Preskoči na vsebino
08 205 12 10

Pirnar za arhitekte

Zgradite občudovanje.

Vaš in naš cilj je preprost: Sprožati občudovanje z vsem, kar počnemo. Naredimo to skupaj. Vse pri Pirnarju je podrejeno ustvarjanju občudovanja. Zato vas lahko podpremo z najbolj inovativnimi, mednarodno nagrajenimi, estetsko dovršenimi in brezkompromisno izdelanimi vhodnimi vrati, kar jih najdete na evropskem trgu.

GIA 2019 Winner   GDA 2019 Winner   GDA 2019 Special   GDA 2017 Winner   GDA 2017 Special

Red Dot Award 2019   Architizer A+ Awards finalist 2017

Ustvarjajte brez ovir.

Prestižna vhodna vrata Pirnar so vrhunski prvi vtis objekta, v vaših rokah pa lahko postanejo navdušujoči portali izjemnih dimenzij. Za brezhibno sodelovanje vam bomo dodelili osebnega skrbnika, ki vam bo na voljo za vse tehnične in prodajne informacije. Naš cilj je vaše popolno zadovoljstvo in maksimalno občudovanje vašega naročnika.

Povpraševanje


Galerija


Prejmite datoteke za načrte.

Če potrebujete datoteke za načrte za serijska vrata, za vrata po naročilu ali pomoč pri rešitvah po meri, nam pišite ali nas pokličite na telefonsko številko +386 1 777 39 38. Naši strokovnjaki vam bodo pomagali najti najbolj optimalno rešitev in vam poslali ustrezne načrte.


Sprostite svojo ustvarjalnost.

Pišite nam na archi@pirnar.si ali
nas pokličite na +386 1 777 39 38.


Če delate za zahtevne stranke, ki si želijo edinstvenih rešitev in najboljšega, kar trg ponuja, potem nam zaupajte svoje želje:

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...