Preskoči na vsebino
Konfigurator 08 205 12 10

PIRNARJEV SVET

Občudovanje

Čudovito, drzno, brezkompromisno so ideali, na katerih gradimo vse, v kar pri Pirnarju verjamemo. Končni cilj je vedno občudovanje v očeh naših strank in zavedanje, da njihov dom krasi najlepši vhod na svetu.

VHODNA VRATA OBLIKUJTE SVOJ VHOD

Odličnost v vsem, kar počnemo

Na odličnosti gradimo naše produkte, storitve in odnose. Ljudi, ki vstopajo v Pirnarjev svet, postavljamo v središče svojega delovanja. Vsak trenutek se borimo za popolnost: za odličnost končnega videza vhodnih vrat, za vrhunsko izbiro vsake besede, vsakega klika in giba, ki je namenjen našim strankam in partnerjem.

Čudovito

Le redke stvari v življenju nam vzamejo sapo, vzbudijo občudovanje in pustijo trajen vtis. Ustvarjanje lepega že tisočletja odpira vhodna vrata navdihu priznanim umetnikom, oblikovalcem, arhitektom in nam. Do lepote čutimo ljubezen in strast, saj le tako lahko oblikujemo najlepše vhode na svetu.

Pirnar je elegantno razkošje prefinjenih oblik. Namenjen najlepšim hišam in lastnikom, ki so ponosni nase. Brezčasno oblikovanje ustvarja osupljivo lep in topel občutek doma. V iskanju popolnosti nikoli ne sledimo. Vodimo.

Čudovita vhodna vrata

Ročaj z LED osvetlitvijo

Na Pirnar vhod gledamo kot na čudovit zaročni prstan ali elegantno uro, ki v človeku vzbudi močna čustva in izpolnjuje obljubo o nečem večnem, trajnem. Vrhunska funkcionalnost izdelka je za nas le temelj, na katerem gradimo zgodbo o inovacijah, lepoti in občudovanju.

ANŽE PIRNAR
Namestnik generalnega direktorja

Anže Pirnar

Drzno

Na začetku sta navdih in strast. Želja po popolnosti. Še preden s svinčnikom zarišemo prvo potezo in se dotaknemo materiala, s katerim bomo ustvarjali. Še preden vidimo, oblikujemo in pilimo. Razum se zlije z vizijo in nič ne more ustaviti kolesja ustvarjalnega procesa.

Ne verjamemo v nemogoče. Česar ni, razvijemo. Drzno. Iz surovih materialov in z lastnimi rokami ustvarjamo umetnine. Žene nas notranja sila, da preizkušamo meje mogočega.

Popolnost ustvarjanja umetnin

Brezkompromisno

Vsak vhod Pirnar je unikatna mojstrovina, izdelana iz najboljših materialov, brez kompromisov in z največjo natančnostjo. Naš cilj je le en – navdušiti. Ko si ga zastavimo, ga ne spreminjamo zaradi ovir. Vztrajamo tako dolgo, dokler se ne pojavi rešitev in poišče poti v svet - najprej na mize oblikovalcev, inženirjev in mojstrov s čudežnimi rokami. Nato do vas. In nemogoče postane mogoče.

Unikatne mojstrovine Pirnarja

O krilatem konju

Krilati konj je simbol načina razmišljanja, ki v družini Pirnar prehaja iz generacije v generacijo.

Zgodba o krilatem konju

Rokodelska tradicija

Na poti do končnega izdelka in občudovanja nas vodi Pirnarjeva rokodelska tradicija. Od nekdaj je tako.

Izostreno oko

Neprekosljiva natančnost, izjemen talent za oblikovanje in pozornost na vsak detajl posebej nas v Pirnarju ločujejo od ostalih proizvajalcev.

Z nadarjenostjo naših mojstrov, ki jih odlikuje filigransko natančna izvedba, vedno znova izpolnjujemo Pirnarjevo vizijo občudovanja vrednih vhodov.

Natančno oblikovanje ročajev

Ročne spretnosti

Ustvarjanje Pirnarjevih vhodov se začne preprosto, s črto, narisano na papirju. Ta usmerja roko, ki riše in oči, ki jo bodo gledale.

Nato nastopi mojster. Naj bo njegovo delo majhno ali veliko, prav vsako je pomembno, da nastane mojstrovina. Specifične veščine, izjemne ročne spretnosti, iznajdljivost in ambicioznost so lastnosti, ki vsako Pirnarjevo stvaritev povzdignejo na edinstveno oblikovno raven.

Ročno ustvarjanje ročajev vrat

Ne želimo delati dobrih vhodov, ampak mojstrovine. Želimo premikati meje mogočega. To je naša vizija že od začetkov pred 50 leti. Vhod je prvi vtis o hiši in lastniku, zato mora biti občudovanja vreden, čudovit in brezhibno izdelan tehnološki biser.

ROMAN PIRNAR
Ustanovitelj

Roman Pirnar

Osebna nota

Vsak Pirnar vhod je umetnina, ki jo je vredno vedno znova ustvarjati in občudovati. Tako kot se umetnik podpiše na svoja dela, tudi mi personaliziramo vsak Pirnarjev vhod.

Personalizirani ročaji in vrata

Zgodovina podjetja

Zgodovina podjetja sega v leto 1968, ko je družina Pirnar ustanovila svojo obrtno delavnico.

Zgodovina podjetja Pirnar

Inovacije

Kljub bogati dediščini nas vedno žene naprej prihodnost. Z nenehnim razvojem tehnoloških in oblikovalskih inovacij ustvarjamo brezčasne luksuzne vhode, ki jih občudujejo po vsem svetu.

Rojstvo ideje

Bodoči lastnik Pirnar vhoda ve, kaj želi. Zato so inovacije zapisane v naš DNK. Ideje morajo biti drzno inovativne, hkrati pa naklonjene naši zgodovini. Najprej jih skrbno izbrusimo v dodelan koncept.

Od rojstva ideje do inovacije

Koncept

V dodelanem konceptu se združijo temeljni gradniki našega razmišljanja, iz katerega se rojevajo vse Pirnarjeve inovacije, ki navdušujejo kupce po vsem svetu.

Pirnar mojster inovacij

Brez inovacij ni pravega razvoja blagovne znamke. Na srečo v Pirnarju od nekdaj dihamo z idejami, ki jih ni še nihče uresničil.

GAŠPER PIRNAR
Generalni direktor

Gašper Pirnar

Inovacija

Vzdihi občudovanja, želja po popolnosti in nenehni izboljšavi, čudovita eleganca. Vse to je združeno v Pirnarjevih inovacijah, ki postavljajo trende v panogi.

Pirnar inovacije in postavljanje trendov

Ali so vam bile te informacije v pomoč? (7 ocene, Ø 4,7)
Vhodna vrata
Oblikujte svoja vhodna vrata
Pojdite v konfigurator
Saloni Pirnar
Obiščite salone Pirnar
Dotaknite se vhodnih vrat
Katalogi
Prenesite kataloge vhodnih vrat
Odkrijte vse modele vhodnih vrat
top