Preskoči na vsebino
08 205 12 10

Kako zgraditi luksuzen pametni dom?

Prav nobenega dvoma ni o tem, da pametna tehnologija postaja vedno bolj dostopna širšim množicam.

Kako zgraditi luksuzen pametni dom? | PIRNAR

Dober primer tega so pametni telefoni, ki so bili nekoč izjemna redkost, danes pa so nekaj popolnoma vsakdanjega. S tehnološkim napredkom so tako za nami tudi dnevi, ko je bila gradnja varnega luksuznega doma rezervirana zgolj za peščico najbogatejših. Vedno več ljudi se odloča za gradnjo pametnega doma, pri tej odločitvi pa se pogosto na prvem mestu znajdejo pametna vrata. V spodnjih odstavkih si lahko preberete vse zanimivosti o tej vrhunski tehnologiji, ki varnost vašega doma ponese na popolnoma novo raven.

Pametne tehnologije in luksuzni dom naše prihodnosti

Pametne tehnologije oz. avtomatizacija doma združujejo številne različne naprave, ki lastnikom domov omogočajo večjo varnost in udobje. Sami začetki pametnih tehnologij segajo v leto 1975, ko so v podjetju Pipo Electronics izdelali X10, prvi sistem za avtomatizacijo doma. Ta prvi korak ni omogočil zgolj neverjetne rasti pametnih tehnologij povsod po svetu, temveč je hkrati uresničil dolgoletne sanje vseh ljubiteljev znanstvene fantastike. 

Najpogosteje uporabljane pametne tehnologije za avtomatizacijo doma so:

  • samodejni sistemi za zalivanje rož in trave,
  • pametne ključavnice,
  • termostati, ki omogočajo nadzor temperature doma na daljavo,
  • varnostne kamere s sistemi za nadzor gibanja,
  • pametne žarnice,
  • vrata s sistemom za prepoznavanje obraza.

Kaj so vrata s sistemom za prepoznavanje obraza?

Temelj vsakega pametnega doma so vrata s sistemom za prepoznavanje obraza ali ključavnicami s prstnim odtisom. Ti prvovrstni tehnološki dodatki na edinstven način varujejo vas in vaše najbližje, vaš dom in vse neprecenljive predmete v njem. Ne glede na to, ali želite narediti zgolj prvi korak v svet avtomatizacije doma ali želite svoj dom v celoti opremiti s pametno tehnologijo – pametna vrata so vsekakor najboljša odločitev. Pozabite lahko na nervozno iskanje ključev po torbici, skrbi, da bodo vaši otroci izgubili ključe, negotovost glede varnosti vaših najdražjih ... S pametnimi vrati so vaše skrbi popolnoma odveč.

Kako delujejo vrata s sistemom za prepoznavanje obraza?

Ključavnice s prepoznavanjem prstnih odtisov zagotovijo vstop v dom na podlagi vašega unikatnega prstnega odtisa – so torej ključi, ki jih preprosto ne morete izgubiti. Prstni odtisi so po zaslugi svoje neverjetne unikatnosti fantastičen način za identifikacijo posameznikov. Predstavljajo nezmotljivo in preprosto metodo identifikacije, ki bo vaš dom varovala na popolnoma nov način. 

Druga oblika uporabe pametnih tehnologij za zagotavljanje varnosti so vrata s sistemom za prepoznavanje obraza. Na podlagi vrhunske tehnologije lahko vaš dom odprejo v zgolj delčku sekunde, podobno kot lahko iPhone X odklene zaslon vašega mobilnega telefona zgolj s pomočjo prepoznavanja obrazne mimike. Vrata s sistemom prepoznavanja obraza so najvarnejši način zaklepanja vašega doma. Shranijo lahko več ducatov različnih obrazov in omogočajo blokiranje neželenih oseb.

Pirnar – mednarodno nagrajeni dizajn in luksuzna zunanjost

Gradnja luksuznega in varnega doma še nikoli ni bila preprostejša. V podjetju Pirnar uporabljamo najnovejšo tehnologijo za prepoznavanje obrazov in prstnih odtisov, ki omogoča zgolj vrhunske izdelke. Naša mednarodno nagrajena vrata ne nadgradijo zgolj vrednosti doma, temveč hkrati zagotovijo tudi luksuzno, sodobno zunanjost hiše, ki navduši prav vsakega obiskovalca. 

Pametna vrata Pirnar zaznamujejo spretno skrite kljuke, nežna osvetlitev ob vstopu in edinstven dizajn. Bistvo ročno narejenih in minimalističnih vhodnih vrat Pirnar je prilagodljivost. Želimo si, da bi prav vsak našel svoja popolna vrata, ki se bodo zlila z obstoječim arhitekturnim slogom doma.

Ste še vedno v dvomih? Preberite 5 razlogov, zakaj je smiselno investirati v pametna vrata! Če imate kakršna koli vprašanja, se lahko obrnete na našo strokovno ekipo. Ne pozabite – pametna tehnologija je prihodnost prav vsakega doma!


dekoracija pametni dom luksuzni dom tehnologija


Katalogi

Prenesite si kataloge najnovejših in inovativnih vhodov Pirnar. Preglejte jih z najbližjimi ali pa jim jih pošljite po e-pošti.

S prenosom katalogov soglašam, da družba Pirnar d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen trženja storitev, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov Pirnar d.o.o., Bravničarjeva 20, 1000 Ljubljana. Več

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...