Preskoči na vsebino
Konfigurator 08 205 12 10

Najbolj prestižne nagrade za dizajn na svetu

Najboljši oblikovalski dosežki združujejo inovacije, estetiko in izjemno funkcionalnost.

German design award in druge oblikovalske nagrade | PIRNAR

Vrhunsko dizajnirana vhodna vrata za hiše poenostavljajo naša življenja, zato so najboljši pionirski dosežki v dizajnu visoko cenjeni in nagrajeni z najbolj prestižnimi nagradami za dizajn.

Svetovno priznane nagrade za dizajn

Osvojitev nagrade za dizajn na področju arhitekture in dizajna ni samo potrditev dobro opravljenega dela, temveč neposredno vpliva tudi na komercialni uspeh podjetja, ki osvoji takšno nagrado. Predstavljamo vam nekaj najbolj svetovno priznanih in prestižnih nagrad za oblikovanje na svetu:

Nagrada GERMAN DESIGN AWARD

Prestižna nagrada GERMAN DESIGN AWARD, ki jo podeljuje German Design Council, eden vodilnih strokovnih centrov za oblikovanje na svetu s 60-letno tradicijo, sestavlja pa ga priznana mednarodna komisija. Nagrado GERMAN DESIGN AWARD podeljujejo izključno izjemnim pionirskim dosežkom na področju oblikovanja s celega sveta. Skupaj z ekskluzivno nagrado GERMAN DESIGN AWARD WINNER podelijo vsako leto najbolj vrhunskim dizajnom tudi GERMAN DESIGN AWARD SPECIAL MENTION.

Nagrada ARCHITIZER A+AWARD

Ta program je eden največjih na svetu, saj njegovo občinstvo sestavlja več kot 400 milijonov ljudi. Osredotoča se na spodbujanje in proslavljanje najboljših izdelkov in arhitekture na svetu. S podeljevanjem nagrad opozarja na pomembne dosežke v dizajnu in slavi njihov potencial za pozitiven vpliv na vsakodnevno življenje posameznikov.

Nagrada A'DESIGN

Največje mednarodno tekmovanje v dizajnu je vsako leto v Italiji. Vključuje več kot 100 različnih kategorij, kjer so najboljši nagrajeni s platinasto, zlato, srebrno, bronasto ali železno nagrado. Podeljujejo tudi nagrado DESIGNER OF THE YEAR, ki pripade tistemu oblikovalcu, ki je v danem letu najbolj vplival na razvoj in napredek na področju oblikovanja.

Nagrada RED DOT DESIGN

Svetovno priznana nemška nagrada RED DOT DESIGN velja za eno izmed najpomembnejših nagrad v svetu oblikovanja. Podeljujejo jo od leta 1995, ko jo je ustanovil International Council of Societies of Industrial Design. Prejemniki nagrad iz treh kategorij (oblikovanje izdelkov, oblikovanje komunikacij in oblikovanje konceptov) so izbrani med več kot 10.000 letno prijavljenimi kandidati iz več kot 50 različnih držav.

Nagrada IF DESIGN

Nagrada IF DESIGN je ena izmed najbolj prestižnih nagrad za oblikovanje z dolgoletno tradicijo, ki jo podeljuje German Organisation Industrie Forum Design Hannover e.V. že vse od leta 1953. Približno 60 strokovnjakov s področja oblikovanja in arhitekture s celega sveta izbere oblikovanja, ki po njihovem mnenju najbolj izstopajo v vsaki od sedmih kategorij.

Prestižne nagrade za najboljša luksuzna vhodna vrata na svetu

Morda se zdi, da na področju oblikovanja vhodnih vrat ni več veliko prostora za inovacije, toda podjetja, kot so Pirnar, že desetletja dokazujejo nasprotno. Inovativno oblikovanje in nove napredne tehnologije, ki jih je podjetje Pirnar razvilo na področju luksuznih vhodnih vrat, so dokaz, da v resnici obstaja neskončno mnogo možnosti za inovacije in rast, dokler nas omejuje izključno naša domišljija. Za svojo izjemno progresivnost na področju oblikovanja modernih vhodnih vrat so Pirnarjeva ročno izdelana vrata prejela nešteto nominacij in številne od najbolj prestižnih nagrad za oblikovanje na svetu.

V letih od 2015 do 2019 so Pirnar vhodna vrata prejela dvakrat prestižno nagrado GERMAN DESIGN AWARD WINNER in v enakem času večkrat nagrado GERMAN DESIGN AWARD SPECIAL MENTION, ki jo podeljuje ista ustanova. Leta 2016 so prejeli tudi nagrado programa ARCHITIZER A+AWARD. Skupaj z omenjenimi nagradami je bilo podjetje Pirnar deležno številnih nominacij in nagrad za svoje izjemne dosežke na področju oblikovanja in tehnološke iznajdljivosti.

Filozofija podjetja Pirnar je: “Ne prizadevamo si, da bi oblikovali dobra vhodna vrata, prizadevamo si, da bi ustvarjali mojstrovine.” In skupnost oblikovalcev in podeljevalcev nagrad na področju oblikovanja je prepoznala dejstvo, da so vsaka ročno izdelana vhodna vrata podjetja Pirnar navdihujoča mojstrovina. Še naprej bomo razvijali, oblikovali in natančno izdelovali luksuzne vhode v hišo, ki bodo jemali dih vsakomur, ki ceni odličnost in stremi k temu, da z oblikovanjem in opremljanjem svojega doma preseže povprečnost vsakdanjega.

Želite izvedeti več?

Pridite na kavo v naš najbližji razstavni salon in pogovorili se bomo o vaših željah.

REZERVIRAJTE SI TERMIN

Ali so vam bile te informacije v pomoč?
Vhodna vrata
Oblikujte svoja vhodna vrata
Pojdite v konfigurator
Saloni Pirnar
Obiščite salone Pirnar
Dotaknite se vhodnih vrat
Katalogi
Prenesite kataloge vhodnih vrat
Odkrijte vse modele vhodnih vrat
top