiščite najbližji razstavno-prodajni salon

  Pirnarjeve vhode si lahko v živo ogledate v razstavno-prodajnih salonih v Ljubljani ali Mariboru. Izberite tistega, ki vam je najbližje:

  Pirnar salon Ljubljana

  Pirnar salon Maribor

  Pirnar salon Koper

 • 3. Izmera

  Izmera zunanjega vhoda v hišo je zahtevno opravilo, ki ga je najbolje prepustiti izkušenim strokovnjakom. V primeru novogradnje je dimenzije novih vrat lažje določiti, saj so po navadi že vključene v arhitekturnih oz. gradbenih načrtih.

  Če prenavljate hišo, za izdelavo informativne ponudbe zadostujejo približne mere trenutnih vrat ali zidne odprtine, kasneje pa lahko natančne meritve prepustite Pirnarjevim vrhunskim merilcem.

 • 4. Dostava in montaža: zanesljiva logistika

  Kakovostna montaža izbranega modela vhoda v hišo igra ključno vlogo pri njihovi funkcionalnosti in življenjski dobi. Če želite, da vam izbrana zunanja vrata služijo več desetletij in da pri tem zagotavljajo najboljšo zvočno in toplotno izolacijo, se ne povesijo in ne zatikajo, potem prepustite montažo izkušenim strokovnjakom.

  Strokovna montaža aluminijastih vhodnih vrat ali lesenih vhodnih vrat vključuje pet korakov:

  • pripravo in izmero zidne odprtine pred montažo,
  • vstavljanje vratnega podboja v zidno odprtino,
  • zagozditev podboja vrat,
  • sidranje podboja v zidno odprtino,
  • zatesnitev vratne konstrukcije.

  Pravilno in strokovno montirana zunanja vrata je za brezhibno delovanje in dolgo življenjsko dobo potrebno tudi redno vzdrževati.

  Vsakotedenska dostava izbranega modela povsod po svetu zahteva izjemno organiziranost, ažurnost in natančnost, za katero skrbi naša predana ekipa. Z dobro voljo in znanjem omogočajo, da so vrata vedno na pravem mestu ob pravem času.

 • 5. Vzdrževanje in nega

  Zunanja vrata so izpostavljena številnim zunanjim dejavnikom, kot so vremenski vplivi, temperaturne spremembe, industrijski plini, prah in umazanija. Zato jih je potrebno redno vzdrževati. Od izbranega materiala modela vrat je odvisno, kaj vse to vključuje. Lesena vrata zahtevajo več nege in vzdrževanja. Zaščititi jih morate pred soncem in vlago (najbolje z nadstreškom), prav tako je dobro obnavljati barvo oziroma lak na lesenih vratih. Z rednim čiščenjem (s specializiranimi čistili ali blago mešanico milnice in vode) pa poskrbimo, da vrata ostanejo lepa in čista še leta po montaži.

  Aluminijasta vrata ne zahtevajo veliko nege in vzdrževanja, dovolj je temeljito čiščenje dvakrat letno z blagimi, pH-nevtralnimi ali alkalnimi čistili. Steklene površine čistimo s čistilom za steklo, pri čemer pazimo, da naravne ali alu površine ne pridejo v stik s čistilom. Čiščenje vrat opravljamo jeseni in spomladi pri zmernih temperaturah, ki ne presežejo 25 stopinj Celzija. Ne glede na izbrani material vrata po čiščenju vedno do suhega obrišemo z mehko, neabrazivno krpo.

  OBLIKUJTE SVOJ VHOD

 • 6. Učinkovita podpora

  Ko kupite svojega Pirnarja, z vami tudi v prihodnje ohranjamo stik. Nudimo vam vso potrebno podporo pri vzdrževanju in servisu.

  Poprodaja
  T: +386 (0)1 777 39 66
  E: poprodaja@pirnar.si

Ali so vam bile informacije o izdelkih v pomoč? (150 ocene, Ø 4,6)
Vhodna vrata
Oblikujte svoja vhodna vrata
Pojdite v konfigurator
Saloni Pirnar
Obiščite salone Pirnar
Dotaknite se vhodnih vrat
Katalogi
Prenesite kataloge vhodnih vrat
Odkrijte vse modele vhodnih vrat
top