Pirnar

Monumentalna vhodna vrata Pirnar

Privlačnost nasprotij

VersusBronze so edinstvena vhodna vrata, ki jih navdihuje umetnost in privlačnost nasprotij. Elegantno črno steklo ponosno kljubuje mogočnemu odlitku iz brona. Navidezno nezdružljiva materiala v vsej svoji veličini ustvarjata neponovljiv unikat v omejeni produkciji. Če se zaljubite vanj, se boste morali zanj potruditi.

Veličastna mojstrovina, ki bo oplemenitila vaš dom.

VersusBronze vhodna vrata

Inovator vs umetnik

Življenje postane vznemirljivo, ko vanj trčita dva indivuduuma, dve sili, dve galaksiji. Vsak zase svoj svet. Navidezno nezdružljiva. Inovator in umetnik. Realist in sanjač. Roman in Mik. Ko se njuni energiji združita, se rodi nekaj izjemnega. Žlahtnega, čudovitega in neponovljivega. Vhodna vrata, ki so hkrati umetniško delo. VersusBronze.

Roman Pirnar

Mik Simcic

Obrt vs umetnost

Funkcionalnost vs estetika? Monumentalna vhodna vrata VersusBronze osupljivo povezujejo najboljše iz obeh svetov. Izjemno uporabnost in tradicionalno obrtniško znanje s poetično eleganco, ki jo pooseblja umetnost. Mojstrska kiparska aplikacija na kosu stavbnega pohištva upodablja brezčasno formo v obliki bronastega odlitka.

Obrt vs umetnost

Poiščite navdih za svoja sanjska vhodna vrata v umetnosti.

Steklo vs bron

VersusBronze je izjemna kombinacija mogočnega brona in elegantnega stekla. Navdušujoča igra silovitosti in prefinjenosti daje vhodnim vratom poseben čar. Kontradiktorne lastnosti obeh materialov so bile za razvoj in končno podobo izdelka velik izziv. VersusBronze krasi elegantno črno prekrivno steklo.

Bron

Bron je izjemno trdna plemenita trajna litina iz bakra in kositra, ki je ena najbolj priljubljenih v kiparstvu. Odtenki zlate, bakrene barve mu dajejo poseben čar, medtem ko patine, ki so posledica različnih kemijskih vplivov, izdelek ali umetnino dodatno oplemenitijo. Bron je eden redkih materialov, ki ga lahko v tanjših slojih apliciramo na vhodna vrata.

Steklo

Unikatno vs množično

Pirnar VersusBronze

Unikatno vs množično

Vsak odlitek brona je po postopku patiniranja malce drugačen in sleherni kos aplikacije unikaten. Niti ena vhodna vrata niso enaka, zato je maloserijska produkcija VersusBronze tako edinstvena. Neponovljivost, ujeta v bronasti aplikaciji in v odsevu elegantnega stekla bo poudarila ekskluzivnost vašega doma.

VersusBronze unikatno

Rokodelstvo vs tehnologija

Spretnih rokodelcev ne moremo izumiti. Oblikujejo in brusijo se mnogo let, dokler ne postanejo mojstri. Ko se izjemne ročne spretnosti povežejo z znanjem sodobne tehnologije, lahko razmišljamo kreativno in ustvarimo vhodna vrata, kot so VersusBronze. Tradicija in prihodnost, združeni v brezčasni mojstrovini.

Rokodelstvo

Rokodelstvo

VersusBronze galerija

Želite izvedeti več?

Kontaktirajte nas

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...