Preskoči na vsebino
Konfigurator 08 205 12 10

Ali veste, kako zvišati vrednost svojega doma?

Poleg vpliva nekaterih osnovnih dejavnikov, ki jih narekuje nepremičninski trg nasploh in vključuje lokacijo in vrsto nepremičnine, velikost in dostopnost, leto izgradnje, bližino infrastrukture ipd., pa na vrednost doma vpliva tudi izbira kakovostnega, sodobnega stavbnega pohištva.

Povečajte vrednost svoje hiše | PIRNAR

Iz tega izhaja, da je premišljena in drzna izbira vhodnih vrat kar se da pametna naložba, za katero vam ne bo nikoli žal in se bo tudi obrestovala. Vhodna vrata so namreč zelo pomemben del vsakega objekta, in sicer tako z vidika estetike kot tudi z vidika preprostosti vstopanja in izstopanja, maksimalne varnosti in najvišje uporabne vrednosti.

Vse se začne pri vhodnih vratih

Vhodna vrata so ključni element, s katerim svoj dom predstavljate na zunaj in ga hkrati zavijate v skrivnostno nedotakljivost svoje zasebnosti. Skrbno izbrana vhodna vrata so prestižen dizajnerski izdelek, ki bo zagotovo pritegnil pozornost in številne zavistne poglede mimoidočih. V pestri ponudbi kakovostnih vhodnih vrat izberite preudarno. Naj vas prepriča izključno najboljše!

Pri izbiri vhodnih vrat morate misliti tudi na prihodnost

Vhodna vrata so dolgoročna naložba, ki vas bo spremljala iz dneva v dan, zjutraj in zvečer, ne glede na vaše razpoloženje, razlog odhoda ali prihoda. Vaša nova vhodna vrata bodo del vašega vsakdana, zato si morate izbrati takšna vhodna vrata, ki vas bodo od prvega dne dalje navduševala dolgo vrsto let. Ker živimo v času nenehnega tehnološkega napredka in stalnih inovacij, tudi na področju izdelave in razvoja vhodnih vrat, se moramo vprašati: koliko časa še se bodo vhodna vrata odpirala s klasičnimi ključavnicami in ključi? Kako bodo danes izbrana vhodna vrata na vašem objektu videti čez deset let? In kakšna bo njihova dodana vrednost?

Pritegnite pozornost s prestižnimi vhodnimi vrati novih dimenzij

Družinsko podjetje Pirnar se lahko pohvali z najprestižnejšimi, inovativnimi in večkrat nagrajenimi vhodnimi vrati, ki so bila razvita z namenom, da poleg tega, da izzovejo navdušenje uporabnika in obiskovalcev, hkrati tudi občutno oplemenitijo vrednost vsake nepremičnine. Vsa vhodna vrata, izdelana v podjetju Pirnar, se lahko pohvalijo z vrhunsko kakovostjo materialov, drznostjo dizajna in brezkompromisno izdelavo.

Ročno izdelana vhodna vrata, kakršna izdelujejo v podjetju Pirnar, omogočajo številne prilagoditve glede dimenzije, dizajna, materialov in uporabljenih tehnologij – od LED-osvetljave do samodejnih potezal in pametnih tehnologij odklepanja in zaklepanja.

Najboljša vrata so tista vrata, ki so dovolj dobra tudi za vaš dom

Vsem tistim, ki se zavedate dodane vrednosti in tudi sicer stremite k absolutni popolnosti dizajna in maksimalni preprostosti uporabe vhodnih vrat, podjetje Pirnar ponuja bogato izbiro najsodobnejših, estetsko dovršenih in tehnološko naprednih vhodnih vrat.

Izbirate lahko med edinstvenimi vhodnimi vrati z večnivojsko zasnovo vratnega krila, ki pritegnejo poglede, popolnoma ravnim vhodom, kjer so vsi elementi v isti ravnini, aluminijastimi ali lesenimi vrati izjemnih dimenzij, vrati s samodejnimi potezali in prepoznavo prstnih odtisov ali pa popolnoma samodejnimi, brezdotičnimi vhodnimi vrati, ki delujejo s prepoznavo obraza. Vsa Pirnarjeva vrata se ponašajo z mojstrsko ročno izdelavo, najvišjo toplotno izolativnostjo in vrhunsko kakovostjo materialov ter popolno prilagodljivostjo uporabniku.

Ne dovolite, da bi vas povozil čas! Naj vas že danes namesto nadležnih ključev kot lastnika prestižnih vhodnih vrat vašega doma prepozna sodoben čitalnik prstnih odtisov. Izberite vhodna vrata s samodejnim izvlečnim in uvlečnim potezalom in vstopite v svoj dom sodobno, varno in udobno. Ali pa izberite maksimalno eleganco in funkcionalnost vhodnih vrat sodobnega časa s prvimi popolnoma samodejnimi brezdotičnimi vrati na svetu. Izberite sodobna, tehnološko dovršena, zelo kakovostna vhodna vrata, za katera ste lahko prepričani, da bodo zlahka ostala v trendu in v konkurenci na področju vhodnih vrat tudi naslednje desetletje in še dlje. Zvišajte vrednost svojega doma, obenem pa odkrijte pravo vrednost prestižnih vhodnih vrat, ki se skriva v udobju in občutkih občudovanja, ki vas bodo obšli vsakokrat, ko boste vstopili skozi svoj sanjski vhod.

Želite izvedeti več?

Pridite na kavo v naš najbližji razstavni salon in pogovorili se bomo o vaših željah.

REZERVIRAJTE SI TERMIN

Ali so vam bile te informacije v pomoč?
Vhodna vrata
Oblikujte svoja vhodna vrata
Pojdite v konfigurator
Saloni Pirnar
Obiščite salone Pirnar
Dotaknite se vhodnih vrat
Katalogi
Prenesite kataloge vhodnih vrat
Odkrijte vse modele vhodnih vrat
top