Preskoči na vsebino
Konfigurator 08 205 12 10

CarbonCore prejemnik prestižne mednarodne nagrade German Innovation Award Winner 2022

Berlin, 24. 5. 2022 - Napredna konstrukcija CarbonCore je prejemnica prestižne mednarodne nagrade German Innovation Award Winner 2022. Nagrado z dolgoletno tradicijo podeljuje German Design Council za napredne inovacije, ki jih odlikujejo originalnost, učinkovitost in enostavnost uporabe.

CarbonCore prejemnik mednarodne nagrade GIA Winner 2022

Ocenjevalna žirija, sestavljena iz neodvisnih strokovnjakov iz sveta tehnologije, digitalizacije in znanosti, je CarbonCore označila za inovacijo, ki izpopolnjuje naše bivanje in s svojimi lastnostmi prispeva k boljši prihodnosti. Ustvarja sinergijske učinke v dobavi, proizvodnji, dostavi in montaži. Omogoča enostavnejšo montažo brez ukrivljanja, zmanjšuje napake pri dostavi in vgradnji, razbremenjuje okolje ter skrajšuje proizvodni in prodajni proces. Predstavlja vrhunsko jedro, na katerem temeljijo vsa nova Pirnarjeva vhodna vrata.

CarbonCore video

“Pomembne inovacije dodajajo vrednost blagovni znamki, povečujejo konkurenčnost in posledično prispevajo k višji gospodarski rasti,” je izjavil generalni direktor nemške organizacije German Design Council Lutz Dietzold. “Inovativnost prinaša kreativne rešitve, ki nam polepšajo in olajšajo vsakdanje življenje.”

Za nagrado German Innovation Award se je v letu 2022 potegovalo kar 640 mednarodnih podjetij z različnih vrst industrij, od najbolj priznanih do obetajočih start-upov, ki so bili razdeljeni v 40 kategorij. Pirnar je s konstrukcijo CarbonCore tekmoval v B2B segmentu “Excellence in Business to Business”.

Gia 2022 Winner

Želite izvedeti več?

Pridite na kavo v naš najbližji razstavni salon in pogovorili se bomo o vaših željah.

REZERVIRAJTE SI TERMIN

Ali so vam bile te informacije v pomoč?
Vhodna vrata
Oblikujte svoja vhodna vrata
Pojdite v konfigurator
Saloni Pirnar
Obiščite salone Pirnar
Dotaknite se vhodnih vrat
Katalogi
Prenesite kataloge vhodnih vrat
Odkrijte vse modele vhodnih vrat
top