Preskoči na vsebino
08 205 12 10

ŽIVLJENJE JE ZUNAJ

Pergola Grande

Sodobna in minimalistična lamelna pergola Grande je odlična izbira kot nadstrešek za teraso ali prostor ob bazenu. Uživajte na prostem vse leto.

Vrhunska pergola za nepozabne trenutke na prostem

Z bioklimatsko pergolo Grande si boste ustvarili izjemen zunanji prostor z odlično zaščito pred vetrom, soncem, dežjem, mrazom in pod njo uživali v vseh letnih časih. S številnimi možnostmi dodatne opreme bo življenje zunaj dobilo nove razsežnosti. Pergola Grande nudi idealno ravnovesje med zaščito pred vremenskimi vplivi in naravnim prezračevanjem. Uživajte v svežini zgodnjih juter, v popoldanski toplini ali nočnem hladu.

 • KONSTRUKCIJA
  Konstrukcija
  KONSTRUKCIJA

  Nikjer drugje ne boste zasledili tako oblikovno prečiščene, estetske, trdne, trajne in udobne pergole. Robustna in domišljena konstrukcija iz aluminija je hkrati izjemno elegantna in estetko dovršena, brez kakršnega koli vidnega vijaka. Z minimalističnim dizajnom je odlična dopolnitev najrazličnejšim arhitekturnim stilom hiš.

 • PROFIL
  Profil
  PROFIL

  Profil pri pergoli Grande je izdelan iz izredno trdne aluminijaste križne konstrukcije z dimenzijo profila 120 x 120 mm, zdrži hude sunke vetra in kar do 550 kg snega na m2.

 • TESNJENJE
  Tesnenje
  TESNJENJE

  Zahvaljujoč odličnemu tesnjenju je zagotovljena učinkovita vodotesnost. Izredno široki profili preprečujejo prelivanje vode tudi ob močnejšem nalivu.

 • DIMENZIJE
  Dimenzije
  DIMENZIJE

  Pergolo Grande odlikuje možnost velikih dimenzij do 6,5 x 6,5 m. Veliko površino lahko prekrijete s samo štirimi stebri, brez dodatnih podpornih elementov. 

 • MINIMALISTIČNA OBLIKA
  Minimalistična oblika
  MINIMALISTIČNA OBLIKA

  Pergolo Grande odlikuje minimalističen dizajn s čistimi površinami brez vidnih dodatkov, zato ne potrebuje dodatnih montažnih posegov. Je oblikovno prečiščena in elegantna.

 • FUNKCIONALNOST
  Funkcionalnost
  FUNKCIONALNOST

  Pergola je opremljena z edinstvenim in patentiranim sistemom vrtenja s tihim delovanjem. Poleg upravljanja z lamelami je na voljo velika izbira dodatne opreme z avtomatiziranim delovanjem in različne vrste postavitve.

Veličastne kombinacije po vaših željah

Bioklimatska pergola Grande se z različnimi možnostmi postavitve povsem prilagodi vašim željam. Enostaven sistem sestavljanja z modularnimi profili omogoča več konstrukcijskih postavitev glede na specifiko objekta in vaše potrebe.

 • Prostostoječa pergola Grande#1
  PROSTOSTOJEČA

  Prostostoječo pergolo lahko postavite sredi večjega vrta in si ustvarite izjemen dodatni zunanji prostor za uživanje v različnih aktivnostih. Spremenite ga v kino pod zvezdami, fitnes, letno kuhinjo, bralni kotiček ali otroško igrišče. Naj pergola postane vir navdiha za nove ideje bivanja.

 • Stenska pergola Grande#2
  STENSKA

  Stenska pergola elegantno dopolni izgled vašega doma. Zaradi minimalistične oblike in umirjenih barv se lepo prilega različnim arhitekturnim stilom, zato jo boste enostavno in učinkovito priključili vaši obstoječi hiši ali v arhitekturni načrt novogradnje kot nadstrešek za teraso.

 • Vgradna pergola Grande#3
  VGRADNA

  Pomislite na vgradno pergolo, medtem ko načrtujete novogradnjo, saj si boste ustvarili dom s povsem novo dodatno funkcionalnostjo. Vgradnja je možna v strop ali streho. Ta izjemna kombinacija briše mejo med interierjem in zunanjim svetom.

 • Pergola Grande po meri#4
  PERGOLA PO MERI

  Modularni profili omogočajo različne postavitve vaše sanjske pergole. Tako se lahko odločate med več povezanimi pergolami, kotnimi oziroma vogalnimi postavitvami. Kar 50 m² lahko prekrijete s samo štirimi stebri, brez dodatnih podpornih elementov.

PRENESITE KATALOG

Najsodobnejša izbira dodatne opreme za največje udobje bivanja

Izbirajte med številnimi dodatki za nepozabno druženje in uživanje na prostem.

 • Vrtljive, električne lamele

  Vrtljive in električno nastavljive lamele

 • Velika izbira barv

  Velika izbira barv

 • LED osvetlitev

  LED osvetlitev

 • ZIP senčila

  ZIP senčila

 • Drsni paneli

  Drsni paneli

 • Drsni stekleni paneli

  Drsni stekleni paneli

 • Infrardeči grelec Smartwave

  Infrardeči grelec Smartwave

SEZNANITE SE O DODATNI OPREMI

Popolnoma avtomatizirano upravljanje pergole

Bioklimatsko pergolo Grande lahko upravljate povsem avtomatizirano. Vnaprej programirajte in regulirajte zaščito pred vetrom, dežjem, mrazom in soncem. Ne prepuščajte ničesar naključju.

Vremenski senzorji
VREMENSKI SENZORJI
Najsodobnejši senzorji glede na vremenske razmere avtomatizirano regulirajo dodatno opremo na pergoli. Omogočajo programiranje senčenja in nastavitve lamel do 135°. Poseben senzor v primeru nenadnega dežja ali snega v trenutku zapre lamele, medtem ko senzorji za veter učinkovito ščitijo konstrukcijo v primeru ostrih sunkov.
Upravljanje pergole
UPRAVLJANJE
Moderna pergola Grande je povsem združljiva z najsodobnejšimi sistemi za avtomatizacijo. Vse je mogoče nadzorovati in regulirati z enim samim daljinskim upravljalnikom ali celo s pametnim telefonom. Po želji lahko pergolo s tipko na steni učinkovito povežete s funkcijami, ki jih omogoča pametni dom.

Dovolite, da vas navdušimo!

Obiščite Pirnarjeve salone v Ljubljani, Mariboru ali Kopru in si oglejte pergolo v živo že danes.

Pirnar pergole Grande

Salon Ljubljana

Bravničarjeva ulica 20
1000 Ljubljana
E: info@pirnar.si
T: +386 (0)8 205 12 10

Delovni čas:
Ponedeljek in torek: 8.00 - 15.30
Sreda in četrtek: 8.00 - 18.00
Petek: 8.00 - 14.30

Salon Maribor

Ptujska cesta 17
2204 Miklavž na Dravskem polju
E: maribor@pirnar.si
T: +386 (0)2 707 00 20

Delovni čas:
Ponedeljek in torek: 9.00 - 16.00
Sreda in četrtek: 12.00 - 18.00
Petek: 9.00 - 15.00

Salon Koper

Ferrarska ulica 5
6000 Koper
E: koper@pirnar.si
T: +386 (0)40 856 748

Delovni čas:
Ponedeljek: 10.00 - 16.00
Torek in sreda: 11.00 - 18.00
Četrtek: 10.00 - 16.00
Petek: 09.00 - 15.00

Ali so vam bile te informacije v pomoč? (2 ocene, Ø 5,0)
Vhodna vrata
Želite izvedeti več?
Saloni Pirnar
Obiščite salone Pirnar
Oglejte si pergolo v živo
Katalogi
Oglejte si katalog
ODKRIJTE PERGOLE PIRNAR
top

Obrazec za povpraševanje