Preskoči na vsebino
Konfigurator 08 205 12 10

Mali črni detajli, s katerimi boste oplemeniti vaš dom

Črni detajli so postali pravi modni hit pri opremljanju doma. Kuhinje, kopalnice, stopnišča in celo gospodinjske aparate čudovito poudarjajo izbrani črni elementi. Tudi vhodna vrata. Čeprav je lahko opremljanje doma z nero barvo kar malce zastrašujoče, kmalu ugotovimo, da je temna barva presenetljivo vsestranka. V nadaljevanju smo izbrali nekaj navdihujočih idej za opremo vašega doma z malimi črnimi poudarki.

Elegantni črni detajli za popolna vhodna vrata

Čudovita vhodna vrata Nero Edition

V Pirnarju smo z dopolnejno ponudbo sofisticiranih črnih detajlov Nero Edition obogatili izgled vhodnih vrat, zaradi katerih boste tudi na vhodu ustvarili trendovski pridih. Ročaje, kljuke, dekorativne letve, zaščite cilindrov, utore in čitalce prstnih odtisov smo z aplikacijo črne barve oplemenitili in ji dodali pridih brezčasnosti. Črna, ki pregovorno izraža samozavest, zrelost in avtoriteto, je obenem tudi dramatična, elegantna in drzna. Zakaj drzna? Ker uporaba črne barve v oblikovanju in arhitekturi zahteva posebne veščine in izurjeno oko, s pravilno uporabo in profesionalno izvedbo pa lahko dramatično spremeni izgled vsakega ambienta, vhoda ali objekta. Izbrani črni detajli na vašem vhodu bodo pričarali nepozabno doživetje vsakomur, ki mu bo priča.

Vrata Pirnar Nero Edition

Kuhinja s toplimi črnimi poudarki

Črna kuhinja

Črna barva se prostoru prilagaja kot kameleon; lahko spreminja njegov ton, barvo in razpoloženje. Velikokrat jo dojemamo kot sodobno in kar malo strogo, vendar z njo v prostoru ustvarjamo tudi toplino in prijetno atmosfero. V kombinaciji z lesom pride do izraza njena nevtralna, zemeljska prvinskost. Sodobna kuhinja iz lesa z izborom črnih gospodinjskih aparatov, kot sta pečica ali hladilnik, izgleda moderno in hkrati brezčasno. Uporaba črne na tak način pritegne pogled le na posamezen predmet in ne nadvlada celotnega prostora. Je izjemno prefinjena in hkrati preprosta.

Kopalnica s hladnimi črnimi podtoni

Črna kopalnica

Kopalnica je del hiše, kjer se lahko prepustite domišljiji in se poigrate z dodajanjem črnih detajlov v prostor. Kombinirajte jih s ploščicami in talnimi oblogami iz kamna ali marmorja, pri čimer bo temna barva delovala precej hladno in temačno. Eleganten poudarek lahko ustvarite tudi s črno pipo, temnimi obrobami ogledala ali črnimi utori na kopalniškem pohištvu. Ne pozabite, gre le za estetski poudarek prostora in ne za prevladujočo značilnost. Za vse, ki ste po naravi drzni in avanturistični, predlagamo, da s črno prebarvate celotno steno vaše kopalnice. S tem boste sicer še potencirali temačnost, a boste obenem poudarili minimalističnost in prefinjenost vaše kopalnice.

Dnevna soba s čudovitimi črnim pohištvom

Črna dnevna soba

Včasih drobni črni dodatki, ki le v odtenkih poudarjajo nek pohištveni element, preprosto niso dovolj. Želimo, da je črna prevladujoča barva v našem dnevnem prostoru. A moramo biti pri tem premišljeni in se prej posvetovati s strokovnjakom za notranje oblikovanje. Črno pohištvo, ki ga sestavljajo npr. regali, omare ali fotelji, namreč deluje izjemno elegantno le, če ga uporabimo v ustreznem razmerju. Odločite se za verzijo v sijaj izvedbi, ki bo v kombinaciji z lesom ali lesnim dekorjem v vašo dnevno sobo vnesla očarljivo lahkotnost. Čudovit kontrast boste v prostoru ustvarili z izborom snežno bele sedežne garniture, tepihom in belimi okrasnimi predmeti, kot so vaze ali vglavniki. In ne pozabite: tudi hišni ljubljenčki, kot je skrivnosten črni muc, prinašajo v vašo dnevno sobo toplino, mir in ljubezen.

Toplina in hlad modernih stopnišč

Črne stopnice

Mogočne avle sodobnih poslovnih stavb in javne prostore velikokrat krasijo temni elementi. Najpogostejša izbira so črne ograje v kombinaciji z betonskimi stenami. Takšni prostori imajo izrazit pridih industrijskega notranjega oblikovanja s primesmi hladnega tovarniškega vzdušja, ki deluje izredno moderno in minimalistično. Tudi na stopnišču vaše stanovanjske hiše si lahko omislite črno kovano ograjo. V kombinaciji z lesenimi stopnicami bodo temni detajli v prostoru ustvarili eleganco in toplino, vi pa boste v svoj dom vnesli sodoben in hkrati brezčasen izgled.

Želite izvedeti več?

Pridite na kavo v naš najbližji razstavni salon in pogovorili se bomo o vaših željah.

REZERVIRAJTE SI TERMIN

Ali so vam bile te informacije v pomoč?
Vhodna vrata
Oblikujte svoja vhodna vrata
Pojdite v konfigurator
Saloni Pirnar
Obiščite salone Pirnar
Dotaknite se vhodnih vrat
Katalogi
Prenesite kataloge vhodnih vrat
Odkrijte vse modele vhodnih vrat
top