Preskoči na vsebino
Konfigurator 08 205 12 10

Pirnarjev navdih za bivanje

Dobrodošli v Pirnarjevem navdihu za bivanje, kjer boste našli koristne nasvete in ideje za popoln izgled vašega doma. Čudovita Pirnarjeva vhodna vrata čakajo prav na vas.

Vodnik, ki vam bo olajšal izbor in nakup vhodnih vrat
Nasveti
Vsaka stanovanjska hiša ali poslovni objekt ima vhodna vrata. Nihče si niti predstavljati ne zna, kako bi izgledal naš dom brez njih. In čeprav se osnovna funkcionalnost vhodnih vrat že stoletja ni spremenila, se skozi čas spreminjajo naše navade, način življenja, bivalne okoliščine in želje, kar je posledica nenehnega tehnološkega in družbenega razvoja. Zato je vedno bolj pomembno, da tudi vrata nudijo učinkovite rešitve za potrebe sodobnega bivanja.
Preberi več
Oglejte si 10 najbolj priljubljenih Pirnarjevih vhodnih vrat
Dizajn
Na Pirnarjevem Instagram profilu boste odkrili naša najlepša dizajnerska vhodna vrata. Prikazani so vhodi v čudovitih arhitekturnih zgodbah strank iz vsega sveta; tehnološke in oblikovalske novosti, zaradi katerih je lahko vaše bivanje lepše in udobnejše. Za vas smo naredili izbor 10 najbolj všečkanih vhodnih vrat na Instagramu v letu 2023 iz Dubaja, Kitajske, Anglije, Francije, Nemčije in Slovenije. Vsaka imajo svojo edinstveno zgodbo. Morda najdete tudi vi navdih za svoja sanjska vhodna vrata.
Preberi več
Zakaj izbrati vhodna vrata višje kakovosti?
Ideje
Morda se tudi sami sprašujete podobno. A če pomislimo, da kupujemo vhodna vrata enkrat, največ dvakrat v življenju, da skozi njih vstopamo in izstopamo cca. 3000-krat v letu, ugotovimo, da je vprašanje povsem na mestu.
Preberi več
Kako izbrati najustreznejša vrata za svojo hišo?
Nasveti
Mnogi iz lastnih izkušenj vemo, da sta gradnja ali prenova hiše stresna dogodka. Izbira najustreznejših vhodnih vrat je tako le še ena v nizu težjih odločitev, ki jih moramo sprejeti.
Preberi več
Družini prijazen salon vrat Pirnar v Ljubljani
Nasveti
Nakupovanje je vsakdanje opravilo, v katero pogosto vključimo tudi otroke. Nekaterim otrokom je med nakupovanjem dolgčas, druge preplavijo luči, zvoki in aktivnosti. Na žalost številni starši prenehajo nakupovati s svojimi otroci, zaradi pogostih izpadov in joka.
Preberi več
Katera vrata so najboljša?
Ideje
Kako lahko prava vrata postanejo oblikovalsko središče vašega doma in resnično dopolnjujejo njegovo arhitekturo?
Preberi več
10 varnostnih ukrepov doma, ki jih vaši otroci morajo poznati
Nasveti
Tako kot pri varnosti v cestnem prometu bi se morali tudi vsi truditi, da bi bil naš dom varen za nas in naše otroke, zato je pomembno vzpostaviti določena ključna pravila, ki spodbujajo varnost otrok in zmanjšujejo tveganje za poškodbe.
Preberi več
Kako zaščititi vaša lesena vrata?
Nasveti
Veliko ljudi ima raje lesena vrata predvsem zaradi toplejšega občutka, ampak ali veste kako jih zaščititi pred zunanjimi vplivi?
Preberi več
Kako pomembna so kvalitetna vrata za dom?
Nasveti
Kvalitetnim vratom zaupamo, da bodo zaščitila nas in naše imetje, potrebujemo jih, da bo naš dom topel in pričakujemo, da bodo estetsko dovršena in bodo dopolnjevala izgled našega doma.
Preberi več
Ogledalo vašega doma - začnite z vrati Pirnar
Dizajn
Prva stvar, ki vas najprej pozdravi in sprejme, so lepa vrata, ko se po napornem dnevu, polnem obveznosti in hitrega tempa, vračate v varno zavetje svojega doma.
Preberi več
Ali so vam bile te informacije v pomoč?
Vhodna vrata
Oblikujte svoja vhodna vrata
Pojdite v konfigurator
Saloni Pirnar
Obiščite salone Pirnar
Dotaknite se vhodnih vrat
Katalogi
Prenesite kataloge vhodnih vrat
Odkrijte vse modele vhodnih vrat
top
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...