Preskoči na vsebino
Konfigurator 08 205 12 10

Pirnarjev navdih za bivanje

Dobrodošli v Pirnarjevem navdihu za bivanje, kjer boste našli koristne nasvete in ideje za popoln izgled vašega doma. Čudovita Pirnarjeva vhodna vrata čakajo prav na vas.

Vodnik, ki vam bo olajšal izbor in nakup vhodnih vrat
Nasveti
Vsaka stanovanjska hiša ali poslovni objekt ima vhodna vrata. Nihče si niti predstavljati ne zna, kako bi izgledal naš dom brez njih. In čeprav se osnovna funkcionalnost vhodnih vrat že stoletja ni spremenila, se skozi čas spreminjajo naše navade, način življenja, bivalne okoliščine in želje, kar je posledica nenehnega tehnološkega in družbenega razvoja. Zato je vedno bolj pomembno, da tudi vrata nudijo učinkovite rešitve za potrebe sodobnega bivanja.
Preberi več
Ideje & nasveti za praznično dekoracijo vaših vhodnih vrat
Nasveti
Vstopili smo v najčarobnejši čas v letu, ko naši domovi zasijejo v eleganci prazničnih lučk, adventnih venčkov in ostalih božičnih dekoracij. Velikokrat tovrstne dekoracije preprosto kupimo, a če imate vsaj malo smisla, časa in volje za lastne kreacije, imamo za vas nekaj navdihujočih nasvetov in idej, kako si lahko polepšate vhod v vaše domovanje. Nasvete je z nami delila Maja iz Ustvarjalnice cvetličnih zgodb Majlu.
Preberi več
Kako izbrati najustreznejša vrata za svojo hišo?
Nasveti
Mnogi iz lastnih izkušenj vemo, da sta gradnja ali prenova hiše stresna dogodka. Izbira najustreznejših vhodnih vrat je tako le še ena v nizu težjih odločitev, ki jih moramo sprejeti.
Preberi več
Družini prijazen salon vrat Pirnar v Ljubljani
Nasveti
Nakupovanje je vsakdanje opravilo, v katero pogosto vključimo tudi otroke. Nekaterim otrokom je med nakupovanjem dolgčas, druge preplavijo luči, zvoki in aktivnosti. Na žalost številni starši prenehajo nakupovati s svojimi otroci, zaradi pogostih izpadov in joka.
Preberi več
10 varnostnih ukrepov doma, ki jih vaši otroci morajo poznati
Nasveti
Tako kot pri varnosti v cestnem prometu bi se morali tudi vsi truditi, da bi bil naš dom varen za nas in naše otroke, zato je pomembno vzpostaviti določena ključna pravila, ki spodbujajo varnost otrok in zmanjšujejo tveganje za poškodbe.
Preberi več
Kako zaščititi vaša lesena vrata?
Nasveti
Veliko ljudi ima raje lesena vrata predvsem zaradi toplejšega občutka, ampak ali veste kako jih zaščititi pred zunanjimi vplivi?
Preberi več
Kako pomembna so kvalitetna vrata za dom?
Nasveti
Kvalitetnim vratom zaupamo, da bodo zaščitila nas in naše imetje, potrebujemo jih, da bo naš dom topel in pričakujemo, da bodo estetsko dovršena in bodo dopolnjevala izgled našega doma.
Preberi več
10 nasvetov za obnovo hiše brez večjih stroškov
Nasveti
Prenovo doma upoštevajte kot poslovni načrt ali kot poseben projekt, pri čemer vam lahko pomaga arhitekt, če pa želite prihraniti denar, je prvi korak, da projekt vzamete v svoje roke.
Preberi več
Poletje je najboljši čas za osvežitev vašega doma
Nasveti
Toplejši meseci so idealni za projekte na prostem, kot je posodabljanje zunanjosti vašega doma in so odlični za vsa dela, zato zavihajte rokave in se lotite prenove vašega doma.
Preberi več
Kdaj je pravi čas za montažo vrat?
Nasveti
Stavbno pohištvo je pomemben del opreme vsakega doma. Za vhodna vrata je že znano, da so njegova osebna izkaznica in da odražajo osebnost in slog bivanja njegovih stanovalcev.
Preberi več
Ali so vam bile te informacije v pomoč?
Vhodna vrata
Oblikujte svoja vhodna vrata
Pojdite v konfigurator
Saloni Pirnar
Obiščite salone Pirnar
Dotaknite se vhodnih vrat
Katalogi
Prenesite kataloge vhodnih vrat
Odkrijte vse modele vhodnih vrat
top