Preskoči na vsebino
Konfigurator 08 205 12 10

Detajli vrat, v katere se boste zaljubili

Čeprav se zdi, da so si vrata med seboj zelo podobna, v resnici niso. Pirnarjeva vrata odlikujejo prefinjeni detajli, ki se močno razlikujejo od drugih. Ko jih boste videli, boste vedeli, zakaj.

Majhne spremembe, ki naredijo dom še bolj čudovit | Pirnar

Morda se vam zdi, da so si vhodna vrata različnih proizvajalcev precej podobna. Morda od daleč in na prvi pogled, toda vhodna vrata Pirnar so nekaj povsem drugačnega od česarkoli, kar boste našli na trgu. To boste opazili, ko boste stopili bliže. Pogosto je namreč bistvo nekoliko skrito in namenjeno le izbranim očem. Naša kakovostna zunanja vrata se ponašajo z natančnimi detajli, v katere se boste nedvomno zaljubili.

Tekstura materiala

Vhodna vrata Pirnar so ročno izdelana iz izbranih materialov. Najprej je tu tradicionalen, topel les. Smreka ponuja svetle odtenke s temnejšimi črtami, s katerimi so vsaka vrata povsem unikatna. Macesen ponuja gosto strukturo lesa po drugi strani in se ponaša z rdečkastimi toni, ki dajejo vtis razkošja. Hrast pa simbolizira trdnost ter s svojo široko paleto barv in vzorcev pričara veličastnost. Dotakniti se lesa je posebna izkušnja, saj v čudovitem izdelku začutimo moč narave in trdoživost, s katero se je drevo upiralo ujmam, da je lahko postalo tako čudoviti izdelek.

Aluminijasta vhodna vrata na drugi strani ponujajo povsem drugačno izkušnjo. Na njih je najprej opazna barva, saj pri njihovem oblikovanju ni nobenih ovir. Ko pa stopite bliže, pa opazite še, da so površine oblikovane z različnimi reliefi in prečnimi utori ter da se vsi elementi med seboj brezšivno dopolnjujejo, kot bi bili že od nekdaj eno.

Steklo in kristal

Ne glede na to, ali si želite lesena ali aluminijasta vhodna vrata, lahko pričakujete osupljive steklene in kristalne detajle. Za steklene površine, nadsvetlobe in obsvetlobe lahko izbirate med prozornim, belim, sivim, rjavim steklom. To ima lahko različne teksture in vzorce in motive. Za ljubitelje tradicionalnega mojstrstva imamo na voljo vitraže. Ti izkazujejo naš posebni okus za detajle ter spoštovanje stoletne tradicije. Tu pa se izbira seveda ne konča. Posebno obdelana barvna stekla v odtenkih bele, sive, rjave in črne predstavljajo osupljive moderne dodatke k vhodnim vratom.

Izjemna spretnost izdelave stekla se kaže tudi v kristalu. Na potezalih vas lahko presenetijo umetelno oblikovani kristalni dodatki, ki so lahko tudi osvetljeni. Nič ne more bolj poudariti drugačnosti vaših vhodnih vrat kakor igra svetlobe v natančno izbrušenem kosu kristala.

Osvetlitev

Ko se dan konča, vas pred vhodom pričakuje predstava, ki vam jo pripravljajo osvetljena kovinska in kristalna potezala, nežna svetloba na pragu in prefinjeni svetlobni poudarki. Noč je čas, ko vaša vhodna vrata zablestijo v povsem drugačni podobi in vas vabijo v topel objem doma. Poleg estetske je treba na tem mestu poudariti še praktično vrednost osvetlitve: vhod je z njo bolj varen, vi pa z lahko udobno poiščete ključe, telefon ali druge osebne predmete.

Napisi

Svojo edinstvenost lahko pokažete z lastnim imenom na ročajih vhodnih vrat. Na potezalu je lahko namreč vaš priimek, s čimer ponosno poveste kdo je srečni lastnih tako čudovitih vrat. Prav tako pa so Pirnarjeva vrata opremljena s ploščico s krilatim konjem, na kateri piše, da so ta vhodna vrata ročno izdelana prav za vašo družino. Tako boste vedno vedeli, da smo med izdelavo mislili na vas in na to, da bodo vaša vhodna vrata predstavljala vse, kar ste dosegli. Hkrati pa smo poskrbeli, da vam bodo v življenje prinesla prestiž, lepoto, toplino in varnost.

Skrivna potezala

Klasične kljuke na vratih so zamenjala moderna in dovršeno oblikovana potezala. Prav posebna pa so Pirnarjeva skrivna potezala. Ta se povsem zlijejo s površino vratnega krila in se pojavijo šele, ko prepoznajo lastnika. Ko skozi vrata vstopite, se potezalo spet potopi nazaj v površino, vrata pa se samodejno zaprejo. Poleg posebnega dogodka, ki vam ga tako potezalo pričara vsakič, ko stojite pred svojimi vrati, gre za dodaten element varnosti, ki ga lahko dodamo že tako izjemno varnim vhodnim vratom.

Tehnološki biseri

Če sta ključ in ključavnica tisočletja veljala za simbol varnosti, je zdaj čas za novo obdobje. Pirnarjeva vhodna vrata poskrbijo za varnost s čitalcem prstnih odtisov. Ta se skriva ob potezalih ali v njih in omogoča odklepanje le s prstnim odtisom. Tak način je zelo priročen, saj lahko končno nehate iskati in pozabljati svoje ključe. V bazo podatkov prstnih odtisov shranite odtise vseh, ki smejo vstopiti in tako poskrbite za celo svojo družino. Varnost je zagotovljena, saj se čitalec prstnih odtisov povezuje z vrhunskim nepremagljivim sistemom za zaklepanje.

Drug način odklepanja pa je prepoznavanje obraza. S Pirnarjevimi vhodnimi vrati vam zdaj ni potrebno jemati rok iz toplih žepov. Vrata Theatrica se vam odprejo, še preden se jim povsem približate. To so najbolj osebna in tehnološko dovršena vrata, ki so prejela že številne nagrade za inovativnost in dizajn. Zagotovo vas bo vhodna stena navduševala vsak dan posebej.

»Bistvo je očem nevidno,« je spoznal Mali princ. Podobno boste spoznali tudi vi. Šele, ko boste Pirnarjeva vrata pogledali od blizu, boste spoznali, kako čudovite detajle imajo. Zato vas vabimo, da stopite bliže, v naše salone, kjer lahko preverite, kako neverjetna so Pirnar vhodna vrata v resnici.

Želite izvedeti več?

Pridite na kavo v naš najbližji razstavni salon in pogovorili se bomo o vaših željah.

REZERVIRAJTE SI TERMIN

Ali so vam bile te informacije v pomoč?
Vhodna vrata
Oblikujte svoja vhodna vrata
Pojdite v konfigurator
Saloni Pirnar
Obiščite salone Pirnar
Dotaknite se vhodnih vrat
Katalogi
Prenesite kataloge vhodnih vrat
Odkrijte vse modele vhodnih vrat
top