Preskoči na vsebino
Konfigurator 08 205 12 10

Theatrica – prva pametna vhodna stena na svetu

Odprite svoja sanjska vhodna vrata le s pogledom.

VHODNA VRATA OBLIKUJTE SVOJ VHOD

Patentirana, nagrajena mojstrovina

Pirnar Theatrica so prva masivna, brezdotična in popolnoma samodejna hišna vhodna vrata na svetu, primerna za pasivne in nizkoenergijske hiše. To je vhodna stena, ki se čarobno odpre in zapre samo lastniku. Samodejno. Brez dotika. Le s pogledom. Je nekaj najbolj osebnega in edinstvenega, kar ste kdaj koli doživeli pred vhodom.

German Design Award 2017

Theatrica je pametna.

Najsodobnejša in najvarnejša tehnologija omogoča Theatrici, da vse opravi namesto vas. Theatrica vidi, kdo je pred vhodom in v dom spusti le pravega. Sistem za prepoznavanje obraza prepozna lastnika, nato pa nežno odpre in za njim zapre vrata. Ni potrebe, da bi storili kar koli ali se česar koli dotikali.

Pirnar Theatrica video

Theatrica je čudovita.

Theatrica je vhod brez držala, ki se elegantno skrije v sosednjo steno. Vrhunskih in brezčasnih oblik. Je les, kamen, steklo, aluminij ali vse, kar ste vedno želeli videti na hiši. Čudovita paleta barv in sijajev. Theatrica je vhodna stena, ki osupne vse.

Vrata brez ročaja

Theatrica je varna.

Če želite prekiniti njeno zapiranje, je dovolj že nežna roka - v hipu se bo ustavila. Zapomni si vsakogar, ki želi vstopiti in vam o tem poroča. Ni je mogoče prevarati – med tujci in domačimi bo ločila enako dobro kot vi.

Pirnar Theatrica

Patentirana inovacija

Pirnar Theatrica je patentirana inovacija in dobitnica nagrad Red Dot Product Award, German Design Award in German Innovation Award.

Nagrada za Theatrico Pirnar       ReDot nagrada Pirnar

Pirnar Theatrica nagrajena inovacija

VHODNA VRATA PIRNAR

Pozabite omejitve

S Theatrico odpadejo vse omejitve. Lahko jo izdelamo v največjih dimenzijah, tudi kot dvojna vrata, kar ustvarja vtis odpirajoče se stene. Čista površina, ki je estetsko ne ovira noben ročaj, je lahko poljubno površinsko obdelana - v lesu, kamnu, steklu ali aluminiju. Sama vgradnja je bolj preprosta kot vgradnja klasičnega vhoda.

Theatrica vrata brez omejitev

Ali so vam bile te informacije v pomoč?
Vhodna vrata
Oblikujte svoja vhodna vrata
Pojdite v konfigurator
Saloni Pirnar
Obiščite salone Pirnar
Dotaknite se vhodnih vrat
Katalogi
Prenesite kataloge vhodnih vrat
Odkrijte vse modele vhodnih vrat
top