Preskoči na vsebino

1 oblika, 2 materiala,
3 barve: 6 možnosti

Pirnar BASICO 45 je posebna, cenovno zelo dostopna serija vhodov Pirnar, oblikovana ob 45-letnici podjetja. Dovolj je bilo čakanja. Vrhunska vhodna vrata Pirnar lahko dobite že za

1.390* €

IZJEMNA CENA:
VKLJUČENA VGRADNJA, DAVEK
IN DOSTAVA DO 25 KM

Kje lahko ta vrata vidim v živo?

*Cena velja za enokrilno izvedbo modela na sliki (brez obsvetlob) in vključuje vgradnjo in DDV. Ponudba velja samo za fizične osebe.


Barvne možnosti

Pirnar BASICO 45 krasi oblika, ki je univerzalno uporabna pri vseh tipih hiš in zelo priljubljena pri kupcih vhodov Pirnar.

Na voljo je v dveh materialih, ki popolnoma spremenita vtis vhoda. Prvi je trdni in nevtralni aluminij v beli, svetlo sivi ali temno sivi barvi. Drugi je večno topli in naravni smrekov les, ki je na voljo v treh barvah: naravni, beli in temno sivi.

ALU - VHODI

  • Aluminijasti Basico 45
  • Aluminijasti Basico 45
  • Aluminijasti Basico 45

LESENI - VHODI

  • Leseni Basico 45
  • Leseni Basico 45
  • Leseni Basico 45

Aluminijasti BASICO 45

Aluminijasti Pirnar BASICO 45 je trden, varen in toplotno izoliran vhod čudovitega videza.

Za trdnost skrbi močna konstrukcija iz aluminijastih profilov Schüco, ki je še dodatno okrepljena. Varnost zagotavlja varnostna ključavnica s tremi močnimi kavlji, poseben cilinder z varnostno funkcijo v sili in zunanja varnostna rozeta cilindra iz nerjavečega jekla.

Za prijetno bivanje brez prehladov skrbi debela toplotna izolacija, skupaj s tri-komornim profilom in trojnim tesnjenjem okvirja in krila.

Ta posebna serija ponuja tri različne barvne možnosti. Pri vseh sta tako zunanji ročaj kot notranja kljuka iz brušenega nerjavečega jekla. Profila okvirja je zunaj mehko zaobljen, steklo je okrašeno z motivom in znotraj zaključena z oglatimi letvicami. Estetski in praktični zaključek krila predstavlja odbojna letev na dnu, iz nerjavečega jekla.


Leseni BASICO 45

Leseni Pirnar BASICO 45 je čudovit, v celoti lesen vhod, ki je trden simbol varnosti in izoliranosti hiše.

Za trdnost skrbi močna lesena Pirnarjeva konstrukcija. Varnost zagotavlja varnostna ključavnica s tremi močnimi kavlji, poseben cilinder z varnostno funkcijo v sili in zunanja varnostna rozeta cilindra iz nerjavečega jekla.

Ta posebna serija ponuja tri različne barvne možnosti. Pri vseh sta tako zunanji ročaj kot notranja kljuka iz brušenega nerjavečega jekla. Okvir je zunaj mehko zaobljen, steklo je okrašeno z motivom in znotraj zaključena z oglatimi letvicami. Estetski in praktični zaključek krila predstavlja odbojna letev na dnu, iz nerjavečega jekla.


Dimenzije po vaši meri

Za pravilno vgradnjo potrebujemo natančne mere odprtine. Enokrilna vrata iz te ponudbe so lahko široka do 115 cm in visoka do 220 cm. Večje dimenzije so možne le v kombinaciji z obsvetlobami in/ali nadsvetlobami.

Dimenzije po vaši meri


Dostava in vgradnja

Vgradnja je brezplačna in jo opravijo strokovnjaki podjetja Pirnar. Dostava do 25 km od sedeža podjetja Pirnar je prav tako brezplačna.

Če ste dlje iz Ljubljane, doplačate za dostavo:

do 40 km: 25 €
do 60 km: 30 €
do 80 km: 35 €
do 100 km: 40 €
do 120 km: 50 €


Nakup

Nihče v salonu ne skriva presenečenja, ko Basico 45 vidi v živo in se z roko sprehodi po njegovih ravninah in robovih. V živo je videti mogočnejši, kot deluje na sliki … Oglejte si ga v živo in presodite sami.

Lokaciji Pirnarjevih salonov

Salon v Ljubljani

Bravničarjeva ulica 20
1000 Ljubljana
E: prodaja@pirnar.si
T: 080 74 47

Delovni čas:
ponedeljek in torek: 8.00 – 15.30
sreda in četrtek: 8.00 – 18.00
petek: 8.00 – 14.30

Salon je v neposredni bližini izvoza ljubljanske obvoznice in ima lastno urejeno parkirišče.

Obiščite nas v čudoviti poslovni stavbi na Bravničarjevi 20 v Ljubljani.

Salon, ki je v pritličju, je pravo malo mesto. Na njegovih ulicah je ves čas na ogled jagodni izbor 50 do 60 najlepših in najbolj prodajanih modelov. Oglasite se in v živo otipajte najnovejše lepotce med Pirnarjevimi vhodi.

Salon v Mariboru

Ptujska cesta 17
2204 Miklavž na Dravskem polju
E: maribor@pirnar.si
T: 02 707 00 20

Delovni čas:
ponedeljek - petek: 9.00 - 12.00 in 12.30 - 17.00
sobota: po dogovoru

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...