Preskoči na vsebino
Konfigurator 08 205 12 10

Edinstvena vhodna vrata po naročilu

Včasih si želimo imeti vhodna vrata, ki jih nima še nihče. Pri Pirnarju vam to željo tudi uresničimo.

VHODNA VRATA OBLIKUJTE SVOJ VHOD

Ustvarjeno po vaših željah

Pri vhodnih vratih po naročilu lahko izbirate med mnogimi različnimi možnostmi.

Morda si želite najsodobnejših vrat z najnovejšo trendovsko tehnologijo.

Morda imate v arhitekturnem načrtu predviden velik del za vhodna vrata in si lahko brez zadržka omislite vrata z obsvetlobami ali celo nadsvetlobo.

Vrata izdelamo po vaših željah

Vrhunska kakovost in
pozornost na detajle

Vrata po meri so izdelana iz najkakovostnejših materialov. Lastna proizvodnja lesenih in aluminijastih vhodnih vrat v Pirnarju zagotavlja izdelavo edinstvenih modelov. Veliko stopenj izdelave je narejenih ročno, zahtevajo več časa in natančnosti Pirnarjevih mojstrov. Vsi stekleni deli so narejeni v lastni steklarni, pozornost na detajle, ročna izdelava vitražev itd.

Dolga življenjska doba je dobra investicija

Zaradi visoke kakovosti uporabljenih materialov in strokovne izdelave, ki je vključena v izdelavo vrat po meri, lahko pričakujete, da bodo vaša vrata z minimalnim vzdrževanjem trajala več let.

Osupljiva vhodna vrata po naročilu dvignejo vrednost vašega doma. Edinstven izgled in domišljene podrobnosti pripovedujejo zgodbo o trudu in ljubezni, ki ste ju vložili v svoj dom. Visokokakovostna zunanja vrata po meri povečajo vrednost vašega doma, zaradi česar so dobra naložba za prihodnost.

Vrata po vaši meri

Izrazite svojo osebnost

Vhodna vrata Pirnar z izbranimi elementi odražajo vašo osebnost in omogočajo estetsko personalizacijo doma. Osebno noto lahko na vhodu poudarite z osvetljenim ročajem LabeLux, ki v svetlobnem vzorcu izpiše poljuben napis. Čitalci na prstni odtis ali odpiranje vrat samo s pogledom bodo ponesli upravljanje z vašimi vhodfnimi vrati še na višji nivo bivanja.

Zunanja vrata po osebni meri

Vrata po meri zaupajte strokovnjakom

Edinstvena vrata zahtevajo edinstveno obravnavo. Serijska vrata so lahko povsem kakovostna, a se ne bodo dosti razlikovala od vseh ostalih, ki so na trgu. Z njimi ne boste izstopali in težko bodo zares poudarila arhitekturno noto vašega doma. Zato je pomembno, da se pri vratih po naročilu odločite za preverjenega strokovnjaka. V Pirnarju določene korake izdelave vhodov še vedno naredimo ročno, s filigransko natančnostjo in tako poskrbimo za res unikatno izvedbo.

Vrata po vaši meri iz Pirnarjevih rok

OBLIKUJTE SVOJ VHOD

Z vrati po naročilu poudarite osebno noto

Obstajajo določeni atributi, ki naredijo vaša vhodna vrata zares edinstvena. Če si želite vrat po naročilu in vaših željah, potem se seznanite, kaj je tisto, zaradi česar bodo unikatno izstopala in pripovedovala zgodbo o vas. Za vrata po naročilu je značilno, da se prilagaja tudi vašim zahtevam po unikatnem dizajnu. Vstopite v Pirnarjev svet absolutnih presežkov inovacij na področju vhodnih vrat.

Personalizacija ročajev LabeLux.
Ste ponosni na svoje ime? Živite po lastnih načelih in prisegate na samosvojo življenjsko filozofijo? Želite to pokazati vsem, ki jim na široko odprete vhod v vaš dom? V Pirnarju ročajem posvečamo veliko pozornost, zato je izpod rok naših mojstrov nastalo kar nekaj mednarodno nagrajenih potezal, ki poudarjajo osebno noto. Takšen je tudi LabeLux, ki v izbranem ročaju izpiše vaše ime, priimek ali morda misel, ki vam je pri srcu.

Izvedba Grande
Odpiranje visokih in širokih vhodnih vrat ustvari vtis, ki si ga ljudje zapomnijo. V Pirnarju izdelujemo vrata različnih dimenzij, tudi izredno velikih v izvedbi Grande. Še posebej preidejo do izraza, če so dvokrilna in se odpirajo v nek večji prostor, kot je avla ali odprta terasa. Če vam prostor dopušča. Razmislite o nadstandardnih dimemnzijah vašega vhoda. Očarali boste vaše obsikovalce.

Najsodobnejše tehnološke inovacije
Najnovejše tehnološke inovacije dodatno prispevajo k edinstvenosti vaših vhodnih vrat. Takšna so Pirnar OneTouch, najbolj osebna vhodna vrata na svetu. Samodejno se izvlečejo iz vratnega krila in odprejo vrata le lastniku. Nato se ponovno samodejno zaprejo in poravnajo z linijami vhodnih vrat.

Nagrajeno sodobno oblikovanje
V Pirnarjevi liniji moderni vrat Multilevel se preselimo iz tesnjujoče ravnine v svet tridimenzionalnosti v obliki peščenih sipin oz. valov. Pridih sodobnosti je ponovno rezultat ročnega mojstrskega dela, ki navduši vsakogar, ki ta relief začuti pod rokami.

Izdelamo tudi velika Grande vhodna vrata

Svetovanje in pomoč pri
izbiri popolnih vrat po naročilu

Pri izbiri vrat po naročilu mje treba vzeti v obzir številne vidike. Pomembni so cena, material ali kombinacija materialov, kakovost izdelave, tehnična specifikacija, funkcionalnost, zahtevnost vzdrževanja in nenazadnje estetika. V Pirnarju poskrbimo, da vaša sanjska vhodna vrata skrbno načrtujete skupaj z nami skozi celoten proces izbora in nakupa, ne glede na to, ali si ustvarjate dom z najsodobnejšimi arhitekturnimi smernicami ali želite imeti očarljivo tradicionalnega. Z osebnim svetovanjem v živo v naših razstavnih salonih in brezkompromisno izvedbo se bodo vaša vhodna vrata po meri popolno zlila z izbranim slogom in čudovito dopolnila vaše domovanje.

Ali so vam bile informacije o izdelkih v pomoč?
Vhodna vrata
Oblikujte svoja vhodna vrata
Pojdite v konfigurator
Saloni Pirnar
Obiščite salone Pirnar
Dotaknite se vhodnih vrat
Katalogi
Prenesite kataloge vhodnih vrat
Odkrijte vse modele vhodnih vrat
top