Preskoči na vsebino
Konfigurator 08 205 12 10

Certifikati

Ponosni smo na pridobljene certifikate in upamo, da bomo s tem dodatno utrdili zaupanje naših kupcev in partnerjev.

Mesto v malem

CE

Oznaka CE je glavni kazalec skladnosti izdelka in potrjuje, da izpolnjuje bistvene zahteve glede varnosti potrošnikov, zdravja in varovanja okolja kot jih določa zakonodaja Evropske unije. Z označevanjem izdelkov se v skladu z zakonodajo varuje javni interes z zahtevami po varnih izdelkih, saj se s pomočjo zakonodajnih mehanizmov podpira in omogoča prost pretok blaga znotraj EU. Vsa Pirnarjeva vrata imajo oznako CE.

ift Rosenheim certifikat

Ift Rosenheim

ift Rosenheim je mednarodno priznan testni laboratorij. V njem izvajajo meritve, preizkuse, preverjanja in certificiranja za okna, fasade in vrata. Pirnar v laboratoriju ift Rosenheim redno testira in pridobiva certifikate za vodotesnost, zrakotesnost, odpornost na veter, razrede protivlomnosti RC2 in toplotno prehodnost.

B D-U-N-S- certifikati

D & B D-U-N-S- Registered

D & B D-U-N-S- Registered je že skoraj 200 let vodilni svetovni ponudnik podatkov, analitike in interpretacije poslovnega odločanja. V Pirnarju že vrsto let sledimo njihovim smernicam in trendom poslovanja na področju stavbnega pohištva, na podlagih katerih sprejemamo informirane in zaupanja vredne poslovne odločitve.

ZAG certifikat

ZAG

ZAG je osrednji vodilni inštitut na širokem področju gradbeništva v Sloveniji, pri katerem v Pirnarju redno testiramo materiale, preizkušamo oziroma testiramo parametre, kot sta zvočna in toplotna izolativnost materialov vhodnih vrat in podobno.

Ali so vam bile te informacije v pomoč?
Vhodna vrata
Oblikujte svoja vhodna vrata
Pojdite v konfigurator
Saloni Pirnar
Obiščite salone Pirnar
Dotaknite se vhodnih vrat
Katalogi
Prenesite kataloge vhodnih vrat
Odkrijte vse modele vhodnih vrat
top