Preskoči na vsebino
Konfigurator 08 205 12 10

Nagrajeni dizajni vrat, ki jih morate videti!

Vrhunski dizajn združuje lepoto, funkcionalnost in inovativnost.

Nagrade za posebne dosežke v dizajnu | PIRNAR

Sodobne tehnike izdelave nam omogočajo kombiniranje različnih materialov pri oblikovanju unikatnih vhodnih vrat, igranje s strukturami, z vzorci in barvami ter uporabo najsodobnejših tehnologij, ki omogočijo najvišjo stopnjo udobja in enostavnost uporabe. S tem se odpirajo neskončne možnosti za inovacije in dizajn vhodnih vrat, ki jemljejo dih. Predstavljamo vam nekaj najboljših in nagrajenih dizajnov vhodnih vrat, ki vas bodo navdihnila, da tudi sami zasnujete osupljiv vhod v hišo. Naj bo vaš ročno izdelan vhod občudovanja vredna dobrodošlica v vaš dom.

Vstopite! Dobrodošli v prihodnosti!

Inovacije so naša pot v prihodnost in inovacije, kot so prva unikatna vhodna vrata z večnivojsko zasnovo vratnega krila, prvi ravni vhod, kjer so vsi elementi v isti ravnini, prva serijsko izdelana aluminijasta vhodna vrata izjemnih dimenzij in prva vrata najboljše toplotne izolativnosti na svetu, so revolucija na trgu prestižnih ročno izdelanih vhodnih vrat. Iskanje rešitev za vsakdanje težave je tisto, kar vodi našo ustvarjalnost in inovativnost ter hkrati tisto, kar loči izjemen dizajn od povprečnega.

Prva vrata z večnivojsko zasnovo vratnega krila na svetu

Pirnar je inovativno družinsko podjetje, osredotočeno na ustvarjanje edinstvenih dizajnov, ki jemljejo sapo. Nikoli se ne zadovoljimo z vsakdanjim, zato smo razvili prva moderna vhodna vrata z večnivojsko zasnovo vratnega krila, ki vašemu vhodu daje veličasten in mogočen vtis. Široko aluminijasto potezalo s tanko, elegantno režo kraljuje med številnimi točkovnimi lučmi, ki poudarjajo lično obliko vratnega okna. Prav to daje tem vratom vtis prestiža in elegance.

Veličastna vrata, ki pustijo trajen vtis

Velikost ni nikakršna omejitev, ko sodelujete z najboljšimi oblikovalci in rokodelci na svetu. Ker so Pirnarjeva vrata izdelana po naročilu, lahko izdelamo vrata v skoraj kakršnikoli dimenziji, ki si jo zamislite. Če želite veličasten vhod v izjemnih dimenzijah, vam bomo z veseljem ustregli.

Najboljša toplotna izolativnost na svetu

Pirnar je prvi na svetu navdušil s prej nedosegljivo vrhunsko toplotno izolacijo, zato prav vsa naša najboljša vhodna vrata na svetu še vedno kraljujejo med najbolj energetsko učinkovitimi modernimi vhodnimi vrati.

Prvi ravni vhod, kjer so zahvaljujoč revolucionarnim tehnologijam vsi elementi v isti ravnini

One touch tehnologija spreminja način, kako vstopamo v svoje domove

Pirnar Ultimum Pure vrata s tehnologijo OneTouch so pometla s konkurenco v kategoriji prestižnih vhodnih vrat. To so naša največkrat nagrajena vhodna vrata, ki jih odlikuje inovativna tehnologija s samodejnim izvlečnim in uvlečnim potezalom, ki deluje na podlagi prepoznavanja prstnih odtisov. S pritiskom na skriti čitalec prstnih odtisov se elegantno in samodejno izvleče potezalo, ki razsvetli okolico, vrata pa se samodejno odklenejo. Nekaj sekund po tem, ko se vrata zaprejo, se samodejno zaklenejo in znova spremenijo v enotno ploskev brez potezala. Ta tehnologija onemogoča vsem, razen lastnikom, da bi vstopili brez dovoljenja. Naš »najbolj osebni vhod na svetu« je prejel številne prestižne nagrade za dizajn, med drugim tudi GERMAN DESIGN AWARD WINNER 2017 in GERMAN DESIGN AWARD SPECIAL MENTION v letih 2015 in 2017 ter še številne druge nominacije in nagrade za inovativen dizajn s celotnega sveta.

Naši dizajni so sodobni, inovativni in personalizirani do največje možne mere. Tako kot pri vseh drugih modelih vrat lahko tudi ta moderna vhodna vrata izberete v različnih slogih in barvah, saj so izdelana po meri in v skladu z vašimi osebnimi željami.

Prva brezdotična vhodna vrata na svetu se odpirajo v prihodnost!

Inovacije ne poznajo meja in Pirnar ne počiva na lovorikah, zato smo naša nagrajena vhodna vrata z OneTouch tehnologijo še posodobili in razvili prva brezdotična, popolnoma samodejna masivna hišna vrata Pirnar Theatrica. Ta vhodna stena je primerna za pasivne in nizkoenergijske hiše, le-ta pa deluje na podlagi tehnologije prepoznavanja obraza. Dovolj je, da vrata le pogledate in aktiviral se bo sistem nežnega odpiranja, ki deluje le ob prepoznavanju obraza lastnika. Vrata se bodo nato za vami samodejno zaprla. Ker vrata Theatrica nimajo potezala, dajejo vtis stene, ki je lahko poljubno površinsko obdelana – v lesu, kamnu, steklu ali aluminiju. Ta nikoli poprej videna tehnologija, ki nudi najvišjo stopnjo varnosti in praktičnosti, bo na voljo konec leta 2018. Vhodna stena Theatrica je prejela nagrado GERMAN DESIGN AWARD WINNER 2019 in je nominirana za GERMAN DESIGN INNOVATION AWARD.

Ne prizadevamo si, da bi ustvarjali dobra vrata, ampak želimo ustvarjati mojstrovine. Vsaka unikatna vhodna vrata so vrhunsko oblikovana, brezhibno izdelana in tehnološko napredna mojstrovina. Obiščite našo galerijo in si oglejte naša nagrajena vhodna vrata ter se pustite navdihniti neprekosljivemu dizajnu!

Želite izvedeti več?

Pridite na kavo v naš najbližji razstavni salon in pogovorili se bomo o vaših željah.

REZERVIRAJTE SI TERMIN

Ali so vam bile te informacije v pomoč?
Vhodna vrata
Oblikujte svoja vhodna vrata
Pojdite v konfigurator
Saloni Pirnar
Obiščite salone Pirnar
Dotaknite se vhodnih vrat
Katalogi
Prenesite kataloge vhodnih vrat
Odkrijte vse modele vhodnih vrat
top