Preskoči na vsebino
08 205 12 10

OneTouch

Najbolj osebna vhodna vrata na svetu

Pirnar Ultimum Pure s sistemom OneTouch so vrata z nevidnim potezalom. Tega lahko vidi in uporabi le lastnik, zato OneTouch imenujejo najbolj osebna vhodna vrata na svetu.


Svetovna inovacija.

OneTouch je prvi sistem s samodejnim izvlečnim in uvlečnim potezalom in samodejno prilagojeno osvetlitvijo na trgu, ki prepoznava lastnika preko čitalnika prstnih odtisov. Navdušuje s svojo prečiščenostjo, kar dokazujeta kar dve nagradi German Design Awards 2017.


Največje udobje.

Ko čitalnik prstnih odtisov prepozna lastnika, se elegantno in samodejno izvleče potezalo, ki razsvetli svojo okolico, vhodna vrata pa se odklenejo. Čez čas potezalo elegantno izgine v površino, vrata pa se zaklenejo. Poseben vzmetni mehanizem, popolnoma neodvisen od vira napajanja, skrbi za to, da je samodejno zapiranje popolnoma varno.

Pirnar OneTouch

Varnejši dom.

Pirnar OneTouch se nekaj sekund po zaprtju vrat samodejno spremeni nazaj v prečiščeno ploskev brez potezala, kar ne-lastnikom onemogoča kakršno koli manipulacijo z vhodnimi vrati. Na ta način že od daleč pokaže, da so vrata zaklenjena in dom varen.


Čudovita, sodobna hiša.

Pirnar OneTouch je glasnik nove generacije pametnih vhodnih vrat, ki pozdravijo lastnika. Je idealen vhod za sodobne, pametne domove in pisarne. Pirnar Ultimum Pure OneTouch so vrata v prihodnost.


Preizkusite ga v živo!

Nemogoče si je predstavljati osupljivo delovanje vhodnih vrat s sistemom OneTouch, če ga ne vidite v živo. Odprite vrata prihodnosti. Oglejte si ga v najsodobnejšem slovenskem salonu vhodnih vrat.


Kje je Pirnarjev salon?

Obiščite nas v čudoviti poslovni stavbi na Bravničarjevi 20 v Ljubljani. Salon, ki je v pritličju, je pravo malo mesto. Na njegovih ulicah je ves čas na ogled jagodni izbor 50 do 60 najlepših in najbolj prodajanih modelov vhodnih vrat. Oglasite se in v živo otipajte najnovejše lepotce med Pirnarjevimi vhodi.

Salon je v neposredni bližini izvoza ljubljanske obvoznice in ima lastno urejeno parkirišče.

Lokacija Pirnarjevega salona

Salon je odprt:

ponedeljek in torek: 8.00 – 15.30
sreda in četrtek: 8.00 – 18.00
petek: 8.00 – 14.30

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...