Preskoči na vsebino
Konfigurator 08 205 12 10

ČUDOVITI SVET VHODNIH VRAT PIRNAR

Nero Edition – Pirnarjeve mojstrovine v večno elegantni črni barvi

Kolekcija sofisticiranih dodatkov za vhodna vrata v estetski črni izvedbi.

VHODNA VRATA OBLIKUJTE SVOJ VHOD

Novost Nero Edition upgrade

Dramatičen izgled vhodnih vrat

V Pirnarju navdušujemo z najnovejšo inovacijo Nero Edition. Kolekcijo sestavljajo sofisticirani dodatki za vhodna vrata v črni barvi, ki izraža samozavest, zrelost in avtoriteto, obenem pa je dramatična, elegantna in drzna. Zakaj drzna? Ker uporaba črne barve v oblikovanju in arhitekturi zahteva posebne veščine in izurjeno oko. S pravilno uporabo in profesionalno izvedbo lahko spektakularno spremenimo izgled vsakega ambienta, vhoda ali objekta. Oglejte si video.

Pirnar Nero Edition video

Unikatni dodatki kot oblikovni presežki

Pirnarjevim mojstrom ročnih spretnosti je ponovno uspelo ustvariti oblikovni presežek. Ročaje, kljuke, odbojne letve in ključavnice so z aplikacijo črne barve dodatno oplemenitili in ji dodali pridih brezčasnosti.

Ročaji Nero Edition

Ročaji Nero Edition estetsko poudarijo izgled celotnega vhod. Še posebej izstopa nagrajeni znameniti ročaj LabeLux, ki je zaradi kompleksnosti izdelka pri izvedbi v črno različico zahteval filigransko natančnost. Ure natančnega obdelovanja kovine s finim brušenjem so pripeljale do edinstvenega rezultata, ki krasi vhodna vrata lastnikov najsodobnejših hiš.

Nagrajen ročaj LabeLux Nero Edition

Kljuke Nero Edition

Kljukam v izvedbi Nero Edition smo vdihnili eleganco. Še posebej estetsko izstopajo, če jih dodatno osvetlimo s Pirnarjevimi osupljivimi LUX osvetlitvami. MagmaLux ustvari izjemno dinamičen izgled kljuke, z diskretno osvetlitvijo ozadja kljuke pa boste poskrbeli za diskreten dekorativni dodatek.

Nero Edition kljuke

Zaščitno-dekorativne letve Nero Edition

Tudi letve so na voljo v brezčasni črni barvi. Poleg ročajev ali kljuk dramatično poudarijo izgled celotnega vhoda, še posebej spektakularno izgledajo na svetlejših vhodnih vratih ali lesnem dekorju.

Zaščitne dekorativne letve

Obroba zasteklitev Nero Edition

S črno obrobo na zasteklitvi vratnega krila boste ustvarili eleganten kontrast. Črna barva vedno deluje čudovito, če jo uporabimo v ustreznem razmerju in jo pravilno uravnotežimo s prevladujočo barvo vhodnih vrat.

Črna zasteklitev

Zaščita cilindra Nero Edition

Cilinder na vratnem krilu nikoli ni posebej v središču, ko razmišljamo o dizajnu oziroma izgledu vhodnih vrat. S primernim črnim poudarkom tudi cilinder dobi estetski izgled in dodatno zaščito pred praskami.

Cilinder Nero Edition

Zaščita cilindra PrivilegeLux za čitalec prstnih odtisov Nero Edition

Pirnarjevo elegantno zaščito cilindra PrivilegeLux smo ustvarili v črni preobleki. Tako še dodatno ščiti čitalec prstnih odtisov, ki je elegantno skrit v njegovi notranjosti Poleg učinkovite funkcionalnosti ustvarja estetski poudarek na celotnih vhodnih vratih.

Črna zaščita cilindra

Aplikacija v utorih Nero Edition

Vratno krilo vrat lahko čudovito poudarite s črno bravo, ki jo v Pirnarju apliciramo na utore. Gre za neprevladujoč estetski poudarek, ki še posebej elegantno izstopa na svetlejših odtenkih vrat in skupaj tvori izjemno oblikovno celoto.

Črna aplikacija v utorih

OBLIKUJTE SVOJ VHOD

Ali so vam bile te informacije v pomoč? (9 ocene, Ø 4,8)
Vhodna vrata
Oblikujte svoja vhodna vrata
Pojdite v konfigurator
Saloni Pirnar
Obiščite salone Pirnar
Dotaknite se vhodnih vrat
Katalogi
Prenesite kataloge vhodnih vrat
Odkrijte vse modele vhodnih vrat
top