Preskoči na vsebino
Konfigurator 08 205 12 10

ČUDOVITI SVET VHODNIH VRAT PIRNAR

Ključavnice za popolno varnost in udobje vašega doma

Varen in topel dom v Pirnarju zagotavljamo z vrhunskimi ključavnicami.

VHODNA VRATA OBLIKUJTE SVOJ VHOD

Mehanske in
elektronske ključavnice

V Pirnarju vam ponujamo najudobnejše in najvarnejše sisteme zaklepanja. Vrhunske ključavnice zagotavljajo brezskrbno motorizirano odklepanje brez ključa, samodejno zaklepanje, poljubne nastavitve, največjo varnost in daljšo življenjsko dobo. Ponujajo možnosti večtočkovnih zaklepanj glede na stopnjo varnosti, ki jo želite. Varnostne komponente, ki so vgrajene v vrata Pirnar, dosegajo visok varnostni razred RC2, lahko pa se nadgradijo v RC3, če želite še dodatno protivlomno varnost.

 • Mehanske ključavnice za vrata #1
  Mehanske ključavnice ARMO

  ARMO omogočajo klasično tri-točkovno odklepanje s sodobno cilindrično ključavnico z dvema masivnima kavljema in petimi ključi. Možna je tudi nadgradnja z varno pet-točkovno ključavnico in štirimi masivnimi kavlji ARMO MAX.

 • Nadstandardne mehanske ključavnice #2
  Samodejne ključavnice ARMO COMFORT

  ARMO COMFORT je nadgradnja standardne različice ključavnice ARMO, je tri-točkovna in vsebuje dva masivna kavlja. Z udobnim odpiranjem vrat s potiskom od zunaj omogoča avtomatsko mehansko zaklepanje in nastavitev proti samozaklepu.

 • Elektronske ključavnice Armo Comfort Electro #3
  Elektromehanske ključavnice ARMO ELECTRO COMFORT 

  ARMO ELECTRO COMFORT je električna avtomatska tri-točkovna ključavnica z masivnimi kavlji, ki se samodejno sprožijo pri zapiranju vrat. Vrata se odklenejo z elektromotorjem, vključen pa imajo tudi elektro vložek z dnevno / nočno funkcijo ter možnost priklopa na domofon.

Enostavno odpiranje brez ključa s čitalcem prstnih odtisov in pametnim sistemom SecuroSmart

Verjetno ste se že zalotili, kako s polnimi rokami vrečk iščete ključe vhodnih vrat, ki se vam vztrajno izmikajo in preizkušajo vaše potrpljenje. Ali pa so otroci izgubili ključe in ne morejo v hišo, medtem ko ste vi še v službi. Pametni sistem SecuroSmart s čitalcem, ki ga upravljate z mobilno aplikacijo Pirnar, se ponaša z izjemnimi funkcionalnostmi za veličastno udobje sodobnega bivanja. Tudi če se nahajate na drugem koncu sveta, boste z lahkoto zaklepali in odklepali vaša vrata.

Oddaljeno odklepanje
SecuroSmart omogoča pametno odklepanje vhodnih vrat na daljavo, kjerkoli se nahajate. Tudi, če ste na drugem koncu sveta.

Spremljanje aktivnosti
Z aplikacijo nadzorujete, kdo in kdaj vstopi v domovanje in aktivnosti članov.

Dnevnik beleženja odpiranja vhodnih vrat
Z aplikacijo beležite dnevnih upravljanja vhodnih vrat vseh članov, ki jo uporabljajo.

Vnos prstnega odtisa v sili
Aplikacija omogoča določanje posebnega prstnega odtisa za odklepanje v sili v primeru, da vas ali člana vaše družine vlomilci prisilijo, da jim odprete vrata.

Časovno omejen dostop
V aplikaciji Pirnar lahko uporabnikom časovno omejite pravice za odklepanje vhodnih vrat z njihovim prstnim odtisom.

RAZIŠČITE VEČ O PAMETNIH VRATIH

Ključavnica za odpiranje vrat brez ključa

Kakovosten cilinder, varnejša vrata

Še tako dobra ključavnica ne bo prav nič bolj varna, če na njih ne bo kakovostnega cilindra. Za najvišjo raven varnosti tako potrebujete res dober cilindrični vložek, ki onemogoča, da bi ga kakorkoli prijeli in zlomili. Zaščiten je pred vrtanjem, izvleko in lomljenjem. Boljši cilindri imajo več aktivnih zatičev in dodatne fiksne zatiče. Profili cilindrov višjih varnostnih razredov so zaščiteni in patentirani. Izgubljene ključe ali njihove kopije lahko izdelate le v pooblaščenih delavnicah ob predložitvi varnostne kartice.

Cilinder za ključavnico vrat

Nasveti za večjo varnost vaših vrat

Od vrat pričakujemo, da so naš ščit pred hrupom z ulice, pred vremenskimi vplivi in tudi nezaželenimi pogledi. Še najbolj od vsega pa si želimo, da bi za njimi ostali varni. Na kaj moramo biti pozorni poleg dobre ključavnice in cilindra, če hočemo imeti res trdna in varna vhodna vrata?

Trdno vratno krilo

Z izborom trdega vratnega krila boste poskrbeli za res varen vhod. Masivna lesena vrata so sestavljena iz več plasti, v katerih sloji potekajo v različnih smereh, kar daje vratnim krilom posebno trdnost. Prav tako so lahko narejena iz furniranih vezanih plošč, ki pa imajo kovinsko ojačitev, da se ne krivijo. Aluminijasta vrata se kombinirajo tudi z lesom ali celo s karbonom, kar jim daje izjemno togost in čvrstost, na katero se lahko zanesete. Vsekakor je varnost vrat odvisna od elementov in profilov, iz katerih so zgrajena. Profili iz aluminija ali jekla s petimi komorami in dodatni osrednji profili dajejo vratom Pirnar osnovo, iz katere nastanejo očem prijetna, varna in trdna vrata.

Vratno krilo za varen vhod

Osvetlitev

Vsiljivci se redkeje lotijo hiš, ki imajo dobro razsvetljen vhod. Ta sporoča, da je nekdo doma in da je okolica nadzorovana. Ob dobri svetlobi je večja možnost, da nezaželene obiske kdo opazi, zato imejte osvetljene dovoze do vhodnih vrat, pri vhodu pa naj ves čas gori luč. K varnosti vsekakor pripomorejo tudi senzorske svetilke, ki so še posebej učinkovite, kadar vas ni doma.

Osvetlitev vhoda

Uporaba stekla

Steklo je izjemno priljubljen material tudi za vhodna vrata. Obsvetlobe, nadsvetlobe, velike steklene površine ali drobni kristalni detajli na potezalih zmeraj očarajo s svojo lepoto. Čeprav je steklo v osnovi zelo krhek material, ga znamo s sodobnimi proizvodnimi postopki utrditi, da postane izjemno trdno. Trislojna ali štirislojna toplotno izolativna zasteklitev vas ne bo pustila na cedilu, saj sta kaljeno in lepljeno steklo dovolj trdna, da v notranjost ne dopuščata nedovoljenega vstopa.

Večslojna izolacijska stekla

Skriti ročaji

Vrata brez kljuke? Seveda. Pirnar Ultimum Pure s sistemom OneTouch so vrata z nevidnim potezalom. Šele ko vrata preko čitalca prstnih odtisov prepoznajo lastnika, se elegantno in samodejno izvleče ročaj, ki razsvetli okolico, vrata pa se odklenejo. Ko vstopite, se vrata za vami zaklenejo, potezalo izgine in pred neznanci je spet gladka površina, ki preprečuje, da bi kdorkoli nepovabljen sploh mogel vstopiti. Že na daleč se vidi, da je ta dom varen. Gre za novo generacijo pametnih vhodnih vrat, ki sodijo v vse sodobne pametne domove in poslovne prostore.

Čitalec prstnih odtisov na vratih

Ali so vam bile informacije o izdelkih v pomoč? (2 ocene, Ø 4,5)
Vhodna vrata
Oblikujte svoja vhodna vrata
Pojdite v konfigurator
Saloni Pirnar
Obiščite salone Pirnar
Dotaknite se vhodnih vrat
Katalogi
Prenesite kataloge vhodnih vrat
Odkrijte vse modele vhodnih vrat
top