Preskoči na vsebino
Konfigurator 08 205 12 10

ČUDOVITI SVET VHODNIH VRAT PIRNAR

Konfigurator vhodnih vrat

Oblikujte vaš sanjski vhod s Pirnarjevim konfiguratorjem vhodnih vrat.

VHODNA VRATA OBLIKUJTE SVOJ VHOD

Ustvarite si lastna vhodna vrata

Pirnarjev konfigurator vhodnih vrat je orodje, s katerim si boste sami hitro in enostavno oblikovali sanjski vhod po vaših željah in potrebah. Preprosto izberete želeni model in ga oblikujete kot ste si ga zamislili. Na voljo je velika izbira modelov, barv, ročajev, kljuk, različne zasteklitve, dekorativni elementi in obsvetlobe.

 • MODELI
  Izbiranje različnih modelov
  MODELI

  Izbirajte med več kot 100 modeli vhodnih vrat v aluminijasti ali leseni izvedbi. Da se boste lažje znašli, smo alu in lesene modele smiselno ločili in tako zožali nabor, ki je bistveno bolj pregleden in enostavnejši za uporabo.

 • BARVE
  Izbira različnih barv
  BARVE

  Odločate se lahko med eno ali več barv na vratnem krilu v mat, sijaj, metalik ali izvedbi lesnega dekorja za aluminijaste modele in med lazurami ter olji za lesene modele vhodnih vrat. Izberite si tudi notranjo barvo vrat.

 • ZASTEKLITVE
  Vrste obsvetlob, nadsvetlob in stekla v vratih
  ZASTEKLITVE

  V konfiguratorju je bogat izbor številnih opcij zasteklitev in obsvetlob. Izbirajte med prozornim steklom, zasteklitvami Satinato, Parsol, Chincilla, Uadi, Master Carre, Master Point, Reflo, Pave ali Marmo. Za klasične modele vrat so na voljo bogati vitraži, za estetski učinek pa tudi prekrivno steklo.

 • ODKLEPANJE
  Izbiranje načina odklepanja in zaklepanja
  ODKLEPANJE

  Na voljo so vam sodobni sistemi odklepanja in zaklepanja. Odločite se za tri ali večtočkovne ključavnice oz. za klasične mehanizme, ki so izjemno varni. Za še varnejši dom vam priporočamo odločitev za čitalec prstnih odtisov SECURO.

 • ROČAJI
  Izbira ročajev in kljuk za vrata
  ROČAJI

  Izbirajte med številnimi oblikami ročajev in kljuk v pravokotni, okrogli ali polkrožni obliki, ročajem določite tudi njihovo dolžino. Dodajte še osvetlitev LUX ali izberite ročaj oz. kljuko v črni izvedbi Nero Edition.

 • LETVE
  Izbiranje dekorativnih letev
  LETVE

  Izgled vaših vhodnih vrat lahko lepo zaključite še z izborom zaščitno-dekorativne letve iz nerjavečega jekla po vaših željah. Na voljo so izbočene ali nizke letve. Lahko so osvetljene z vzorcem Lux ali v črni izvedbi Nero Edition.

 • OSTALO
  Ostalo
  OSTALO

  V konfiguratorju določate dimenzijo vaših vhodnih vrat in tip kompozicije – ali je torej kljuko oz. ročaj na levi ali na desni strani vratnega krila. Prav tako izberite ozadje oz. barvo fasade.

OBLIKUJTE SVOJ VHOD

V nekaj korakih do ponudbe in nakupa

Ko zaključite z oblikovanjem vhodnih vrat, vas do pridobitve ponudbe in nakupa loči le nekaj kratkih korakov. Če s konfiguriranim modelom niste povsem zadovoljni, pojdite ponovno na začetek in si na novo oblikujte vhod.

 • 1. Povpraševanje#1
  Pošljite povpraševanje

  Prikaže se vam obrazec, v katerega vnesete vaše podatke in izberete najbližji salon, v katerem bodo prejeli vašo konfiguracijo in vas tudi kontaktirali glede vseh podrobnosti.

 • 2. Obiščite salon#2
  Obisk salona

  Tudi če se boste o vaši konfiguraciji pogovorili s prodajnim svetovalcem po telefonu ali preko maila, vam priporočamo, da obiščete prodajni salon in si še v živo ogledate podobne modele.

 • 3. Delite#3
  Delite s prijatelji

  Konfiguracijo lahko delite z vašimi prijatelji tako, da jim jo pošiljete po elektronski pošti.

Ali so vam bile te informacije v pomoč? (3 ocene, Ø 5,0)
Vhodna vrata
Oblikujte svoja vhodna vrata
Pojdite v konfigurator
Saloni Pirnar
Obiščite salone Pirnar
Dotaknite se vhodnih vrat
Katalogi
Prenesite kataloge vhodnih vrat
Odkrijte vse modele vhodnih vrat
top