Preskoči na vsebino
Konfigurator 08 205 12 10

Kakovosten profil je temelj vrhunskih vrat

Pirnarjeva inovativna tehnologija vrat temelji na najkakovostnejših profilih, ki vratom dajejo trdnost, varnost, toplotno in zvočno izolativnost ter izvirno obliko.

Carboncore in Schüko profila - vrhunski vhod v hišo | PIRNAR

Kakovostna obleka mora biti narejena iz najboljšega blaga, hiša ne more stati brez odličnih temeljev in tudi vrata Pirnar so vrhunska zaradi najkakovostnejših profilov, s katerimi se vse pravzaprav začne. Za svoje stranke želimo le najboljše – in to smo tudi našli. S pomočjo zaupanja vrednega poslovnega partnerja, ki razume, kaj pomeni ustvarjati umetnine iz najboljših materialov, ki ponosno stoji za svojimi izdelki in zna prisluhniti, razvijamo vhodna vrata, ki so več kot le to. V les, aluminij in steklo zapisujemo zgodbo o vas, vaših uspehih in vizijah, ki jo vaša vhodna vrata vsak dan pripovedujejo vsem, ki jih zagledajo.

Schüco – partner v kakovosti

Nemško podjetje Schüco razvija in prodaja sistemske rešitve za okna, vrata, fasade, drsna vrata, varnost in senčenje, ki so namenjene individualnim in komercialnim gradnjam. Za svoje stranke in partnerje skrbijo od idejne zasnove, preko oblikovanja, proizvodnje in namestitve. Podjetje Pirnar z njimi sodeluje zato, ker nas družijo podobne vrednote. Naš uspeh temelji na inovacijah, partnerstvu, odličnosti in odgovornosti. Obe podjetji stremita k nenehnim izboljšavam in inovacijam in se ponašata z močnimi blagovnimi znamkami, s certificirano kakovostjo izdelkov in številnimi nagradami za oblikovanje. Schüco stremi k varčevanju z viri in se s svojimi izdelki odgovorno obnaša do ljudi in narave. V podjetju Pirnar cenimo poslovne partnerje, ki imajo enako vizijo kot mi – biti najboljši.

Profili, ki dajo domišljiji krila

Profili podjetja Schüco nam dajejo možnosti, da dosežemo najvišjo možno kakovost vhodnih vrat pri vsakem koraku izdelave in pri vsakem detajlu. Moč in eleganca naših vrat imata odlične temelje.

ALU-profili

Aluminijasti profili vrat so robustni in vzdržljivi. Čeprav je aluminij mehak material, ki dobro prevaja toploto in zvok, ga v postopku predelave s pomočjo izolacije in več komor spremenimo v stabilne, protivlomne in funkcionalne profile, ki ne prevajajo toplote, zvoka in se ne deformirajo. Tako se vrata, izdelana iz njih, ponašajo s široko paleto dimenzij, barv in tekstur, njihove zaobljene konture pa dovoljujejo igranje z oblikami. Vrata iz ALU-profilov nam dajejo možnosti, da jih nadgradimo s tehnologijo za odklepanje: s čitalcem prstnih odtisov ali sistemom za prepoznavanje obrazov.

Jekleni profili

Jeklo je simbol trdnosti in varnosti. To velja tudi za Schüco jeklene profile. Zaradi svoje moči in trdnosti so ti profili lahko zelo tanki in vitki, s čimer lahko ustvarjamo popolnoma nove oblike vrat. Jekleni profili zdržijo izjemna bremena, zato se odlično obnesejo pri večkrilnih vratih, vratih z obsvetlobami in nadsvetlobami in pri vratih večjih dimenzij. Pri Pirnarjevih vratih zato ni omejitev. Izpolnimo vam lahko vsako željo. Prav tako je treba omeniti, da taki profili pomenijo tudi večjo varnost ter boljšo toplotno in zvočno izolacijo. Tukaj ni kompromisov. Z njimi lahko ustvarimo vse.

Podjetje Schüco ima 12.000 partnerjev v 80 državah. Ponosni smo, da smo del te velike družine, saj smo tu našli partnerja, s katerim lahko uresničimo svoje in vaše sanje. Sodelovanje s podjetjem Schüco nas zavezuje, da iz njihovih vrhunskih profilov izdelujemo najboljša vhodna vrata. Z njimi se učimo in razvijamo zmeraj nove izdelke, ki navdušujejo. Vendar nam ni treba verjeti na besedo. V salonih Pirnar se lahko prepričate, kaj znamo narediti. Pridite pogledat, kako se svetloba igra z aluminijastimi in steklenimi površinami, začutite toplino in domačnost lesa in se prepričajte, da je v središču vsakih vrat profil, ki mu lahko zaupate. Preverite brezhibno zapiranje, elektronsko zaklepanje in brezmejno lahkoto, s katero boste naša vrata odprli in zaprli. Takrat se bo odprlo tudi vaše srce in spoznali boste, da si želite le ena vrata. Pirnarjeva.

Želite izvedeti več?

Pridite na kavo v naš najbližji razstavni salon in pogovorili se bomo o vaših željah.

REZERVIRAJTE SI TERMIN

Ali so vam bile te informacije v pomoč?
Vhodna vrata
Oblikujte svoja vhodna vrata
Pojdite v konfigurator
Saloni Pirnar
Obiščite salone Pirnar
Dotaknite se vhodnih vrat
Katalogi
Prenesite kataloge vhodnih vrat
Odkrijte vse modele vhodnih vrat
top