Preskoči na vsebino
08 205 12 10

BASICO 45 – PIRNARJEV NAJBOLJ UGODEN MODEL

Pirnar BASICO je posebna, cenovno zelo dostopna linija vrat Pirnar, oblikovana ob 45-letnici podjetja. Dovolj je čakanja. Vrhunska vhodna vrata Pirnar lahko v naši akciji dobite že za

1.390* €

IZJEMNA CENA

Kje lahko ta vrata vidim v živo?

*Cena velja za enokrilno izvedbo modela na sliki (brez obsvetlob) in vključuje 9,5 % DDV. Cena ne vključuje dostave in montaže. Ugodna akcija velja samo za fizične osebe.


Barvne možnosti

Pirnarjevi najbolj ugodni modeli BASICO 45 se univerzalno prilagajajo na vse tipe hiš in so zelo priljubljeni pri kupcih vhodov Pirnar.

Na voljo so v izvedbi trdnega in nevtralnega aluminija v beli, svetlo sivi ali temno sivi barvi.

Cena vrat Pirnar BASICO 45 ostaja v ekskluzivni akciji nespremenjena ne glede na izbrano barvo.

ALU - VHODI

  • Aluminijasti Basico 45
  • Aluminijasti Basico 45
  • Aluminijasti Basico 45

Pošlji povpraševanje


Aluminijasta vhodna vrata Basico 45

Aluminjasti Pirnar BASICO je trden, varen in toplotno izoliran vhod čudovitega videza.

Za trdnost skrbi močna, dodatno okrepljena konstrukcija iz aluminijastih profilov. Varnost zagotavljajo varnostna ključavnica s tremi čvrstimi kavlji, poseben cilinder z varnostno funkcijo v sili in zunanja varnostna rozeta cilindra iz nerjavečega jekla.

Lahko ste brez skrbi glede prepiha, saj imajo vrata debelo toplotno izolacijo s tri-komornim profilom in trojnim tesnjenjem okvirja ter krila.

Ta ugodna linija vrat ima tri različne barvne možnosti. Pri vseh sta tako zunanji ročaj kot notranja kljuka iz brušenega nerjavečega jekla. Profil okvirja je zunaj mehko zaobljen, steklo je okrašeno z motivom in znotraj zaključeno z oglatimi letvicami. Estetski in praktični zaključek krila predstavlja odbojna letev iz nerjavečega jekla na dnu.

Pošlji povpraševanje


 

Dimenzije po vaši meri

Za pravilno vgradnjo zunanjih vrat potrebujemo natančne mere odprtine. Enokrilna vrata so lahko široka do 115 cm in visoka do 220 cm. Večje dimenzije so možne le v kombinaciji z obsvetlobami in/ali nadsvetlobami.

Dimenzije po vaši meri

Pošlji povpraševanje


Dostava in vgradnja

Vgradnja alu vhodnih vrat in dostava sta na voljo kot doplačilo in jo opravijo strokovnjaki podjetja Pirnar.

Pošlji povpraševanje


Nakup

Obiskovalci našega salona ne skrivajo presenečenja, ko Basico 45 vidijo v živo in se z roko sprehodijo po njegovih ravninah in robovih. V živo je glavni vhod videti še mogočnejši kot na sliki … Oglejte si modele v živo in presodite sami.

Pri izdelavi glavnih vhodov nas odlikujejo natančnost, drznost in inovativnost. Pomembno nam je, da je vstop v hišo izdelan brezhibno in iz najkakovostnejših materialov. Pirnarjevi najbolj ugodni modeli  so izdelani ročno, z dragocenimi izkušnjami naših mojstrov. Vhod v vaše domovanje pripoveduje zgodbo o vas, zato skupaj z vami dobro razmislimo o vtisu, ki ga želimo ustvariti ob vstopu v vaš dom. Spremljamo tudi najnovejše trende v tehnologiji in dizajnu vhodnih vrat, zaradi česar smo v preteklih letih prejeli prestižne mednarodne nagrade za inovacije in oblikovanje.

Vabljeni v naš salon v neposredni bližini izvoza ljubljanske obvoznice, kjer si lahko ogledate do 60 različnih modelov alu in lesenih zunanjih vrat, otipate njihovo strukturo in se na lastne oči prepričate o kvaliteti in natančnosti njihove izdelave. V salonu Pirnar je na voljo tudi cenik, naš svetovalec pa bo z veseljem odgovoril na vsa vaša vprašanja.

Lokaciji Pirnarjevih salonov

Lokaciji Pirnarjevih salonov

Salon v Ljubljani

Bravničarjeva ulica 20
1000 Ljubljana
E: prodaja@pirnar.si
T: 080 74 47

Delovni čas:
ponedeljek in torek: 8.00 – 15.30
sreda in četrtek: 8.00 – 18.00
petek: 8.00 – 14.30

Salon je v neposredni bližini izvoza ljubljanske obvoznice in ima lastno urejeno parkirišče.

Obiščite nas v čudoviti poslovni stavbi na Bravničarjevi 20 v Ljubljani.

Salon, ki je v pritličju, je pravo malo mesto. Na njegovih ulicah je ves čas na ogled jagodni izbor 50 do 60 najlepših in najbolj prodajanih modelov. Oglasite se in v živo otipajte najnovejše lepotce med Pirnarjevimi vhodi.

Salon v Mariboru

Ptujska cesta 17
2204 Miklavž na Dravskem polju
E: maribor@pirnar.si
T: 02 707 00 20

Delovni čas:
ponedeljek, torek: 9.00 - 16.00
sreda, četrtek: 12.00 - 18.00
petek: 9.00 - 15.00


Pošljite povpraševanje

Imate vprašanje glede konkretnega vhoda, ali le potrebujete nasvet? Pošljite nam sporočilo. Odgovorili vam bomo v najkrajšem času.

Vpišite tudi telefonsko številko, da lahko najhitreje izmenjamo dodatne informacije o vašem vhodu.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...