Preskoči na vsebino
08 205 12 10

1 oblika, 2 materiala,
3 barve: 6 možnosti

Pirnar BASICO 45 je posebna, cenovno zelo dostopna serija vhodov Pirnar, oblikovana ob 45-letnici podjetja. Dovolj je čakanja. Vrhunska vhodna vrata Pirnar lahko v naši jubilejni akciji dobite že za

1.390* €

IZJEMNA CENA:
VKLJUČENA VGRADNJA, DAVEK
IN DOSTAVA DO 25 KM

Kje lahko ta vrata vidim v živo?

*Cena velja za enokrilno izvedbo modela na sliki (brez obsvetlob) in vključuje vgradnjo in DDV. Ponudba velja samo za fizične osebe.


Barvne možnosti

Pirnar BASICO 45 krasi oblika, ki je univerzalno uporabna pri vseh tipih hiš in zelo priljubljena pri kupcih vhodov Pirnar.

Na voljo je v dveh materialih, ki popolnoma spremenita vtis vhoda. Prvi je trdni in nevtralni aluminij v beli, svetlo sivi ali temno sivi barvi. Drugi je večno topli in naravni smrekov les, ki je na voljo v treh barvah: naravni, beli in temno sivi.

Cena vhodnih vrat Pirnar BASICO 45 ostaja v ekskluzivni akciji nespremenjena ne glede na izbran material in barvo.

ALU - VHODI

  • Aluminijasti Basico 45
  • Aluminijasti Basico 45
  • Aluminijasti Basico 45

LESENI - VHODI

  • Leseni Basico 45
  • Leseni Basico 45
  • Leseni Basico 45

Pošlji povpraševanje


Aluminijasti BASICO 45

Aluminijasti Pirnar BASICO 45 je trden, varen in toplotno izoliran vhod čudovitega videza.

Za trdnost skrbi močna konstrukcija iz aluminijastih profilov Schüco, ki je še dodatno okrepljena. Varnost zagotavlja varnostna ključavnica s tremi močnimi kavlji, poseben cilinder z varnostno funkcijo v sili in zunanja varnostna rozeta cilindra iz nerjavečega jekla.

Za prijetno bivanje brez prepiha skrbi debela toplotna izolacija, skupaj s tri-komornim profilom in trojnim tesnjenjem okvirja in krila.

Ta posebna serija ponuja tri različne barvne možnosti. Pri vseh sta tako zunanji ročaj kot notranja kljuka iz brušenega nerjavečega jekla. Profil okvirja je zunaj mehko zaobljen, steklo je okrašeno z motivom in znotraj zaključeno z oglatimi letvicami. Estetski in praktični zaključek krila predstavlja odbojna letev na dnu, iz nerjavečega jekla.

Pošlji povpraševanje


Leseni BASICO 45

Leseni Pirnar BASICO 45 je čudovit, v celoti lesen vhod, ki je trden simbol varnosti in izoliranosti hiše.

Za trdnost skrbi močna lesena Pirnarjeva konstrukcija. Varnost zagotavlja varnostna ključavnica s tremi močnimi kavlji, poseben cilinder z varnostno funkcijo v sili in zunanja varnostna rozeta cilindra iz nerjavečega jekla.

Ta posebna serija ponuja tri različne barvne možnosti. Pri vseh sta tako zunanji ročaj kot notranja kljuka iz brušenega nerjavečega jekla. Okvir je zunaj mehko zaobljen, steklo je okrašeno z motivom in znotraj zaključeno z oglatimi letvicami. Estetski in praktični zaključek krila predstavlja odbojna letev na dnu, iz nerjavečega jekla.

Pošlji povpraševanje


Dimenzije po vaši meri

Za pravilno vgradnjo vhodnih vrat potrebujemo natančne mere odprtine. Enokrilna vrata iz tokratne jubilejne akcije so lahko široka do 115 cm in visoka do 220 cm. Večje dimenzije so možne le v kombinaciji z obsvetlobami in/ali nadsvetlobami.

Dimenzije po vaši meri

Pošlji povpraševanje


Dostava in vgradnja

Vgradnja vhodnih vrat je brezplačna in jo opravijo strokovnjaki podjetja Pirnar. Dostava do 25 km od sedeža podjetja Pirnar je vključena v ceno vhodnih vrat.

Če ste dlje iz Ljubljane, doplačate za dostavo:

do 40 km: 25 €
do 60 km: 30 €
do 80 km: 35 €
do 100 km: 40 €
do 120 km: 50 €

Pošlji povpraševanje


Nakup

Obiskovalci našega salona ne skrivajo presenečenja, ko Basico 45 vidijo v živo in se z roko sprehodijo po njegovih ravninah in robovih. V živo so vrata videti še mogočnejša, kot na sliki … Oglejte si jih v živo in presodite sami.

Pri izdelavi vhodnih vrat nas odlikujejo natančnost, drznost in inovativnost. Pomembno nam je, da so vrata izdelana brezhibno in iz najkakovostnejših materialov. Prestižna vrata Pirnar so izdelana ročno, z dragocenimi izkušnjami naših mojstrov. Pri podjetju Pirnar vemo, da vhod v vaše domovanje pripoveduje zgodbo o vas, zato skupaj z vami dobro razmislimo o vtisu, ki ga želimo ustvariti ob vstopu v vaš dom. Spremljamo tudi najnovejše trende v tehnologiji in dizajnu vhodnih vrat, zaradi česar smo v preteklih letih prejeli prestižne mednarodne nagrade za inovacije in oblikovanje na področju vhodnih vrat.

Vabljeni v naš salon v neposredni bližini izvoza ljubljanske obvoznice, kjer si lahko ogledate do 60 različnih modelov alu in lesenih vhodnih vrat, otipate njihovo strukturo in se na lastne oči prepričate o kvaliteti in natančnosti njihove izdelave. V salonu Pirnar je na voljo tudi cenik vhodnih vrat, naš svetovalec pa bo z veseljem odgovoril na vsa vaša vprašanja.

Lokaciji Pirnarjevih salonov

Salon v Ljubljani

Bravničarjeva ulica 20
1000 Ljubljana
E: prodaja@pirnar.si
T: 080 74 47

Delovni čas:
ponedeljek in torek: 8.00 – 15.30
sreda in četrtek: 8.00 – 18.00
petek: 8.00 – 14.30

Salon je v neposredni bližini izvoza ljubljanske obvoznice in ima lastno urejeno parkirišče.

Obiščite nas v čudoviti poslovni stavbi na Bravničarjevi 20 v Ljubljani.

Salon, ki je v pritličju, je pravo malo mesto. Na njegovih ulicah je ves čas na ogled jagodni izbor 50 do 60 najlepših in najbolj prodajanih modelov. Oglasite se in v živo otipajte najnovejše lepotce med Pirnarjevimi vhodi.

Salon v Mariboru

Ptujska cesta 17
2204 Miklavž na Dravskem polju
E: maribor@pirnar.si
T: 02 707 00 20

Delovni čas:
ponedeljek, torek: 9.00 - 16.00
sreda, četrtek: 12.00 - 18.00
petek: 9.00 - 15.00


Pošljite povpraševanje

Imate vprašanje glede konkretnega vhoda, ali le potrebujete nasvet? Pošljite nam sporočilo. Odgovorili vam bomo v najkrajšem času.

Vpišite tudi telefonsko številko, da lahko najhitreje izmenjamo dodatne informacije o vašem vhodu.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...