Preskoči na vsebino
Konfigurator 08 205 12 10

Ideje & nasveti za praznično dekoracijo vaših vhodnih vrat

Vstopili smo v najčarobnejši čas v letu, ko naši domovi zasijejo v eleganci prazničnih lučk, adventnih venčkov in ostalih božičnih dekoracij. Velikokrat tovrstne dekoracije preprosto kupimo, a če imate vsaj malo smisla, časa in volje za lastne kreacije, imamo za vas nekaj navdihujočih nasvetov in idej, kako si lahko polepšate vhod v vaše domovanje. Nasvete je z nami delila Maja iz Ustvarjalnice cvetličnih zgodb Majlu.

Ideje & nasveti za praznično dekoracijo vaših vhodnih vrat

Nasvet za božično okrasitev večjega vhoda

Morda ste lastnik večje stanovanjske hiše in s tem večjega vhoda, kar pomeni, da lahko svojo okrasitev razširite in pustite domišljiji prosto pot. Take dekoracije zahtevajo malce več znanja in izkušenj. Najprej poiščite par idejnih fotografij na spletu in izhajajte iz navdiha, ki ga boste dobili na Pinterestu ali Instagramu. Pri tovrstnih dekoracijah je pomembno, da izhajate iz glavnega estetskega elementa vrat in okrog tega zgradite svojo okrasitev. Igrajte se z naravnimi materiali, ki pouarjajo zimo in predbožični čas, v dekoracijo pa vnesite tudi luči, svečke itd.

Nasvet za božično okrasitev večjega vhoda

Nasvet za izdelavo adventnega venčka na klasičnih vratih

Preden se lotite izdelave adventnega venčka za svoja vhodna vrata se opredelite, kakšen je vaš stil. Če imate vrata s klasičnim oz. rustikalnim izgledom, ki so že sama po sebi polna detajlov, potem naj bo venček estetsko umirjen in naj samo poudari lepoto vrat. Pri venčku je pomembno tudi to, da ga trdno spletemo, saj mora zdržati vse vremenske pogoje, v ozadju pa naj bo oblazinjen z mehkim filcem, da ne bo poškodoval vhodnih vrat.

Nasvet za izdelavo adventnega venčka na klasičnih vratih

Nasvet za božično okrasitev minimalističnih vhodnih vrat

V primeru, da so vaša vhodna vrata modernejšega, minimalističnega videza, enobarvna brez posebnih detajlov, si lahko pri adventnem venčku dovolite več glamurja in okrasja. V tem primeru se lahko poigrate z zelenjem, ki mu dodate letos zelo priljubljene zlate lističe ali bunkice ter trendovsko črno barvo, ki poudari eleganco. Izdelavo venčka spremenite v družinski izlet v naravo, kjer lahko naberete storžke, plodove, razne vejice in uživate v skupnih trenutkih.

Nasvet za božično okrasitev minimalističnih vhodnih vrat

Fotogalerija

Foto: Erazem Gliha

 
 
 

Želite izvedeti več?

Pridite na kavo v naš najbližji razstavni salon in pogovorili se bomo o vaših željah.

REZERVIRAJTE SI TERMIN

Ali so vam bile te informacije v pomoč?
Vhodna vrata
Oblikujte svoja vhodna vrata
Pojdite v konfigurator
Saloni Pirnar
Obiščite salone Pirnar
Dotaknite se vhodnih vrat
Katalogi
Prenesite kataloge vhodnih vrat
Odkrijte vse modele vhodnih vrat
top