Preskoči na vsebino
08 205 12 10

Ideje

Dobrodošli v Pirnarjevem svetu navdiha, kjer boste našli nasvete in ideje za popolnost vašega doma.

Katera vhodna vrata so najboljša?
Ideje
Kako lahko prava vhodna vrata postanejo oblikovalsko središče vašega doma in resnično dopolnjujejo njegovo arhitekturo?
VEČ
Zakaj izbrati premium vhodna vrata?
Ideje
Varnostna vrata so odličen preventivni ukrep, ki prinaša veliko koristi za vaš dom. Očitna prednost varnostnih vrat je zaščita, ki jo zagotavljajo.
VEČ
Kakšna je razlika med prenovo in preoblikovanjem vašega doma?
Ideje
Pogosto se igramo z idejo prenove ali preoblikovanjem našega doma. Ampak ali resnično poznam razliko? Preden se pogovorite z izvajalcem, je najbolje, da se natančno seznanite s terminologijo.
VEČ
Sodobne ideje za vaš dom
Ideje
Ko gre za preoblikovanje in prenovo vašega doma se je vedno pametno pozanimati kaj je priljubljeno in kaj v trendu. Nekateri trendi so novi, drugi pa na poti hitrega prilagajanja sodobnejšemu času.
VEČ
Kakšna je prihodnost pametnih domov?
Ideje
Večina ljudi dandanes že pozna koncept in pomen pametnih naprav, zato vam bomo podrobneje predstavili kaj to pomeni za prihodnost bivanja.
VEČ
Kakšen vtis dajejo in kaj povedo o vas vaša vhodna vrata?
Ideje
Vhodna vrata so eden prvih vtisov, ki ga boste naredili kot lastnik svojega doma, zato ga opremite z brezkompromisno izdelanimi Pirnar vhodnimi vrati.
VEČ
Vhodna vrata prilagojena vašim željam
Ideje
Vsaka Pirnar vhodna vrata so ročno izdelan unikat, ki ga pripravimo in izdelamo po meri, prilagojena vašim željam. Izbirate lahko med sistemi aluminijastih in lesenih vhodnih vrat ter kombinacijo les-aluminij.
VEČ
Kaj priljubljene barve vhodnih vrat povedo o vas?
Ideje
Barva s katero obarvamo vhodna vrata, daje gostom in mimoidočim občutek o ljudeh, ki za njimi živijo. Izberite med drzno črno ali strastno rdečo, ki bodo popestrile vaš dom.
VEČ
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...