Preskoči na vsebino
08 205 12 10

Nasveti

Dobrodošli v Pirnarjevem svetu navdiha, kjer boste našli nasvete in ideje za popolnost vašega doma.

Vodnik: Nakup popolnih vhodnih vrat
Nasveti
Da boste lahko sprejeli ustrezno odločitev, smo za vas pripravili celovit vodnik po vseh najpomembnejših lastnostih vhodnih vrat, ki bodo vplivale na vašo izbiro in vam pomagale izbrati takšna vrata, ki vam bodo dobro služila še desetletja!
VEČ
Gradnja hiše - je bolje kupiti ali zgraditi vaš sanjski dom?
Nasveti
Večina kupcev porabi veliko časa in energije bodisi za iskanje bodisi za načrtovanje svojega popolnega doma. Zastavili smo si eno izmed najbolj pogostih vprašanj - ali je bolje hišo zgraditi ali jo kupiti? Predstavljamo prednosti in slabosti obeh.
VEČ
5 preprostih nasvetov za hitro osvežitev doma
Nasveti
Se vam zdi vaša hiša hladna? Bi ji radi vdahnili nekaj življenja in ne veste čisto točno, kako se tega lotiti? Pripravili smo nekaj preprostih nasvetov, ki vam bodo zagotovo v navdih!
VEČ
5 ključnih odlik vhodnih vrat
Nasveti
Vhodna vrata so izredno pomemben del naših življenj. Z njimi se srečujemo vsak dan, se jih dotaknemo, jih srečamo. Preberite česa ne smete spregledati.
VEČ
Kvalitetna alu vhodna vrata inovativnih tehnologij in dizajna
Nasveti
Alu vhodna vrata Pirnar – kvalitetna, estetsko in tehnološko dovršena zunanja aluminijasta vhodna vrata po meri. Na voljo tudi strokovna menjava vhodnih vrat.
VEČ
Komu zaupati obnovo hiše?
Nasveti
Pri obnovi hiše lahko marsikaj postorite sami, za druge stvari pa je bolje najeti profesionalno ekipo. Pri Pirnarju vam ne bo žal, da ste se prepustili našim rokam.
VEČ
Kateri les je najboljša izbira za lesena vrata?
Nasveti
Pirnar izdeluje lesena vrata iz treh vrst lesa. Vsak les daj vratom posebne značilnosti, barvo, teksturo in značaj. Preberite, kateri vam je pisan na kožo.
VEČ
Ali poznate razlike med moderno in sodobno hišo?
Nasveti
Moderna in sodobna hiša sta dva povsem različna pojma. Preberite, v čem se razlikujeta in v čem sta si podobna.
VEČ
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...