Preskoči na vsebino
Konfigurator 08 205 12 10

ČUDOVITI SVET VHODNIH VRAT PIRNAR

OneTouch – najbolj osebna vrata na svetu

Sistem odpiranja z nevidnim ročajem, s katerim lahko upravlja le lastnik.

VHODNA VRATA OBLIKUJTE SVOJ VHOD

Svetovna inovacija in osupljiv dizajn

Pirnar OneTouch je prvi in edini vhod na svetu s samodejnim izvlečnim in uvlečnim ročajem. Ko skriti čitalnik prstnih odtisov prepozna lastnika, se elegantno in samodejno izvleče potezalo, ki razsvetli svojo okolico, vrata pa se odklenejo. Nekaj sekund po zapiranju se vrata samodejno spremenijo nazaj v prečiščeno ploskev brez potezala, kar onemogoča kakršnokoli manipulacijo z vhodom.

German Design Award 2017

Največje udobje

Ročaj OneTouch je zaradi posebnega vzmetnega mehanizma popolnoma neodvisen od vira napajanja in omogoča izredno udoben način upravljanja z vhodnimi vrati. Ne izgubljate dragocenega časa z iskanjem ključa, ponoči pa s samodejno osvetlitvijo ročaja udobneje vstopate v vaš dom.

Pirnar OneTouch video

Varnejši dom.

Pirnar OneTouch se nekaj sekund po zaprtju vrat samodejno spremeni nazaj v prečiščeno ploskev brez ročaja, kar drugim osebam onemogoča kakršno koli manipulacijo z vhodnimi vrati. Na ta način že od daleč pokaže, da so vrata zaklenjena in vaš dom popolnoma varen.

Vrata brez ročaja

Čudovita, sodobna hiša.

Pirnar OneTouch je glasnik nove generacije pametnih vhodnih vrat, ki ob prihodu na dom pozdravijo lastnika. Je idealen vhod za sodobne, pametne domove in poslovne prostore. Pirnar Ultimum Pure OneTouch so vrata v prihodnost.

OneTouch sodobna hiša

Preizkusite ga v živo!

Nemogoče si je predstavljati osupljivo delovanje vhodnih vrat s sistemom OneTouch, če ga ne vidite v živo. Odprite vrata prihodnosti. Oglejte si ga v najsodobnejšem slovenskem salonu vhodnih vrat v Ljubljani ali Mariboru.

OneTouch vhodna vrata prihodnosti

OBLIKUJTE SVOJ VHOD

Ali so vam bile informacije o izdelkih v pomoč? (12 ocene, Ø 4,8)
Vhodna vrata
Oblikujte svoja vhodna vrata
Pojdite v konfigurator
Saloni Pirnar
Obiščite salone Pirnar
Dotaknite se vhodnih vrat
Katalogi
Prenesite kataloge vhodnih vrat
Odkrijte vse modele vhodnih vrat
top
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...