Preskoči na vsebino
Konfigurator 08 205 12 10

Največkrat nagrajene Pirnarjeve mojstrovine

Pirnar je blagovna znamka z navdušujočim seznamom najprestižnejših mednarodnih nagrad. Zadnja v nizu je priznana German Innovation Award Winner 2022 za napredno konstrukcijo CarbonCore.

VHODNA VRATA OBLIKUJTE SVOJ VHOD

Oglejte si Pirnarjeve nagrajene presežke

Vzdihi občudovanja, želja po popolnosti in nenehni izboljšavi, čudovita eleganca. Vse to je združeno v Pirnarjevih inovacijah, ki postavljajo trende v panogi. Redno prejemamo najprestižnejše mednarodne nagrade za oblikovanje in tehnološke inovacije. Vsaka nagrada je za nas dodatna spodbuda, da smo še boljši in uspešnejši.

Izjemna inovacija CarbonCore

CarbonCore je hibridna konstrukcija iz aluminija in karbonskih vlaken, ki predstavlja jedro Pirnarjevih vhodnih vrat. Je edina patentirana in najtrdnejša konstrukcija na svetu, razvita izključno za vhodna vrata. Zaradi svojih izjemnih lastnosti je spodbudila našo domišljijo pri raziskovanju oblikovalskih in tehnoloških možnostih, ki jih nudi. Na Carbon Core-u gradimo prihodnost Pirnarjevih vrhunskih vhodov, zanj pa smo prejeli tudi prestižno mednarodno nagrado German Innovation Award Winner.

German Innovation Award 2022

Carboncore - najtrdnejša konstrukcija na svetu

Vrhunska inovacija OneTouch

Pirnar OneTouch je prvi in edini vhod na svetu s samodejnim izvlečnim in uvlečnim ročajem. Ko skriti čitalec prstnih odtisov prepozna lastnika, se elegantno in samodejno izvleče potezalo, ki razsvetli svojo okolico, vrata pa se odklenejo. Nekaj sekund po zapiranju se vrata samodejno spremenijo nazaj v prečiščeno ploskev brez potezala. Ročaj OneTouch je je zmagovalec prestižne mednarodne nagrade German Design Award, vhodna vrata OneTouch pa German Design Award Special mention in Architizer A+ Finalist.

German Design Award 2017

Samodejni izvlečni in uvlečni ročaj

Minimalistična eleganca Ultimum Pure

Ultimum Pure je linija prestižnih vhodov, ki jih odlikuje čistost površin. To so vhodi za najsodobnejše hiše in najzahtevnejše občudovalce popolnosti. Vsi vratni elementi so potopljeni v enotno ravnino, brez odvečnih robov in okvirjev. Linijo Pure odlikujeta German Design Award Special Mention in Architizer A+ Finalist.

German Design Award A+ Awards

Nagrajeni prestižni vhod

Estetska prefinjenost MagmaLux

Ročaje MagmaLux sredi površine iz jekla ali aluminija krasi žareč vzorec čudovitih oblik, ki je gladko poravnan s površino kovine. Vratni dekor s svetlobno gravuro ustvari igriv in dinamičen izgled ročaja ter s tem celotnih vhodnih vrat. MagmaLux odlikuje prestižna nagrada German Design Award Special Mention.

German Design Award 2019

Žareč ročaj jeklo aluminij

Luksuzni ročaji CrystaLux

Ročaje CrystaLux krasijo detajli iz kristalnega stekla, ki se v temi pritajeno osvetlijo in vašim vratom dodajo pečat prestiža. V sodelovanju s Steklarno Rogaška smo oblikovali čudovit, ročno izdelan vzorec v steklu, ki preprosto osupne, obenem pa ustvari luksuzen in eleganten vstop v vaše domovanje. CrystaLux je prejemnik prestižne German Design Award Special Mention.

German Design Award 2019

Nagrajeni ročaji

Svetlobna personalizacija LabeLux

Ročaji LabeLux omogočajo personalizacijo, saj v svetlobnem vzorcu izpišejo poljuben napis – vaš priimek, morda besedo ali misel, ki vam veliko pomeni. LabeLux predstavlja unikatno povabilo v intimo in zavetje vašega doma, vratom pa vdahne pečat elegance, igrivosti in inteligence. LabeLux je prejemnik prestižne German Design Award Special Mention.

German Design Award 2019

Personaliziran ročaj z napisom

Veličastna Theatrica

Theatrica je prvi masivni, brezdotični in popolnoma samodejni hišni vhod na svetu, primeren za pasivne in nizkoenergijske hiše. To je vhodna stena, ki se čarobno odpre in zapre samo lastniku. Le s pogledom. Je nekaj najbolj osebnega in edinstvenega, kar ste kdaj koli doživeli pred vhodom. Theatrica je kot zmagovalka prejela prestižno mednarodno nagrado German Design Award.

German Innovation Award 2019 RedDot Design Award 2019

Theatrica samodejni vhod

OBLIKUJTE SVOJ VHOD

Inovacije za udobje sodobnega bivanja

Kljub bogati dediščini nas vedno žene naprej prihodnost. Z nenehnim razvojem ustvarjamo brezčasne vhode za udobje sodobnega bivanja, ki jih občudujejo povsod po svetu. Prvi smo zasnovali inovativno rešitev za pametne hiše OneTouch. Prvi smo zasnovali vhodna vrata s popolnoma poravnanimi linijami različnih površin. In edini se lahko pohvalimo z najvišjo vrednostjo vodotesnosti na vhodnih vratih 600 Pa.

 • CARBONCORE
  CarbonCore inovacija
  Najtrdnejša konstrucija iz karbonskih vlaken za vhodna vrata na svetu

  Srce vsakih vrhunskih vhodnih vrat je konstrukcija. CarbonCore je edina patentirana karbonska konstrukcija na svetu, narejena izključno za vhodna vrata. Karbonska vlakna so izjemno lahka, toga in nekajkrat močnejša od jekla, zato se vrata ne krivijo niti na žgočem soncu niti v najhladnejših zimah. Predstavlja vrhunsko jedro, na katerem temeljijo vsa nova Pirnarjeva vhodna vrata.

 • ONETOUCH
  OneTouch inovacija
  Samodejno potopno potezalo s čitalcem na prstni odtis

  Inovacija OneTouch je patentiran sistem delovanja mehanizma na potezalu oz. ročaju, ki se s pomočjo čitalca prstnih odtisov samodejno odpre in zapre. Na ta način ročaj onemogoča kakršnokoli manipulacijo z vrati in s tem povečuje varnost vašega vhoda.

 • NERO EDITION
  Nero Edition nagrada
  Sofisticirani dodatki v elegantni in brezčasni črni barvi

  Nero Edition je kolekcija sofisticiranih dodatkov za vhodna vrata v brezčasni črni barvi. Ročaje, kljuke, odbojne letve in ključavnice so naši spretni mojstri z aplikacijo črne barve dodatno oplemenitili in ji dodali pridih brezčasnosti. Čudovit primer je edinstvena Pirnarjeva inovacija – znameniti ročaj LabeLux, ki je zaradi kompleksnosti izdelka pri izvedbi v črno različico zahteval filigransko natančnost.

Ali so vam bile te informacije v pomoč? (4 ocene, Ø 4,8)
Vhodna vrata
Oblikujte svoja vhodna vrata
Pojdite v konfigurator
Saloni Pirnar
Obiščite salone Pirnar
Dotaknite se vhodnih vrat
Katalogi
Prenesite kataloge vhodnih vrat
Odkrijte vse modele vhodnih vrat
top