Preskoči na vsebino
08 205 12 10

Kaj pričakujemo od vas

Povprečnih ne občuduje nihče. Zato želimo biti drugačni od drugih, edinstveni in neponovljivi – tudi če nas ves čas poskušajo posnemati.


Pričakujemo, da bomo delili enake vrednote.

Ključne so: ustvariti nekaj, kar je vredno občudovanja, biti inovativen in biti brezkompromisen, kar se tiče natančnosti izvedbe.


Pričakujemo, da boste postali mojster.

Pričakujemo, da ste natančni in da boste hoteli postati mojster svojega poklica. Da nič ne bo šlo iz hiše, ne da bi bilo izpiljeno v mojstrovino. In da boste vedno hoteli biti še boljši.


Pričakujemo, da se boste borili za odličnost.

Odličnosti ne sestavlja le zunanji videz, ampak vsak vijak, vsak vzvod, vsako steklo, vsak var, vsak gib in vsaka beseda. Ni velikega ali malega opravila, vsa so enakovredna in pomembna za popolno celoto.


Pričakujemo, da boste vztrajni.

Le z vztrajanjem na poti popolnosti smo lahko danes boljši, kot smo bili včeraj, in jutri še za milimeter boljši. Izdelek je končan, ko ga bolje ni več mogoče narediti. Ko lahko stopimo korak nazaj in ga občudujemo.


Pričakujemo, da boste hoteli navduševati.

Najprej sebe, potem sodelavce, na koncu stranko. Početi stvari le zato, da bo nekdo zadovoljen, ni zabavno in ni dovolj. To zmore vsak. Pri Pirnarju navdušujemo. Da bi lahko navduševali druge, moramo biti prej sami navdušeni. Zato vse, kar počnemo, naredimo tako, da najprej navduši nas, nato pa še sodelavce in stranke.

Odprta delovna mesta

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...