Preskoči na vsebino
08 205 12 10

Portret podjetja

PIRNAR je danes vodilni evropski inovator na področju hišnih vhodov, ki so eni najbolj občudovanih in brezkompromisno izdelanih na svetu.


Splošno o podjetju

PIRNAR d.o.o. je najbolj inovativen evropski proizvajalec hišnih vhodnih vrat. Smo hitro rastoče družinsko podjetje s skoraj 200 zaposlenimi in razvito prodajno mrežo po vsej Evropi. Vsako leto predstavimo toliko inovacij, kot jih večji evropski tekmeci v nekaj letih. V preteklih letih nam je uspelo narediti najbolje izolirana aluminijasta vrata na svetu in v serijski proizvodnji uresničiti množico tehničnih in oblikovnih inovacij, za katere redno prejemamo nagrade. Vhodi PIRNAR so eni najbolj občudovanih in brezkompromisno izdelanih vhodov v Evropi.

Pirnar OneTouch

Glavne dejavnosti

Znotraj podjetja PIRNAR, ki deluje na dveh lokacijah v dveh državah, združujemo vse za uspeh potrebne dejavnosti: vrhunski tehnični razvoj, nagrajeno industrijsko oblikovanje, mojstrsko strojno in ročno obdelavo materialov, sistematično urejeno proizvodnjo, uspešno trženje s prodajo in zanesljiv transport. Prvi na svetu smo uspeli razviti najbolje izoliran serijski vhod na svetu, 3D vratno krilo, nove načine lastne osvetlitve vhoda, skriti čitalnik prstnega odtisa, utopne ročaje z odpiralnim mehanizmom, popolnoma raven vhod in nove, posebne obdelave površine.


Naši produkti in storitve

Pri Pirnar d.o.o. razvijamo in proizvajamo inovativne hišne vhode. Več o naših izdelkih lahko najdete na povezavi Modeli, kjer boste našli tudi najnovejše kataloge izdelkov.

Pirnar vhodi zadnja leta serijsko pobirajo nagrade. Po slovenskih nagradah Top ten in Pohištveni izdelek leta 2014 smo prejeli še prestižno in svetovno znano German Design Award Special Mention 2015, nato pa še prestižnejšo in zmagovalno German Design Award Winner 2017.

Kaj pričakujemo od vas Odprta delovna mesta

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...