Preskoči na vsebino
Konfigurator 08 205 12 10

Pirnarjev navdih za bivanje

Dobrodošli v Pirnarjevem navdihu za bivanje, kjer boste našli koristne nasvete in ideje za popoln izgled vašega doma. Čudovita Pirnarjeva vhodna vrata čakajo prav na vas.

Zakaj izbrati vhodna vrata višje kakovosti?
Ideje
Morda se tudi sami sprašujete podobno. A če pomislimo, da kupujemo vhodna vrata enkrat, največ dvakrat v življenju, da skozi njih vstopamo in izstopamo cca. 3000-krat v letu, ugotovimo, da je vprašanje povsem na mestu.
Preberi več
Katera vrata so najboljša?
Ideje
Kako lahko prava vrata postanejo oblikovalsko središče vašega doma in resnično dopolnjujejo njegovo arhitekturo?
Preberi več
Kakšna je razlika med prenovo in preoblikovanjem vašega doma?
Ideje
Pogosto se igramo z idejo prenove ali preoblikovanjem našega doma. Ampak ali resnično poznam razliko? Preden se pogovorite z izvajalcem, je najbolje, da se natančno seznanite s terminologijo.
Preberi več
Sodobne ideje za vaš dom
Ideje
Ko gre za preoblikovanje in prenovo vašega doma se je vedno pametno pozanimati kaj je priljubljeno in kaj v trendu. Nekateri trendi so novi, drugi pa na poti hitrega prilagajanja sodobnejšemu času.
Preberi več
Kakšna je prihodnost pametnih domov?
Ideje
Večina ljudi dandanes že pozna koncept in pomen pametnih naprav, zato vam bomo podrobneje predstavili kaj to pomeni za prihodnost bivanja.
Preberi več
Kakšen vtis dajejo in kaj povedo o vas vaša vrata?
Ideje
S svojimi novimi vrati boste naredili najboljši vtis kot lastnik svojega doma, zato ga opremite z brezkompromisno izdelanimi Pirnar vhodnimi vrati.
Preberi več
Prilagojeno vašim željam - zunanja vrata iz Pirnarja
Ideje
Vsak Pirnar vhod je ročno izdelan unikat, ki ga pripravimo in izdelamo po meri, prilagojena vašim željam. Izbirate lahko med sistemi aluminijastih in lesenih vhodnih vrat ter kombinacijo les-aluminij.
Preberi več
Kaj priljubljene barve vhodnih vrat povedo o vas?
Ideje
Barva, s katero obarvamo vhodna vrata, daje gostom in mimoidočim občutek o ljudeh, ki za njimi živijo. Izberite med drzno črno ali strastno rdečo, ki bodo popestrile vaš dom.
Preberi več
Montažna hiša postaja nov svetovni trend
Ideje
Montažna gradnja je nov trend, ki se je pojavil na trgu novogradenj. Poleg svoje zračnosti in hitre izdelave, vam nudi še veliko več ugodnosti in udobja.
Preberi več
Pasivna hiša ali nizkoenergijska gradnja. Kakšen je dom prihodnosti?
Ideje
Kakšen bo dom prihodnosti? Dandanes je veliko pasivnih in nizkoenergetskih hiš, ki lastniku zagotavljajo višjo raven udobja in trajnost materialov.
Preberi več
Ali so vam bile te informacije v pomoč?
Vhodna vrata
Oblikujte svoja vhodna vrata
Pojdite v konfigurator
Saloni Pirnar
Obiščite salone Pirnar
Dotaknite se vhodnih vrat
Katalogi
Prenesite kataloge vhodnih vrat
Odkrijte vse modele vhodnih vrat
top