Preskoči na vsebino
Konfigurator 08 205 12 10

Gradite karierno pot skupaj z nami!

Pridružite se ekipi Pirnarjevih strokovnjakov in postanite del uspešne globalne zgodbe.

Odprta delovna mesta

Pri Pirnarju ne ponujamo le vzpodbudnega delovnega okolja in izkušene ekipe sodelavcev, ki vam bodo pomagali do uspeha. Smo družinam prijazno podjetje in sledimo najnovejšim smernicam za zdravo delovno okolje. Zagovarjamo ravnotežje med delom in družinskim življenjem, vas spodbujamo, da razvijate svoje hobije, obenem pa skrbimo za stalen razvoj in uvajanje novosti, ki vam bodo omogočili hitro strokovno in osebnostno rast.

Odprta delovna mesta si lahko ogledate tudi na portalu MojeDelo.com

O podjetju

Pirnar je drzen svetovni inovator na področju snovanja in proizvodnje aluminijastih in lesenih vhodnih vrat. Smo globalno uveljavljeno podjetje z več kot 350 zaposlenimi, ugledno 50-letno tradicijo in razvito mrežo partnerjev na 30 trgih po vsem svetu. Naš cilj je izdelati najboljša vhodna vrata na svetu, zato lasten razvojni oddelek, v katerem ni nič nemogoče, vsako leto navdušuje z vrhunskimi inovacijami.

Glavne dejavnosti podjetja

V podjetju združujemo vse potrebne dejavnosti za zagotavljanje brezkompromisnega razvoja in vrhunske proizvodnje edinstvenih vhodov. To nam omogoča, da nadgrajujemo prestižno znamko z visoko prepoznavnostjo in beležimo nenehno rast podjetja. Odlikujejo nas:

  • Lastna proizvodnja v dveh državah
  • Vrhunski tehnični razvoj
  • Nagrajeno industrijsko oblikovanje
  • Mojstrska strojna in ročna obdelava materialov
  • Uspešno trženje s prodajo
  • Zanesljiv transport
  • Učinkovita poprodajna podpora in servis

Glavne dejavnosti podjetja Pirnar

Vizija in cilji

Vizija:
Postati najbolj cenjen proizvajalec aluminijastega in lesnega stavbnega pohištva na svetu. Inovativnost, vrhunski design, ambicioznost in edinstvenost so nam zapisani v DNK. In ne verjamemo v nemogoče.

Cilji so preprosti:

  • Vzbuditi občudovanje z vsem, kar počnemo.
  • Izdelati najboljša vhodna vrata na svetu.
  • Postavljati mejnike v panogi.

Pirnar vizija podjetja

Organizacijska klima in kultura

Smo brezkompromisni.
Česar se lotimo pri Pirnarju, izvedemo brezhibno. Podrobnostim posvečamo veliko pozornost in noben detajl ni nepomemben na poti do popolne celote.

Smo drzni.
Vedno iščemo nove poti. Česar še nimamo, izumimo. Kar nam manjka, izdelamo.

Smo ponosni.
Nobeno podjetje v panogi nima inovativnejših in lepših izdelkov, nobeno bolje izdelanih in bolj občudovanja vrednih. Vemo, da smo najboljši in za to ne potrebujemo potrditve od drugih.

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?

Da si delimo enake vrednote.
Želimo si, da skupaj z nami ustvarjate zgodbe občudovanja vrednih vhodov, ste pri tem inovativni in brezkompromisno natančni. Cenimo vaše veščine, iznajdljivost in ambicioznost.

Da skupaj zasledujemo odličnost.
Odličnosti ne sestavlja le zunanji videz, ampak vsak vijak, vsak vzvod, vsako steklo, vsak var, vsak gib in vsaka beseda. Ni velikega ali malega opravila, vsa so enakovredna in pomembna za popolno celoto. Delo je končano, ko ga bolje ni več mogoče narediti.

Da skupaj navdušujemo.
Najprej sebe, potem sodelavce, na koncu stranko. Da bi lahko navduševali druge, moramo biti prej sami navdušeni. Zato vse, kar počnemo, naredimo tako, da najprej navduši nas, nato pa še sodelavce in stranke.

Ne verjamemo v nemogoče. Če verjameš, da ni mogoče, imaš prav.
Če verjameš, da je mogoče, imaš tudi prav. Samo slednji najdejo rešitev.

Ali so vam bile te informacije v pomoč?
Vhodna vrata
Oblikujte svoja vhodna vrata
Pojdite v konfigurator
Saloni Pirnar
Obiščite salone Pirnar
Dotaknite se vhodnih vrat
Katalogi
Prenesite kataloge vhodnih vrat
Odkrijte vse modele vhodnih vrat
top