Preskoči na vsebino
Konfigurator 08 205 12 10

Kakšna so moderna vrata za hišo iz aluminija?

Sodobni dvokrilni vhodi hišo sodijo v kategorijo modernih vrat. V nakup je vključena tudi montaža.

Kombinirana alu vrata za moderni izgled hiše | PIRNAR

V podjetju Pirnar po naročilu oblikujemo in izdelujemo varna, zanesljiva in estetsko najlepša aluminijasta vhodna vrata, ki jih lahko vgradimo v vse objekte, ne glede na to, ali gre za prenovo doma ali novogradnjo. Na voljo so tako dvokrilna vhodna vrata kot vhodi z enim krilom. Pri tem lahko izbirate med standardnimi dimenzijami ali pa naročite dimenzije po meri svojega doma. V vsakem primeru se morajo vhodna vrata za hišo prilagajati arhitekturni zasnovi stavbe in površini, ki je na voljo. Izbirate lahko tudi med različnimi barvami praškasto barvanih in profesionalno lakiranih vhodov. Moderna vhodna vrata lahko dodatno prilagodite svojim željam, saj so na voljo različni dodatki, kot so ročno obdelane površine, zasteklitve, slogi z zaključki in profili ter ročaji. V aluminijasta vhodna vrata pa je mogoča tudi vgradnja nadstandardnih tehnoloških rešitev, kot je osvetlitev, elektronski sistem za zaklepanje, skriti čitalnik prstnih odtisov in tehnologija za prepoznavanje obrazov. Alu vhodna vrata za hišo v različnih modelih so na voljo v treh kolekcijah, kot je kolekcija Premium, Optimum in Ultimum.

Alu dvokrilna vrata v kombinaciji z lesom ali steklom

V prodajni ponudbi nudimo aluminijasta vhodna vrata, ki so v celoti izdelana iz kompaktnega in vzdržljivega aluminija z dolgo življenjsko dobo. Na voljo pa so tudi moderna vrata, ki združujejo preplet najboljših lastnosti aluminija z elementi masivnega in kakovostnega lesa smreke, macesna ali hrasta. Notranji leseni okvirji se prepletajo z zunanjo kovinsko konstrukcijsko lupino. Tako lahko po naročilu ustvarite vhodna vrata za hišo v čistem videzu s sodobnim dizajnom, ki se odlično dopolnjuje s sodobnimi arhitekturnimi rešitvami. Aluminijasta vhodna vrata pa lahko kombinirate tudi z večjimi ali manjšimi ročno obdelanimi steklenimi površinami, ki vhodom dajejo pridih elegance. V enokrilna ali dvokrilna vhodna vrata lahko vgradimo satinirana ali prosojna stekla, stekla z različnimi vzorci in motivi, vitraže ali pa barvna stekla s kovinskim sijajem. Za čim bolj optimalno toplotno in zvočno izolacijo pa lahko v aluminijasta vhodna vrata vgradimo trislojna ali štirislojna stekla, pri čemer so med posameznimi sloji termični mostovi.

Trdna, močna in varna alu vrata z okrepljenimi profili

Močna, stabilna in trpežna alu vhodna vrata za hišo so izdelana iz takšne konstrukcije, ki je odporna proti različnim vremenskim razmeram in dejavnikom, ki bi utegnili povzročati poškodbe ali deformacije na zunanjem profilu. Tako so aluminijasta vhodna vrata odporna proti koroziji, vlagi, močnim UV žarkom in nizkim temperaturam. Hkrati je aluminij tudi ognjevarna kovina. Tehnološko dovršena vhodna vrata za hišo iz kolekcije Premium Carbon pa so izdelana iz robustne obojestransko poravnane monoblok konstrukcije, ki je okrepljena s profili iz karbonskih vlaken. Tako aluminijasta vhodna vrata nudijo optimalno varnost pred nasilnimi vstopi v notranjost stavbe ter toplotno in zvočno učinkovitost. Moderna vhodna vrata iz drugih kolekcij pa so prav tako dodatno zaščitena z okrepljenimi profili v različnih velikostih in oblikah. V enokrilna in dvokrilna vhodna vrata vgrajujemo robustne, stabilne in protivlomne profile iz aluminija, ki so hkrati tudi zvočno in toplotno izolativni. Za aluminijasta vhodna vrata z dvema kriloma pa so še posebej primerni robustni jekleni profili, ki so hkrati tanki in zelo močni.

Tehnološko dovršena Pirnar Theatrica

Pirnar Theatrica vhodna vrata za hišo odlikuje brezhibno ročno izdelana stena s popolnoma ravnim vhodom, kar daje videz brezčasnosti z estetsko dovršeno obliko. Moderna vhodna vrata Theatrica so prilagodljiva, saj jih lahko izdelamo iz kamna, stekla, aluminija, lesa ali iz različnih kombinacij omenjenih materialov. Ti Pirnar vhodi ne vključujejo tradicionalnih elementov, kot so kljuke, tečaji in ključavnice, saj ima stena vgrajeno inovativno in mednarodno nagrajeno pametno tehnologijo. Theatrica vhodna vrata za hišo so edinstvena tudi zaradi inovativne tehnologije za prepoznavanje obrazov, ki nudi odlično uporabniško izkušnjo za vstop v stavbo. Avtomatizirana masivna aluminijasta vhodna vrata z vgrajenim brezdotičnim sistemom za prepoznavanje obraza omogočajo, da vhodno steno odprete le s pogledom. Ko stopite pred Theatrica aluminijasta vhodna vrata, le pogledate predse, sistem pa bo pri tem zaznal vaš obraz in stena se bo samodejno odprla in nato zaprla za vami. Tako se vam za odpiranje vrat ni potrebno ničesar dotakniti.

Izris, svetovanje in montaža vhodnih vrat

Ročno izdelana enokrilna in dvokrilna zunanja vrata iz aluminija lahko naročite po meri svojega doma, zato da bodo ustrezala želenim dimenzijam, barvam in drugim elementom, ki jih želite dodati na svoj vhod. Če se po pregledu našega kataloga ne morete odločiti, katera aluminijasta vhodna vrata izbrati, lahko obiščete naš prodajni salon v Ljubljani in si ogledate razstavne modele iz različnih kolekcij. Naši svetovalci vam bodo pomagali pri izbiri vhodnih vrat za hišo, ki bodo prilagojena vašim željam, potrebam, okusu in slogu vašega doma. Pri tem pa se lahko naročite tudi na brezplačen izris, tako da boste dobili boljšo predstavo o tem, kako bi bila videti nova aluminijasta vhodna vrata v vašem domu. V podjetju Pirnar pa poskrbimo tudi za kakovostno in strokovno montažo vhodnih vrat. Strokovna montaža vhodnih vrat je sestavljena iz več korakov, pri čemer poskrbimo za vse elemente, ki prispevajo k temu, da bodo aluminijasta vhodna vrata funkcionalna in da bodo zagotavljala dolgo življenjsko dobo. Kakovostna montaža vhodnih vrat je pomembna tudi iz vidika optimalne zvočne in toplotne izolacije.

Želite izvedeti več?

Pridite na kavo v naš najbližji razstavni salon in pogovorili se bomo o vaših željah.

REZERVIRAJTE SI TERMIN

Ali so vam bile te informacije v pomoč?
Vhodna vrata
Oblikujte svoja vhodna vrata
Pojdite v konfigurator
Saloni Pirnar
Obiščite salone Pirnar
Dotaknite se vhodnih vrat
Katalogi
Prenesite kataloge vhodnih vrat
Odkrijte vse modele vhodnih vrat
top