Pirnar

Roman Pirnar

Roman Pirnar

Inovator. Obrtnik. Podjetnik. Manager.

Roman Pirnar je poosebljena sila narave, čigar življenjski moto je v iskanju popolnosti, lepote in funkcionalne estetike. Realist in sanjač, ki ve, da je za globalni uspeh edina prava enačba v sanjah, neutrudni volji in trdem delu. Le s tako brezkompromisno filozofijo lahko po desetletjih truda ustvariš unikatna vhodna vrata, ki so hkrati umetniško delo.

Roman Pirnar

Ne želimo delati dobrih vhodov, ampak mojstrovine. Želimo premikati meje mogočega. To je naša vizija že od začetkov pred več kot 50 leti. Vhod je prvi vtis o hiši in lastniku, zato mora biti občudovanja vreden, brezhibno izdelan tehnološko-estetski biser.

Roman Pirnar

Skromni začetki
z velikimi sanjami

Kar se je začelo leta 1968 v skromni družinski rokodelski delavnici, je danes zgodba o globalnem uspehu že tretje generacije družine Pirnar, ki z osupljivimi vhodnimi vrati navdušuje lastnike domov po vsem svetu. Roman je leta 1992 prevzel očetovo obrt in se preusmeril v kovinopasarstvo. Iz obrtnika se počasi rojevajo podjetnik, inovator in manager.

Družinska delavnica

Rojstvo proizvodnje
vhodnih vrat

Leta 2003 Roman razširi proizvodnjo v izdelavo vhodnih vrat in s tem se prične zgodba o hitri rasti podjetja in lastnem razvoju. Iz manjše družinske obrti se podjetje v parih desetletjih preobrazi v globalno silo na področju vhodnih vrat z več kot 350 zaposlenimi in razvito mrežo partnerjev na več kot 30 trgih po vsem svetu.

Proizvodnja vhodnih vrat

Navdihujoč
svetovni inovator vhodov

Pirnar je z Romanovo dolgoročno vizijo postal navdušujoč svetovni inovator vhodnih vrat, ki so nagrajene s številnimi prestižnimi mednarodnimi nagradami za oblikovanje in tehnološke inovacije. Nenehno premika meje mogočega. Čudovito, drzno, brezkompromisno. Takšen je tudi VersusBronze – vhod, v katerega se preprosto zaljubite.

Mednarodne nagrade

Roman Pirnar galerija

Želite izvedeti več?

Kontaktirajte nas