Preskoči na vsebino
Konfigurator 08 205 12 10

Prilagojeno vašim željam - zunanja vrata iz Pirnarja

Vsak Pirnar vhod je ročno izdelan unikat, ki ga pripravimo in izdelamo po meri, prilagojena vašim željam. Izbirate lahko med sistemi aluminijastih in lesenih vhodnih vrat ter kombinacijo les-aluminij.

Izdelajte si svoja vrata po meri vašega doma | Pirnar

Pirnar vhodna vrata so ročno izdelan unikat. Vsaka vhodna vrata namreč pripravimo in izdelamo po meri, prilagojena vašim željam. Izbirate lahko med sistemi aluminijastih in lesenih vhodnih vrat in seveda vam je na voljo tudi kombinacija les-aluminij, kjer so na voljo številni modeli. Oblikujte svoja vhodna vrata točno po svojih željah in z njimi obogatite videz svojega vhoda. Izbirate lahko med polnimi vrati, vrati z izrezom za steklo ali celo steklenimi vrati narejenimi z luksuznim črnim kaljenim steklom. Izbira je vaša, brez omejitev.

Naša vhodna vrata so vam na voljo v najrazličnejših dizajnih, ki se prilegajo stilu vaše hiše. Različne barvne kombinacije poskrbijo, da lahko vhodna vrata Pirnar kombinirate tudi z vašimi okni. Da bi v širokem izboru vhodnih vrat hitreje našli model, ki je popoln za vas, smo razdelili kolekcije na 5 delov.

Veliko pozornost posvečamo visokokakovostni ročni obdelavi vrat in vgradnji preizkušenega varnostnega zaklepanja. Vrata Pirnar lahko tudi varnostno nadgradite s protivlomno zaščito RC2 in s tem poskrbite za še večjo varnost.

Vrata iz aluminija

Aluminijasta vhodna vrata Pirnar nudijo odlično protivlomno zaščito oblečeno v unikaten dizajn. S serijskim več-točkovnim zaklepanjem so ta vhodna vrata protivlomno varna in oblikovno dovršena. Izbirate lahko med številnimi modeli vrat. Barvo, kljuke in stekla lahko oblikujete po svojih željah in s tem dopolnite videz svojih novih vhodnih vrat, pri tem vas pa tudi opremimo z najboljšo toplotno zaščito in zvočno izolacijo.

Vhodna vrata iz aluminija lahko opremimo tudi s Pirnar čitalnikom prstnega odtisa, tipkovnico za vnos varnostne kode ali drugimi varnostnimi sistemi po vašem izboru. Več o tem si lahko preberete v našem tu.

Velik izbor modelov

Kolekcije Pirnar aluminijastih vhodnih vrat vsebujejo številne različne dizajne. Izbirate lahko med vhodnimi vrati s polnim vratnim krilom, steklenimi izrezi ali obsvetlobami in nadsvetlobami, ki bodo ustrezala vaši hiši in ji dala piko na i.

Več o izboru aluminijastih vhodnih vratih si lahko preberete v našem vodniku.

Vrata iz lesa

Lesena vhodna vrata lahko kombinirate z različnimi elementi, ki jim bodo dodali pridih sodobnosti. Izdelujemo jih iz najbolj kakovostnega masivnega lesa, ki se zlije z arhitekturno zasnovo. Izbirate lahko med tremi vrstami lesa: smrekov les, macesen ali hrast. Pirnar lesena vhodna vrata imate na izbiri v polni izvedbi, mogoče jih je tudi zastekliti z različnimi vrstami steklenih plošč in dvoslojnih stekel. Zahvaljujoč večslojnim zasteklitvam, ki povečujejo toplotno izolacijo in energetsko učinkovitost, so Pirnar vhodna vrata primerna za pasivne in nizkoenergijske gradnje.

Vrata v kombinaciji les-aluminij

Les poskrbi za občutek domačnosti in topline podobo, ter bistveno prispeva k prijetnem ozračju. Lastnosti, ki so tudi pri vhodu zelo pomembne. Če je predprostor odprtega tipa ali v kombinaciji z bivalnim prostorom, ustvari celotna podoba vtis dobrodošlice.

Pri taki vgradnji je pomembna tudi dobra toplotna zaščita, saj preprečuje visoke stroške energije in pojav toplotnih izgub. Pri Pirnarju vam s kombinacijo lesa in aluminija nudimo zelo dobre U-vrednosti in tako poskrbimo za odlično zvočno in toplotno izolacijo z minimalnim vzdrževanjem.

Unikaten in individualen dizajn vrat

Vsa Pirnar vhodna vrata lahko oblikujete po vaših željah. Izbirate lahko med številnimi modeli in si s tem ustvarite tradicionalen videz, sodoben videz ali kombinacijo obojega. Vsaka vrata so ročno narejena in izpopolnjena do podrobnosti. Vsak detajl je pregledan in dodelan, da se popolnoma prilega vam in novemu vhodu. Vrata Pirnar so večkrat nagrajena in prepoznana širom sveta. Njihov dizajn je drzen, inovativen in brezkompromisen, tako kot mojstri, ki jih oblikujejo. Ne samo vrata, ampak tudi dodatki, kot so stekla, ročaji, kljuke in sodobni načini odklepanja, so dodelani do najmanjših detajlov.

Seveda pa ne smete zanemariti stranskih vhodov v vaš dom. Garaže, kletni vhodi in tudi skladiščni prostori imajo večinoma dodatna vhodna vrata. Ker skozi ta vrata ne vstopamo pogosto, jih je treba tudi primerno zaščititi. Pri tem lahko izberete Pirnar vhodna vrata z različnimi stopnjami zaščite – odvisno od potreb.

Dodatki

Z izdelavo vrat po naročilu vhodu v svojo hišo vdihnete osebni pečat, zato vam ponujamo široko paleto oblikovnih možnosti, odvisno od modela in stila vrat. Izbirate lahko med različnimi ročaji, barvami in stekli, da ustvarite svoja unikatna vhodna vrata.

Za prvi okus kakšna bi bila videti vaša nova vhodna vrata, se lahko prijavite na brezplačni izris.

Od osnovne določitve sloga vrat, ki je v skladu z arhitekturo objekta, pa do definiranja vseh dekorativnih in tehničnih detajlov vas spremljajo naši strokovnjaki v salonu v Ljubljani ali Mariboru. Prisluhnili bodo vašim zamislim in vam pomagali z nasveti. Opremili jih bomo s certifikatom podjetja ter lasersko gravirano ploščico, v katero lahko vtisnete svoje sporočilo.

Poravnane površine vrat ali razgibanost graviranih vzorcev, uporaba geometrijskih oblik ali igra z vitraži in vzorci, enokrilna ali dvokrilna vrata, različne kombinacije materialov in barv, stranske obsvetlobe in potezala z napisi ali osvetlitvijo, za končni izdelek je meja samo vaša domišljija.

Želite izvedeti več?

Pridite na kavo v naš najbližji razstavni salon in pogovorili se bomo o vaših željah.

REZERVIRAJTE SI TERMIN

dom
Ali so vam bile te informacije v pomoč?
Vhodna vrata
Oblikujte svoja vhodna vrata
Pojdite v konfigurator
Saloni Pirnar
Obiščite salone Pirnar
Dotaknite se vhodnih vrat
Katalogi
Prenesite kataloge vhodnih vrat
Odkrijte vse modele vhodnih vrat
top