Preskoči na vsebino
08 205 12 10

Družini prijazen salon vhodnih vrat Pirnar v Ljubljani

Nakupovanje je vsakdanje opravilo, v katero pogosto vključimo tudi otroke. Nekaterim otrokom je med nakupovanjem dolgčas, druge preplavijo luči, zvoki in aktivnosti. Na žalost številni starši prenehajo nakupovati s svojimi otroci, zaradi pogostih izpadov in joka.

Družini prijazen salon vhodnih vrat Pirnar v Ljubljani

Predstavljamo vam nekaj nasvetov, kako obvladovati otroke in spremeniti njihovo obnašanje ob obisku trgovine. Lahko se uporabimo različne vzgojne tehnike, ter vključujemo otroke v nakupovalni proces, kjer jim lahko ponudimo možnost zadnje odločitve in še veliko več. Nekatere trgovine ponujajo tudi otroške kotičke, kjer lahko starši pustijo svoje otroke in mirno nakupujejo, medtem ko se njihovi malčki igrajo in zabavajo.

Obvladovanje otrokovih vedenjskih težav ob nakupovanju

Preden vstopite v trgovino ali katero koli javno okolje, določite pravila. Otroci se morajo naučiti, katere vrste vedenja so sprejemljive in katere ne. Čeprav otrok na igrišču lahko teče in vpije, tega v trgovini ne more početi. Z otrokom se pogovorite o pomembnosti uporabe višine glasu in hitrosti hoje po trgovini. Povejte mu, da mora ves čas hoditi, ostati v vaši bližini in ne sme odnašati predmetov s polic brez dovoljenja. Pojasnite otroku, kakšne bodo pozitivne posledice upoštevanja pravil in kakšne bodo negativne posledice, če pravil ne bo upošteval.

Preprečite težave z vedenjem še preden se začnejo

Ukrepajte pravočasno, da preprečite vedenjske težave, ko vstopite v trgovino. Izogibajte se nakupovanja, ko je vaš otrok lačen ali preutrujen. Ko ste v trgovini, poskrbite, da bo vaš otrok zaposlen, če je zaseden, bo manj verjetno, da bo zašel v težave. Predajte mu izbrane izdelke in mu povejte, da je njegova naloga, da jih varno spravi v voziček.

Vztrajajte pri posledicah

Ko vaš otrok krši pravila, morajo slediti negativne posledice, na katere ste ga že predhodno opozorili. Če je otrok neposlušen ali hiti po trgovini, ga je treba ustaviti. Poiščite miren prostor, kot je na primer klop, in poskrbite, da bo vaš otrok odslužil nekaj minut kazni. Lahko si celo oddahnete od nakupovanja in po potrebi odidete do avta in ga posedete na sedež, ter počakate, da se umiri. Če vas prosi, da mu kupite stvari, ali se histerično odziva, ga preprosto ne upoštevajte. Večina dovolj starih otrok ve, da je staršem v javnosti nerodno, če vpijejo ali kričijo, zato to lahko uporabljajo kot orožje. Uprite se želji, da bi popustili njegovim zahtevam, in ga naučite, da to vedenje ni uspešen način, da doseže, kar hoče.

Ponudite nagrade za dobro vedenje

Ob upoštevanju pravil ponudite otroku nagrade za lepo obnašanje. Vsakih nekaj minut ga pohvalite, ker je ostal poleg vas v trgovini, uporabljal primeren tempo in vam pomagal pri nakupu. Če mu gre dobro, mu lahko ponudite tudi nagrado. Sistem varčevanja z denarjem je lahko tudi učinkovita nagrada. Lahko ponudite en evro, ki ga lahko porabi, kakor želi, če bo upošteval vaša navodila.

Vaja dela mojstra

Ustvarite priložnosti, da otroka navadite na izlete v trgovino. Pojdite v trgovino na dan, ko želite vzeti le nekaj predmetov. Ostanite v trgovini dovolj dolgo, da samo poberete svoje predmete in otroku pomagate, da se med tem kratkim izletom v trgovino ponaša s svojim vedenjem. Nato postopoma prehajajte iz krajših, na daljše obiske, tako da se bo postopoma navadil na nakupovanje.

Otroški kotiček pri najbolj nagrajenih vratih

Nekatere trgovine se otrokom bolj prijazne kot druge. Ste v trgovini mogoče opazili veliko mizo polno barvic in pobarvank? Zakaj ne bi pripeljali svojega otroka in ga prepustili, zabavi medtem ko vi mirno nakupujete? V salonu vrat v Ljubljani bo otroški kotiček poskrbel za otroško zabavo in vaše mirne živce. Pogosto se zgodi, da morata žena in mož skupaj po nakupih, da lahko eden izmed njiju spremlja otroke. Pri tem lahko pride do težave, da se najbolj pomembnih odločitev ne moreta udeležiti skupaj, saj je eden od njiju vedno pozoren na malčke in ni z glavo pri stvari. Podjetje Pirnar vam želi pri izbiri vhodnih vrat pričarati najprijetnejšo in mirno izkušnjo za celotno družino. Ustvarili smo prijeten otroški kotiček, kjer se lahko vaši otroci zabavajo in pri tem ne motijo nakupovalnega procesa. Je vaš otrok ustvarjalna dušica? Naj se zatopi v zanimive in raznolike pobarvanke, kjer je omejitev le njegova domišljija. Zabavne sličice ga bodo popeljale v svet domišljije, kjer mu zagotovo ne bo dolgčas. Kaj pa, če je vaš otrok pustolovske narave? Velika vreča za sedenje mu bo zagotovo predstavljala fokus zabave, če pa to ne bo dovolj, se bo lahko usedel na oblikovalski gugalnik v obliki konjička, kjer bo lahko postal pravi kavboj ali pa se bo lahko zamotil z lego kockami, s katerimi bo lahko zgradil, karkoli, bo želel.

Vabljeni v salon tudi z otroci

Tudi za starše je poskrbljeno

Salon vhodnih vrat Pirnar je družini prijazno okolje, ki vam v pritličju ponuja pravo malo mesto. Na njegovih ulicah si lahko ogledate jagodni izbor 50 do 60 najsodobnejših in najbolj prodajanih modelov vhodnih vrat. Prijazni svetovalci vas bodo prijetno pozdravili na vhodu, ter vas popeljali po razdelanem labirintu vhodnih vrat. Ob tem seveda ne bodo pozabili ponuditi dobre kave. V našem salonu v Ljubljani si lahko ogledate najrazličnejše modele vhodnih vrat iz treh različnih kolekcij: Premium, Ultimum in Optimum vhodna vrata.

Izberite si najljubši model, ki bo v vas vedno znova navdušil. Kaj morate vedeti pred nakupom vhodnih vrat? Zapomnite si, da so vhodna vrata naložba v prihodnost vašega doma, ki je ne želite obžalovati! Osredotočite se na to, kaj vam je resnično všeč in kaj potrebujete, da bo vaša hiša zasijala v najboljši luči.

Kaj vas najbolj pritegne? Je to tradicionalen ali bolj sodoben stil?

V salonu vhodnih vrat so vam na voljo najnovejšimi dizajni, pri čemer se ne osredotočite zgolj na sama vrata, temveč poskušajte oceniti, kakšen stil vhoda bo najbolj primeren za vašo hišo.

Kateri material bi bil najbolj primeren za vaš vhod?

Izbira pravega materiala je zelo pomembna, saj določa ton celotni hiši. Ne bojte se različnih edinstvenih barv in tekstur, saj bodo ravno ti detajli določili, kakšno osebnost boste vdahnili svojemu vhodu.

Si želite navadnega odklepanja na ključ, ali posegate po bolj moderni in napredni tehnologiji?

Čas je, da svoj vhod ponesete na povsem novo raven. Pirnarjeva vrhunska tehnologija odklepanja predstavlja že vsakdanjost pri izdelavi vhodnih vrat. Inovativna vrhunska tehnologija je bila že večkrat nagrajena, saj vključuje inovacije, kot so na primer odklepanje s prstnim odtisom in prva pametna vhodna stena na svetu, ki se odpira s prepoznavo obraza.

Ste pomislili, da bi osvetlili vaš vhod?

Ne spreglejte možnosti nežne ambientalne osvetlitve vhodnih vrat. Na voljo so vam v številnih različicah, od osvetlitve potezal, do ambientalne osvetlitve praga za pravo romantično vzdušje.

V podjetju bomo poskrbeli, da bo vaša nakupovalna izkušnja res nekaj edinstvenega. Vabljeni ste, da prebrskate bogato ponudbo večkrat nagrajene kolekcije vhodov, ki bodo vaš dom ponesla na povsem nov nivo. Spoznajte inovativne modele OneTouch, ki predstavljajo najbolj osebna vhodna vrata na svetu in vhodno steno Theatrica, ki vas bo s svojo napredno tehnologijo popeljala naravnost v prihodnost. Prenesite si naše najnovejše kataloge vhodnih vrat in jih preglejte s svojimi najbližjimi. Med široko izbiro nagrajenih vrat boste zagotovo našli tista, ki bodo popolna za vaš dom.


osvetlitev inovacije alu vhodna vrata


Katalogi

Prenesite si kataloge najnovejših in inovativnih vhodov Pirnar. Preglejte jih z najbližjimi ali pa jim jih pošljite po e-pošti.

S prenosom katalogov soglašam, da družba Pirnar d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen trženja storitev, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov Pirnar d.o.o., Bravničarjeva 20, 1000 Ljubljana. Več

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...