Preskoči na vsebino
Konfigurator 08 205 12 10

Katera vrata so najboljša?

Kako lahko prava vrata postanejo oblikovalsko središče vašega doma in resnično dopolnjujejo njegovo arhitekturo?

Najboljša v svojem razredu | vrata Pirnar

Kako lahko prava vhodna vrata postanejo oblikovalsko središče  vašega doma in resnično dopolnjujejo njegovo arhitekturo? Dobro izbrana zunanja vrata bodo vas in vaše obiskovalce toplo sprejela v vaš dom.

Želite popolna vhodna vrata za svoj dom? Pri največjih svetovnih inovatorjih na področju vhodov, podjetju Pirnar, boste zagotovo našli prava. Pirnarjeva čudovita lesena vrata ali aluminijasta vrata v barvah lestvice RAL ali morda s prekrivnim steklom, bodo izdelana po vaših dimenzijah. Z našo široko paleto modelov, barvnih možnosti ter možnosti zasteklitve boste zagotovo našli popolna zunanja vrata za svoj dom.

Ročno izdelana popolnost – energetska učinkovitost in trajnost

Vsa vrata, ki jih izdelajo naši izjemni strokovnjaki, bodo popoln dodatek vašemu domu. Stil in barvo vhodnih vrat lahko izenačite z obstoječimi okni, slogom hiše, ali pa se preprosto odločite za žive in izstopajoče barve in drugačen slog.

Pomemben vidik vsakih zunanjih vrat je varnost in udobje. Z najsodobnejšimi večtočkovnimi zaklepnimi sistemi, vrhunsko zaščito pred vremenskimi vplivi, izjemno energijsko učinkovitostjo in visokokakovostno vzdržljivostjo so vhodi podjetja Pirnar odlična izbira.

Koliko lahko prihranite z dobro izoliranimi zunanjimi vrati

Najboljša vhodna vrata, izdelana po naročilu

Vsak Pirnar vhod je edinstven in izdelan prav za vas. Izkušeni monterji in svetovalci bodo namenili čas za profesionalno izmero in razumevanje vaših zahtev. Poskrbeli bodo, da bodo vaša nova  vhodna vrata skrbno ročno izdelana in dostavljena.

Naše kolekcije zunanjih vrat resnično izstopajo, vsaka vrata so estetsko dovršena. Izbirate lahko med vrati iz lesa ali aluminija, oboja sta obstojna na vremenske razmere. Na voljo je tudi široka paleta možnosti zasteklitve – ne glede na to, ali iščete elegantno črno steklo, peskano steklo ali bolj tradicionalno možnost zasteklitve, kot je vitraž.

Elegantna in funkcionalna z občutkom za detajle

Podjetje Pirnar je znano po izjemnem občutku za detajle. Ne glede na to, ali iščete bolj sodoben ali tradicionalen vhod, imamo na voljo popolne dodatke za vaša najboljša zunanja vrata. Ponujajo tudi široko paleto čudovite opreme za vrata, ki je na voljo v številnih kakovostnih materialih – medenina, krom in nerjaveče jeklo. 

Ne glede na to, ali iščete lesno barvo, živo izstopajočo barvo ali bolj tradicionalno barvo, pri nas najdete vse. Izbirali boste lahko med več kot 200 barvami RAL, kar pomeni, da lahko vaša zunanja vrata postanejo tisto, kar si želite.

Najboljši materiali 

Podjetje Pirnar ima predano visoko usposobljeno ekipo izkušenih mojstrov, ki imajo dolgoletne izkušnje na področju izdelave vrat. Vsa vrata so izdelana po vaših željah in imajo svoj edinstveni pečat.

Zavezani kakovosti

Znani smo po izjemni storitvi na vseh stopnjah načrtovanja, izdelave in namestitve. Naši izkušeni svetovalci se bodo posvetili vašim željam in potrebam. 

Izberite svojega Pirnarja

Poslušajte svoje srce in izberite vhod, ki bo občudovan. Z izdelavo vrat po naročilu boste svojemu vhodu vnesli osebni pečat. Z izdelavo po meri vam zagotavljamo unikatna Onetouch vrata, ki jih lahko opremimo z gravirano ploščico, v katero lahko vtisnete osebno sporočilo ali ime. Svoji domišljiji pustite prosto pot: poravnane ali bolj razgibane površine vrat, uporaba preprostih geometrijskih oblik ali igra z vitraži in vzorci, različne možnosti materialov in barv.

Želite izvedeti več?

Pridite na kavo v naš najbližji razstavni salon in pogovorili se bomo o vaših željah.

REZERVIRAJTE SI TERMIN

Ali so vam bile te informacije v pomoč?
Vhodna vrata
Oblikujte svoja vhodna vrata
Pojdite v konfigurator
Saloni Pirnar
Obiščite salone Pirnar
Dotaknite se vhodnih vrat
Katalogi
Prenesite kataloge vhodnih vrat
Odkrijte vse modele vhodnih vrat
top