Preskoči na vsebino
08 205 12 10

5 ključnih odlik vhodnih vrat

Vhodna vrata so izredno pomemben del naših življenj. Z njimi se srečujemo vsak dan, se jih dotaknemo, jih srečamo. Preberite, česa ne smete spregledati.

5 ključnih odlik vhodnih vrat | Pirnar

Vhodna vrata so izredno pomemben del naših življenj. Z njimi se srečujemo vsak dan, se jih dotaknemo, jih srečamo. Odpiramo jih z radovednostjo, pričakovanjem, zadržanostjo, dnevno jih srečujemo ob vseh priložnostih.

Se zavedate, kako pomembna so? Skoznje prvič prinesemo domov novega člana družine, vsak dan v šolo pospremimo otroke, partnerja pospremimo v službo, pozdravljamo radovedne sosede, sprejemamo navdušene obiskovalce.

Za vhodnimi vrati se skriva topel dom, ki predstavlja varnost, naše zavetje. Vrata tako predstavljajo vhod v notranji prostor. Najstarejša so bila lesena, masivna, čistih linij, brez poslikav in posebnih rezbarij.

Danes so najboljša vhodna vrata zelo minimalistično enostavna, preprostih, čistih linij, izdelana iz zelo kakovostnih lesnih materialov.

5 ključnih odlik današnjih vhodnih vrat:

  1. toplotna izolativnost,
  2. varnost pred vlomilci,
  3. zaščita pred zunanjimi vplivi (toča, sneg, dež, sonce),
  4. zvočna izolacija,
  5. primernost za nizkoenergijske ali pasivne hiše.

Lesena in les-aluminij vhodna vrata lahko zelo pripomorejo k privlačnemu vtisu prostora. Z izbiro različnih vrst lesa in barv lahko dosežete prav posebne estetske poudarke. Bogata tekstura lesa, ki lahko poteka prečno ali vzdolžno, pričara posebno bivanjsko klimo.

Naj gre za lesena ali les-aluminij vrata, pri Pirnarju boste našli prava – taka, ki bodo ponos vašega doma.

Vhodna vrata v katalogu Pirnar vas bodo navdihnila z neverjetno mero inspiracije in vas pripeljala do vaših sanjskih vhodnih vrat.

Se še vedno sprašujete, kako pomembna so? Ne pozabite, skoznje boste vstopali vsak dan.

Če si želite v živo ogledati najnovejše modele Pirnar vhodov pa lahko obiščete naš salon v Ljubljani na Bravničarjevi ulici 20. Tu si lahko ogledate od 50 do 60 najbolj prodajanih modelov Pirnar vhodov, s svetovalcem pa se lahko pogovorite o najbolj ustrezni izbiri masivnega lesa, dodatkov in drugih elementov. Pridobite ponudbo za lesena vrata po meri ter podrobne informacije o kakovostni montaži vhodnih vrat, ki jo opravljajo strokovnjaki.


toplotna izolacija varnost pasivna hiša lesena vhodna vrata


Katalogi

Prenesite si kataloge najnovejših in inovativnih vhodov Pirnar. Preglejte jih z najbližjimi ali pa jim jih pošljite po e-pošti.

S prenosom katalogov soglašam, da družba Pirnar d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen trženja storitev, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov Pirnar d.o.o., Bravničarjeva 20, 1000 Ljubljana. Več

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...