Preskoči na vsebino
Konfigurator 08 205 12 10

Oglejte si 10 najbolj priljubljenih Pirnarjevih vhodnih vrat

Na Pirnarjevem Instagram profilu boste odkrili naša najlepša dizajnerska vhodna vrata. Prikazani so vhodi v čudovitih arhitekturnih zgodbah strank iz vsega sveta; tehnološke in oblikovalske novosti, zaradi katerih je lahko vaše bivanje lepše in udobnejše. Za vas smo naredili izbor 10 najbolj všečkanih vhodnih vrat na Instagramu v letu 2023 iz Dubaja, Kitajske, Anglije, Francije, Nemčije in Slovenije. Vsaka imajo svojo edinstveno zgodbo. Morda najdete tudi vi navdih za svoja sanjska vhodna vrata.

1. Na stičišču modernizma in antične klasike - Anglija

Vhodna vrata iz luksuzne Pirnarjeve serije Ultimum Pure

Naše sledilke in sledilce so daleč najbolj navdušila vhodna vrata iz Anglije. Poglejte to izjemno arhitekturno kombinacijo modernosti in klasike! Stranka je mojstrsko oblikovala celoten vhod in združila antične stebre s klasičnim okvirjem ter minimalističnimi belimi alu vrati. Vsestranskost aluminija je nadgradila z belim prekrivnim steklom v sijaju, medtem ko sodobna tehnologija v obliki samodejno izvlečenega ročaja OneTouch krasi izčiščeno vratno krilo. Vhodna vrata so iz luksuzne Pirnarjeve serije Ultimum Pure, kjer so vsi elementi elegantno skriti v enotno ravnino. OneTouch in serija Ultimum sta prejemnika prestižne mednarodne oblikovalske nagrade German Design Award.

Mini kviz za maxi inspiracijo

Iščete navdih za svoja sanjska vhodna vrata?
Odgovorite na 5 kratkih vprašanj in pomagali bomo izbrati najprimernejša vrata za vas.

O kakšnem arhitekturnem stilu razmišljate?

Kakšen interier vam je všeč?

O katerem materialu vhodnih vrat razmišljate?

Gradite ali prenavljate hišo?

Naše priporočilo

Kdaj načrtujete montažo vhodnih vrat?

Izberite najbližji razstavno-prodajni salon!

Seznam partnerjev

Priporočamo vam model

arhitekturni stil hiše / / / Montaža: /

Vas zanima več?

Izpolnite obrazec z vašimi podatki in oddajte neobvezno povpraševanje.

Oblikujte
podrobneje

2. Po navdihu umetnosti & obrti – Slovenija

Veličastna vhodna vrata VersusBronze

Tale naš oblikovalski biser je v letošnjem letu »dvignil kar nekaj prahu«. Veličastna vhodna vrata VersusBronze so izjemna kombinacija mogočnega brona in elegantnega prekrivnega stekla izpod rok našega prvega moža Romana Pirnarja in mednarodno priznanega umetnika Mika Simčiča. Navdušujoča igra silovitosti in prefinjenosti daje vhodnim vratom poseben čar. Navidezno nezdružljiva materiala v vsej svoji veličini ustvarjata neponovljiv unikat v omejeni produkciji. Ko ga ljudje zagledajo v našem ljubljanskem razstavnem salonu, jim zastane dih. Tudi naša stranka iz Slovenije, ki se je odločila, da bo krasil vhod v njeno luksuzno novogradnjo, se je vanj preprosto zaljubila.

3. Moderna eleganca prekrivnega stekla – Nemčija

Steklo igra izjemno vlogo v moderni arhitekturi, saj ustvarja prefinjen in eleganten izgled površin poslovnih zgradb ali stanovanjskih hiš. Stekleni elementi omogočajo svetlobo, zračnost in vizualno povezavo s okolico. Tudi naša stranka iz Nemčije si je na stekleni stavbi omislila elegantna črna aluminijasta vhodna vrata, ki jih je dodatno oplemenitila s čudovitim prekrivnim steklom. Vhod se oblikovno povsem ujema s steklenimi obsvetlobami, vse pa je poravnano v izčiščeno linijo, ki je značilnost Pirnarjeve linije Ultimum Pure. Ročaj OneTouch se ob pritisku na čitalec prstnih odtisov diskretno izboči in omogoča izjemno doživetje prihoda v zgradbo.

Elegantna črna aluminijasta vhodna vrata Ultimum Pure

4. Poklon veličastni notranjosti – Kitajska

Ali ste vedeli, da lahko tudi v notranjosti hiše ali poslovnega prostora ohranite izgled vhodnih vrat, kot so videti zunaj? Stranka iz Kitajske se je odločila za drzno estetsko potezo in je tudi na notranji strani svojih poslovnih prostorov poskrbela za izjemno eleganten videz. Partnerji, ki prihajajo k njim na poslovne sestanke, si na takšnih vratih spočijejo oči in uživajo v lepem razgledu. Vrata so nadstandardnih dimenzij in v dvokrilni izvedbi premium Pirnarjeve linije Ultimum Multilevel, za katere je značilna razgibanost površin. Potopite se v očarljivi svet tridimenzionalnosti.

Elegantna črna aluminijasta vhodna vrata Ultimum Pure

5. Mogočen vhod v GRANDE dimenzijah - Dubaj

Aluminijasta vrata s črnim prekrivnim steklom

Včasih se vhodna vrata povsem zlijejo z arhitekturno zgodbo stavbe. V Dubaju kar nekaj luksuznih nepremičnin krasijo naši vhodi. Skoraj vsi v izjemnih dimenzijah, saj so tudi vile čudovito grandiozne v svoji neponovljivosti. Naša stranka si je zaželela visoka črna aluminijasta vrata s črnim prekrivnim steklom. Dvokrilna izvedba ustvarja tako kot celotna hiša vtis mogočnosti in sodi v linijo Ultimum Multilevel. Pirnar skrbno izdeluje izbrane vhode v velikosti Grande, ki s svojo izjemno višino ustvarjajo vtis veličine. Doslej največja vhodna vrata smo namestili v Združenih arabskih emiratih - kar 7,4 m visoka aluminijasta vhodna vrat. Kot radi rečemo, samo nebo je meja.

6. Čudovita igra zunanjosti in interierja – Dubaj

Dvokrilna vhodna vrata v Dubaju

Na sliki lahko vidite, kako različno so lahko videti vhodna vrata z zunanje ali notranje strani. Vila naše stranke v Dubaju se odpira v veličastno belo avlo, zato je tudi izgled notranjega dela vrat povsem prilagojen estetiki interierja in čudovitemu steklenemu lestencu. Na zunanji strani obiskovalce pričaka mogočen dvokrilni vhod, ki je okrašen s črnim prekrivnim steklom in detajli peščenih sipin. Za izdelavo motiva peščenih sipin ali valov naši mojstri porabijo 4 ure za rezkanje 6-milimetrske pločevine in dodatne 4 ure za ročno brušenje. Mogočna nadsvetloba spušča v notranjost vile prijetno naravno svetlobo.

VSTOPI V KVIZ

7. Najbolj prodajan model vhodnih vrat v Franciji

Klasika je večna in ne gre nikoli iz mode in tudi pri klasičnih vhodnih vratih je podobno. Pirnarjev model iz linije Premium Classico je najbolj priljubljen in prodajan v Franciji. Naša stranka si je za svojo hišo izbrala vhodna vrata v peščeni barvi z diskretno obsvetlobo in zasteklitvijo s karo vzorcem v vratnem krilu. V Franciji so izredno priljubljena ožja vhodna vrata, zato ta model izdelujemo že od 835 mm širine vratnega krila dalje. Po izgledu so tradicionalna, a jih lahko opremite s sodobno tehnologijo in rešitvami za udobje ter potrebe modernega bivanja.

Vhodna vrata v peščeni barvi z zasteklitvijo s karo vzorcem

8. Moderni minimalizem - Nemčija

Elegantna vhodna vrata Ultimum Pure z mat črnim prekrivnim steklom

Naša stranka iz Nemčije se je z izborom elegantnih vhodnih vrat Ultimum Pure in mat črnim prekrivnim steklom uspešno poigrala z belo fasado in ostalimi arhitekturnimi elementi v črno-beli kombinaciji. Na vratnem krilu si je izbrala modelni ročaj Spectra, ki estetsko ohranja čisto poravnanost linij in je značilna za Pirnarjevo premium serijo Ultimum Pure. Vhod se barvno in stilsko povsem ujema z minimalnističnim izgledom te moderne vile.

9. Vhod, ki diktira arhitekturi hiše - Španija

Minimalistična alu vrata z mat prekrivnim steklom

Včasih te vhodna vrata tako navdušijo, da se celoten arhitekturni načrt prilagodi vhodu in ne obratno. Naša stranka iz Španije je iz minimalističnih alu vrat z mat prekrivnim steklom in dodano nadsvetlobo ustvarila monumentalen vhod v hišo, ki ne ostane neopažen. Nad vrati je dodaten vtis veličastnosti dosegla z nadsvetlobo. Elegantno mat steklo je značilna izbira za moderna vhodna vrata, v Pirnarju izdelujemo takšna, ki so odporna proti praskam in se jih da s preprostim postopkom sproti očistiti.

10. Priljubljena klasika s pridihom antičnega Rima – Slovenija

Kako je možno iz aluminija ustvariti moderna vhodna vrata, v dizajn pa vseeno vključiti elemente starodavne Antike? S pravo vizijo se vse da. Naša stranka iz Slovenije je z bogato dekoriranim in ornamentiranim izbočenim delom vratnega krila dosegla brezčasen učinek, skupaj s steklenim motivom pa še dodatno poudarila klasičnost, antičnost. Okrogel ročaj iz nerjavečega jekla s sodobnim čitalcem prestnega odtisa daje vhodu pridih modernosti, vrata pa naša stranka upravlja kar z mobilno aplikacijo Pirnar.

Klasična aluminijasta vhodna vrata s pridihom modernega

Želite izvedeti več?

Pridite na kavo v naš najbližji razstavni salon in pogovorili se bomo o vaših željah.

REZERVIRAJTE SI TERMIN

dom
Ali so vam bile te informacije v pomoč?
Vhodna vrata
Oblikujte svoja vhodna vrata
Pojdite v konfigurator
Saloni Pirnar
Obiščite salone Pirnar
Dotaknite se vhodnih vrat
Katalogi
Prenesite kataloge vhodnih vrat
Odkrijte vse modele vhodnih vrat
top