Preskoči na vsebino
Konfigurator 08 205 12 10

ČUDOVITI SVET VHODNIH VRAT PIRNAR

Mednarodno nagrajeni unikatni ročaji

Edinstvena potezala Pirnar so ročno izdelane mojstrovine, v katere vlagamo vse svoje znanje in izkušnje.

VHODNA VRATA OBLIKUJTE SVOJ VHOD

Bogat izbor osupljivih Pirnarjevih ročajev

Ničesar, kar odlikuje Pirnarjeve ročaje, ne moremo opisati kot standardno ali serijsko. Prav vsak je unikatno ročno delo, rezultat lastnega oblikovanja in neštetih ur natančne obdelave. Zgodovina znamke Pirnar se je pred več desetletji začela prav z razvojem in izdelavo držal. Veliko pozornosti jim namenjamo še danes. So najbolj osebni in najbolj občudovani del vhoda. Vsakemu modelu posebej izberemo eno od osnovnih oblik, okroglo ali pravokotno, in določimo natančno dolžino.

 • OKROGLI ROČAJI
  Okrogli ročaji
  POLJUBNA OBLIKA IN VELIKOST

  Vaše izbrano vratno držalo za lesena ali moderna vrata si lahko izberete v okrogli obliki in poljubni velikosti, saj je lahko dolg tudi od vrha do dna vrat. Možno ga je nadgraditi z osvetlitvijo v kombinaciji z različnimi estetskimi motivi:

  • Neosvetljeno potezalo
  • Izvedba Lux
  • Izvedba LabeLux
  • Izvedba MagmaLux
  • Izvedba CrystaLux
 • PRAVOKOTNI ROČAJI
  Pravokotni ročaji
  POLJUBNA OBLIKA IN VELIKOST

  Vaše izbrano vratno držalo za lesena ali moderna vrata si lahko izberete v okrogli obliki in poljubni velikosti, saj je lahko dolg tudi od vrha do dna vrat. Možno ga je nadgraditi z osvetlitvijo v kombinaciji z različnimi estetskimi motivi:

  • Neosvetljeno potezalo
  • Izvedba Lux
  • Izvedba LabeLux
  • Izvedba MagmaLux
  • Izvedba CrystaLux

OBLIKUJTE SVOJ VHOD

Napredni in elegantni modeli za najlepši vhod

Ročaj je element na lesenih ali modernih vratih, ki se ga največkrat dotaknemo in na elegantnem vhodu ustvari zares nepozaben vtis. Še posebej zažari, če ga nadgradimo z dodatnimi materiali, kot so les, steklo in svetlobne dekoracije. Eden izmed najbolj občudovanih detajlov v zadnjih letih je osvetlitveni dekor. Poleg tega, da je poljubno nežno osvetljen od zadaj, lahko izbrane dekorativne detajle in vzorce vključite celo v sam model, ki zažari v vsem svojem sijaju.

OneTouch

Pirnar OneTouch je prvi in edini vhod na svetu s samodejnim izvlečnim in uvlečnim prijemalom. Ko skriti čitalec prstnih odtisov prepozna lastnika, se elegantno in samodejno izvleče potezalo, ki razsvetli okolico, vrata pa se odklenejo. Nekaj sekund po zapiranju se vrata samodejno spremenijo nazaj v prečiščeno ravno ploskev, kar ustvari učinkovita varnostna in protivlomna vrata. Gre za enega najnaprednejših sistemov odklepanja za moderna vrata. Elegantno, preprosto in sodobno.

German Design Award 2017

Pirnar OneTouch video

Lux

Lux je preprosta nadgradnja z osvetlitvijo, ki ročaj diskretno poudari iz ozadja. Majhen detajl, zaradi katerega postane središčni okras vaših vrat. Če se odločite za nadgradnjo z osvetlitvijo, razmislite tudi o velikosti takega držala. Poleg tega, da sami določate, ali boste imeli okroglo ali pravokotno obliko, ustvari mogočen vhod v lesena ali moderna vrata tudi njegova dolžina.

Vrata Pirnar Lux

LabeLux

Ste ponosni na svoje ime? Živite po lastnih načelih in prisegate na samosvojo življenjsko filozofijo? Želite to pokazati vsem, ki jim na široko odprete vhod v vaš dom? LabeLux omogoča personalizacijo, saj v svetlobnem vzorcu izpiše poljuben napis – vaš priimek, morda besedo ali misel, ki vam veliko pomeni. LabeLux predstavlja unikatno povabilo v intimo in zavetje vašega doma, vratom pa vdahne pečat elegance, igrivosti in inteligence.

German Design Award 2019

Vrata Pirnar LabeLux

MagmaLux

Pri ročaju MagmaLux sredi površine iz jekla ali aluminija razbeljeno žari vzorec čudovitih oblik, ki je gladko poravnan s površino kovine. Vratni dekor s svetlobno gravuro ustvari igriv in dinamičen izgled ročaja ter s tem celotnih vhodnih vrat.

German Design Award 2019

Vrata Pirnar MagmaLux

CrystaLux

V modele je mogoče vključiti tudi detajle iz kristalnega stekla, ki se v temi pritajeno osvetlijo in vašim vratom pridajo pečat prestiža. V sodelovanju s Steklarno Rogaška smo oblikovali čudovit, ročno izdelan vzorec v steklu, ki preprosto osupne, obenem pa ustvari luksuzen in eleganten vstop v vaše domovanje.

German Design Award 2019

Vrata Pirnar CrystaLux

Nero Edition

Nero Edition je kolekcija Pirnarjevih sofisticiranih dodatkov za vhodna vrata v črni barvi, kamor spadajo tudi prijemala in kljuke. Odlikuje jih eleganten videz in ure natančne obdelave. Čudovit primer je znameniti model LabeLux, ki je zaradi kompleksnosti izdelka pri izvedbi v črno barvo zahteval filigransko natančnost. Vztrajen trud obdelovanja kovine s finim brušenjem je pripeljal do izjemnega rezultata.

Vrata Pirnar Nero

Ostali edinstveni ročaji

V Pirnarju je marsikateri ročaj patentiran s povsem svojo zgodbo. Priljubljen model 9619 oziroma t.i. Robin Hood ima obliko loka, ki polkrožno poudari linijo vaših vrat. Luxor deluje mogočno, trdno in trpežno, medtem ko je Nautilus na videz lahkoten kot list, a je obenem izjemen estetski element na vašem vhodu.

 • CrystaLux ročaji

  CRYSTALUX

 • MODELNI ročaj za vrata

  MODELNI ROČAJ 9619

 • NAUTILUS posebni ročaji

  NAUTILUS

Elegantne zunanje kljuke

Namesto veličastnega ročaja se lahko odločite za veličastno kljuko in s tem poudarite vaš stil. Lahko se odločite za eno od osnovnih oblik, okroglo ali pravokotno in jo poljubno nadgradite z osvetlitvijo ter različnimi elegantnimi vzorci. Kljuke so na voljo tudi v izvedbi Nero Edition.

 • OKROGLE KLJUKE
  Okrogle kljuke za vrata
  OKROGLE KLJUKE

  Kljuko lahko izberete v okrogli obliki. Nadgradite jo z osvetlitvijo v kombinaciji z različnimi estetskimi motivi:

  • Neosvetljena okrogla kljuka
  • Osvetljena okrogla kljuka Lux
  • Okrogla kljuka MagmaLux Nero Edition
  • Okrogla kljuka MagmaLux
 • PRAVOKOTNE KLJUKE
  Pravokotne kljuke za vrata
  PRAVOKOTNE KLJUKE

  Kljuko lahko izberete v pravokotni obliki. Nadgradite jo z osvetlitvijo v kombinaciji z različnimi estetskimi motivi:

  • Neosvetljena pravokotna kljuka
  • Osvetljena pravokotna kljuka Lux
  • Pravokotna kljuka MagmaLux Nero Edition
  • Pravokotna kljuka MagmaLux

OBLIKUJTE SVOJ VHOD

Zakaj izbrati ročaje iz nerjavečega jekla

Nerjaveče jeklo oziroma inoks je zaradi svoje odpornosti proti številnim vremenskim razmeram priljubljen material v številnih industrijah. V primerjavi z ostalimi kovinami, kot sta medenina in baker, je veliko bolj obstojen in zagotavlja dolgo življenjsko dobo.

Vrhunska kakovost

Modeli iz nerjavečega jekla so ob pravilni rabi in minimalnemu vzdrževanju popolna izbira za vaša vhodna vrata, saj ob stiku z vodo ali vlažnim zrakom ne rjavijo. Nekateri proizvajalci zaradi hitrejše izdelave in preproste proizvodnje izdelajo iz nerjavečega jekla samo zunanje elemente, notranje pa zapolnijo z barvnimi kovinami. Pri Pirnarju imamo lastno izdelavo ročajev iz zelo masivnega in kakovostnega inoksa, ki ne rjavi tudi v najbolj vlažnem ali slanem okolju.

Nerjaveče jeklo za vaš ročaj

Estetska privlačnost

Vzorci iz inoksa, ki so po izgledu podobni srebru, ustvarjajo izjemno eleganten videz. Inoks spada zaradi svojega sijaja in neomejenih možnosti v oblikovanju med najpogosteje uporabljane materiale v domačih in industrijskih okoljih. Dopolnjujemo ga z drugimi dodatki, kot so inoks rozete, kljuke, ključavnice, kukala in hišne številke.

Inoks in srebrni odsev ročajev

Dolgotrajna obstojnost materiala

Nerjaveče jeklo je izjemno močna kovina, ki je površinsko odporna proti udarcem in ohranja trdnost ter stabilnost konstrukcije. Imajo skorajda neskončno življenjsko dobo, saj je odporna proti rji, koroziji in uspešno kljubuje različnim vremenskim razmeram.

Nerjaveče kljuke in potezala

Minimalna skrb za vzdrževanje

Ročaje iz nerjavečega jekla je v primerjavi z drugimi materiali preprosto očistiti, pri čemur vam ni treba skrbeti za izbiro primernih čistil. Najbolj priporočamo uporabo blagega detergenta, vode in mila, torej neagresivnih čistil. Čistite jih z mehko stranjo čistilne gobice ali krpo, vsekakor pa ne z žičnimi gobicami ali krtačami z močnimi ščetinami, saj boste uničili sijajno površino materiala.

Nega ročajev

Ali so vam bile informacije o izdelkih v pomoč? (2 ocene, Ø 5,0)
Vhodna vrata
Oblikujte svoja vhodna vrata
Pojdite v konfigurator
Saloni Pirnar
Obiščite salone Pirnar
Dotaknite se vhodnih vrat
Katalogi
Prenesite kataloge vhodnih vrat
Odkrijte vse modele vhodnih vrat
top