Preskoči na vsebino
Konfigurator 08 205 12 10

ČUDOVITI SVET VHODNIH VRAT PIRNAR

Obsvetloba za mogočen vhod v vaše domovanje

Vhodna vrata z obsvetlobami ali nadsvetlobo vnesejo v dom svetlobo in ustvarijo veličasten moderen izgled.

VHODNA VRATA OBLIKUJTE SVOJ VHOD

Impresiven sprejem in
več naravne svetlobe

Ob načrtovanju novogradnje pomislite na vključitev visoko kakovostnih obsvetlob ali nadvsetlob v vaš arhitekturni načrt, saj ponujajo le-te vrsto prednosti. V notranjost vašega bodočega hodnika boste spustili več naravne svetlobe, kar je predvsem v jesenko-zimskih mesecih velika prednost. Prav tako boste ustvarili zares moderen vhod v vaše domovanje, ki ne bo nikogar pustil hladnega. Izbirate lahko med obsvetlobo na eni ali obeh straneh, če pa vam prostor in stil hiše dopuščata, jih kombinirajte tudi z nadsvetlobo.

 • Vrata z enojno obsvetlobo #1
  VHODNA VRATA Z ENOJNO OBSVETLOBO:

  Enojno obsvetlobo si lahko zamislite na levi ali desni strani vrat, kakor vam dopuščata prostor in načrt hiše. Že samo ena obsvetloba doda dekorativno vrednost vašemu domu, saj vrata ponoči zasijejo s pritajeno svetlobo in ustvarijo čarobno vzdušje. Kakovostna obsvetloba zagotovlja tudi večjo varnost vašega doma, saj ponavadi uporabljamo 3 ali celo 4-slojna zasteklitev s trdnim, varnostnim steklom.

 • Vrata z dvojno obsvetlobo #2
  VHODNA VRATA Z DVOJNO OBSVETLOBO:

  Dvojna obsvetloba je dobra rešitev za vse, ki se vam vhodna vrata odpirajo neposredno v dnevni prostor hiše. Ustvarjajo ogromno naravne svetlobe na hodniku vašega doma, prav tako optično povečajo vhod v vašo hišo. Obsvetlobi zagotovljata večjo varnost vašega doma, medtem ko boste kljub standardni velikosti vratnega krila pričarali vtis mogočnosti.

 • Vrata z dvojno obsvetlobo #3
  VHODNA VRATA Z DVOJNO OBSVETLOBO IN NADSVETLOBO:

  Obsvetlobi z nadsvetlobo optično zelo povečajo vhod v vašo hišo in zaradi trdega večslojnega stekla ustvarijo izjemno varna vrata. Veliko površino lahko izkoristite za celotno prekritje vhoda z modernim prekrivnim steklom, ki bo ustvaril še dodaten vtis mogočnosti. Nadsvetloba kot ogromna steklena površina bo ob večernem soju luči iz notranjosti hiše ustvarila nepozaben vtis.

OBLIKUJTE SVOJ VHOD

Estetska in funkcionalna vrednost obsvetlob

Pirnar obsvetlobe

DNEVNA SVETLOBA
Obsvetlobe z nadsvetlobo prinesejo več naravne svetlobe v notranjost hodnika vaše hiše in ustvarijo občutek mogočnosti prostora.

DIZAJN
Celoten izgled vhoda je zaradi uporabe ob in nadsvetlobe pravo estetsko moderno doživetje, ki ne pusti hladnega nikogar, ki se mu približa.

UDOBJE
Kombinacija tople naravne svetlobe in osupljive dekoracije ustvarita občutek topline in udobja.

VARNOST
Ob izbiri varnostnega stekla se tudi na vhodnih vratih z obsvetlobami in nadsvetlobo poveča varnost vašege hiše.

VRSTE STEKLA
Za obsvetlobe izbirajte med različnimi dekoracijami stekla. Na voljo vam je matirano, ornamentirano ali steklo z različnimi motivi.

RAZLIČNE VELIKOSTI
Obsvetlobe so poljubne velikosti. Nekatere so celo širše od vratnega krila, odvisno od tega, kakšen učinek želite ustvariti z njimi na svoji hiši.

VARNOSTNO STEKLO
Obsvetlobo obložimo tudi s prekrivnim steklom, ki ne deluje le estetsko, ampak poskrbi za večjo varnost. Nudimo vam tri ali štirislojno zasteklitev.

VHODNA VRATA PIRNAR

Nega in vzdrževanje stekla v obsvetlobah

Nega stekla je pri obsvetlobah in nadsvetlobi še pomembnejša, saj zavzema veliko dimenzijo. Glede na obdelavo stekla je odvisna tudi izbira nege in vzdrževanja. Po navadi jih čistimo s čistilom za steklo, pri čemer pazimo, da lesene ali aluminijaste površine ne pridejo v stik s čistilom. Čiščenje vrat opravljamo jeseni in spomladi, pri zmernih temperaturah, ki ne presežejo 25 stopinj Celzija. Ne glede na izbrani material vrata po čiščenju vedno do suhega obrišemo z mehko, neabrazivno krpo iz mikrovlaken, ki so namenjene čiščenju oken in ki zagotavljajo brezhibno brisanje brez vlaken in črt. Nekateri sicer pri čiščenju prisegajo na papirnate kavne filtre, vendar lahko papir povzroči poškodbe in praske na steklu.

Nega in vzdrževanje stekla v obsvetlobah

Ali so vam bile informacije o izdelkih v pomoč? (2 ocene, Ø 5,0)
Vhodna vrata
Oblikujte svoja vhodna vrata
Pojdite v konfigurator
Saloni Pirnar
Obiščite salone Pirnar
Dotaknite se vhodnih vrat
Katalogi
Prenesite kataloge vhodnih vrat
Odkrijte vse modele vhodnih vrat
top