Preskoči na vsebino

Theatrica

Prva pametna vhodna
stena na svetu.

Čudovita. Edinstvena. Nagrajena.
Pametna. Osupljiva. Prav taka kot vi.

Odprite THEATRICO.

Oglejte si film.

Oglejte si film

5000 let je dovolj.

Klasična vrata je človek izumil pred 5000 leti, še preden je iznašel kolo. In v teh tisočletjih se ni spremenilo praktično nič.
Vse do Theatrice.

Patentirana in nagrajena.

Theatrica so prva brezdotična in popolnoma samodejna hišna vhodna vrata na svetu. Nagrajena z Red Dot Award: Product Design Honourable Mention 2019, German Design Award Winner 2019 in German Innovation Award 2019 Nominee.

German design award winner 2019 & German innovation award nominee 2019

To niso vrata.

Na Theatrici ni potezala, saj ga ne potrebuje. Ne potrebuje niti tečajev, ker se ne vrti.
Theatrica čarobno izgine v steno in enako čarobno pridrsi iz nje.

Odpre se samo vam.

Theatrica je vhodna stena, ki se čarobno odklene in odpre samo lastniku. Samodejno. Brez dotika. Theatrica vas vidi in odprete jo samo s pogledom.

Je pametna.

Ni potrebe, da bi storili kar koli ali se česar koli dotikali. Theatrica se vam sama odpre, ko vas prepozna, in za vami nežno zapre.

Je varna.

Če želite prekiniti njeno zapiranje, je dovolj že nežna roka - v hipu se bo ustavila. Zapomni si vsakogar, ki želi vstopiti in vam o tem poroča.

Je lepa.

Je nerazkrita skrivnost. Vhod, ki se elegantno skrije v sosednjo steno, ki je lahko tudi steklena. Vrhunskih in brezčasnih oblik.

Je veličastna.

Lahko je izjemnih dimenzij. Je les, kamen, steklo, aluminij ali vse, kar ste vedno želeli videti na hiši. Čudovita paleta barv in sijajev.

Ne pozna meja.

Izgine lahko v zid ali stekleno steno. Je prvi in glavni element presenečenja na najbolj čudovitih hišah. Eksplozija navdiha in ustvarjalnosti.

Pirnar Theatrica

Začara vsakogar.

Nikoli doslej si še niste želeli, da bi dolge minute stali pred vhodom in gledali, kako se venomer znova odpira, zapira, odpira, zapira … Zdaj si boste tega želeli.

Theatrica je vaša.

Vrata, kot jih poznamo danes, so stara 5000 let. Vaša hiša ni te starosti. Odprite jo s Theatrico. Za več informacij in prednaročilo pišite na theatrica@pirnar.si.

PIRNAR d.o.o.
Bravničarjeva ulica 20
SI-1000 Ljubljana

T: +386 (0)8 205 12 10

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...