Preskoči na vsebino
08 205 12 10

5 razlogov za zamenjavo dotrajanih vhodnih vrat z modernimi

Stara vrata ne tesnijo, se težko zapirajo in niso več varna. Potrebujete še kakšen razlog, da jih je treba zamenjati?

5 razlogov za zamenjavo dotrajanih vhodnih vrat z modernimi | Pirnar

Že načrtujete, kaj vse bo treba spomladi prenoviti v vašem domu? Verjetno boste temeljito ometli pajčevino, pomili okna in se lotili urejanja glavnega vhoda. Gredice bodo potrebovale novo zasaditev, dvorišče bo treba pomesti in vendarle se utegne zgoditi, da vam to ne bo dovolj. Morda je čas za nova, moderna vhodna vrata. Če že razmišljate o spomladanski prenovi vhoda svoje hiše, si preberite 5 razlogov, zakaj je pametno stara vrata zmenjati z novimi.

 

Izolativnost

Vreme v Sloveniji postaja vse bolj nepredvidljivo. Pozimi nas včasih presenetijo izjemno nizke temperature, poleti pa zdaj že kar redno podivjajo nekam na konec termometra. Po drugi strani se spomladi in jeseni srečujemo z obilnim deževjem, včasih pa tudi z orkanskim vetrom. Vse te težave z vremenom je najlepše pustiti zunaj. To lahko dosežete s kakovostnimi vrati, ki imajo izjemno zvočno in toplotno izolativnost. Vaš dom se takoj spremeni v oazo miru in tišine, v kateri vam je povrhu vsega še prijetno toplo. Z novimi vrati boste takoj spremenili življenje na bolje.

Varnost

Osnovna naloga vhodnih vrat je varovanje ljudi in premoženja. Pri Pirnarju to nalogo jemljemo zelo resno. Zato so naša lesena in ALU vrata narejena iz najtrdnejših profilov. Masivna lesena vrata so sestavljena iz več plasti, v katerih sloji potekajo v različnih smereh, kar daje vratnim krilom posebno trdnost. Prav tako so lahko narejena iz furniranih vezanih plošč s kovinsko ojačitvijo, ki preprečuje ukrivljanje. Aluminijasta vrata so lahko kombinirana z lesom ali celo s karbonom, kar jim daje izjemno togost in čvrstost, na katero se lahko zanesete. K trdnim vratnim krilom dodamo še kakovostno ključavnico in okovje ter moderno elektronsko zaklepanje, ki omogoča popoln nadzor nad tem, kdo vstopa v vašo hišo.

Dober prvi vtis

Ko prvič obiščemo nekoga na njegovem domu, nam ravno vhod skupaj z vhodnimi vrati da prvi vtis o tem, v kakšen dom bomo vstopili. S Pirnarjevimi vrati lahko sporočite natančno to, kar si želite. S kolekcijo Pure izražate zadržanost in resnost, kolekcija Multilevel sporoča, da imate radi razkošje in filigranske detajle, medtem ko lahko s kolekcijo Classico opremite dom, ki prisega na tradicionalne vrednote, Premium pa je za tiste najbolj zahtevne. Za najbolj drzne tehnološke navdušence pa izdelujemo vrata s sistemom OneTouch ali vhodno steno Theatrica, ki bosta brez sape pustila prav vsakogar. Želite zares velika vrata? Brez težav ugodimo vsaki vaši želji. S Pirnarjevimi vhodnimi vrati boste postavili popolnoma nove standarde v svoji ulici.

Inovativnost

S Pirnarjevimi vrati ni mogoče biti povprečen. Še posebej radi ustrežemo, kadar si želite vhod nadgraditi z moderno tehnologijo. V vaša moderna vhodna vrata lahko vgradimo odklepanje s šifro, prstnim odtisom in celo s prepoznavanjem obraza. Tako personalizirana vrata se bodo odpirala samo vam in vašim domačim. Še več. Vrat morda sploh ne bo opaziti, za vas pa se bo iz popolnoma gladke površine dvignilo osvetljeno potezalo, ki vas bo povabilo domov. Tehnološkim novostim pri nas ni konca. Razumemo naglico, v kateri iščete ključe, in vam pri tem pomagamo, pri tem pa vselej ohranjamo najvišjo raven varnosti.

Prihranek

Z novimi vrati boste tudi prihranili, saj ne bo več pihalo skozi špranje, zaradi večslojnih stekel pa tudi obsvetlobe in nadsvetlobe ne bodo več hladne. To se bo precej poznalo pri stroških za ogrevanje. Prav tako boste prihranili pri vzdrževanju. Nova vrata iz modernih materialov zahtevajo le malo vzdrževanja, pa kljub temu dolgo ohranjajo vse svoje čudovite lastnosti in imajo zelo dolgo življenjsko dobo. Dodaten bonus pa je morda še to, da boste z vrhunskimi vrati dvignili vrednost svoje nepremičnine.

Nova moderna vhodna vrata bodo bistveno izboljšala vašo kakovost bivanja, kar boste opazili takoj, ko jih boste namestili. Še posebej hvaležni pa si boste, če boste svoja stara vrata zamenjali s Pirnarjevimi. Popestrila bodo notranjost hiše in jemala dih na zunanji strani. Ne boste se mogli načuditi modernim materialom, vrhunski izdelavi in natančni montaži. Ne glede na to, ali boste izbrali lesena ali ALU vrata, boste lahko izbirali med mavrico barv, kombinacij materialov, dodatkov in slogov. Pri nas imate edinstveno možnost, da si privoščite moderna vhodna vrata, ki izražajo točno tisto, kar želite svetu sporočiti.

Vabimo vas, da osebno preizkusite, kako gladka so naša vratna krila, kako neskončno lahko se zapirajo in se pustite zapeljati lesku stekla in kristala. Pirnarjeva salona v Ljubljani in Mariboru vas pričakujeta.


obnova toplotna izolacija varnost


Katalogi

Prenesite si kataloge najnovejših in inovativnih vhodov Pirnar. Preglejte jih z najbližjimi ali pa jim jih pošljite po e-pošti.

S prenosom katalogov soglašam, da družba Pirnar d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen trženja storitev, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov Pirnar d.o.o., Bravničarjeva 20, 1000 Ljubljana. Več

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...