Preskoči na vsebino
Konfigurator 08 205 12 10

Poletje je najboljši čas za osvežitev vašega doma

Toplejši meseci so idealni za projekte na prostem, kot je posodabljanje zunanjosti vašega doma in so odlični za vsa dela, zato zavihajte rokave in se lotite prenove vašega doma.

Obnovite vaš dom poleti | Pirnar

Ne dovolite, da vam ti idilični in topli dnevi minejo, ne da bi načrtovali enega ali več teh sezonskih projektov za popravilo in obnovo vašega doma.

Če ste že to poletje razmišljali, da bi se lotili nekaterih projektov za izboljšanje doma, ne odlašajte! Topli in sončni dnevi poletja so že tu, in preden se boste zavedali, se bo hladno vreme vrnilo. Ti prekratki toplejši meseci so idealni za projekte na prostem, kot je posodabljanje zunanjosti vašega doma in so odlični za vsa dela, ki zahtevajo dobro prezračen delovni prostor. Če pustite, da ti lepi dnevi minejo, lahko hladnejše temperature na koncu sezone ovirajo vaša prizadevanja ali v nekaterih primerih celo negativno vplivajo na kakovost izboljšav. Na srečo lahko s pomočjo kvalificiranih strokovnjakov izpolnite svoj seznam opravkov doma, ne da bi pri tem žrtvovali vse svoje poletne vikende! Tu je le nekaj projektov za izboljšanje doma, ki so prilagojeni za poletje.

Obnovite dotrajane kuhinjske elemente

Če ste naveličani svoje dotrajane kuhinje, vendar vam je všeč konfiguracija kuhinjskih omaric, a so njihova vrata v slabem stanju, je menjava morda prava izbira za vas. Hitra osvežitev kuhinje vključuje zamenjavo vrat omar in čel predalov ter namestitev ujemajočega se furnirja na prednji strani omare. Ko bo projekt končan, bo vaša kuhinja videti sveža in nova, ne da bi pri tem zapravili velike vsote denarja. Najboljši del načrtovanja teh manjših posodobitev kuhinj poleti je, da se bo projekt zaključil, še preden se bo začelo praznično kuhanje in zabave.

Osvežite svojo kuhinjo z novo delovno površino

Čeprav je namestitev novega pulta projekt, ki ga je mogoče opraviti kadarkoli v letu, je to pametno načrtovati že v poletju. Ko upoštevate dejstvo, da morajo strokovnjaki za vgradnjo novega, najprej stare pulti izvleči iz vašega doma in nositi v hišo nove (in pogosto zelo težke) materiale, lahko vidite, da ledeni pločniki in hladne temperature niso idealni za vse to. Prodajni svetovalci vam lahko predlagajo primeren material in vzorec, ki najbolje ustreza obliki in stilu vaše kuhinje. Ta hitra in enostavna osvežitev bo posodobila vašo kuhinjo in ji dala povsem nov videz.

Pretresite zunanjost svojega doma

Če želite na hitro prenoviti svojega vašega doma, se najprej ozrite posvojem vrtu in dovozu. Je vaš dovoz dotrajan in potrebuje nekaj pozornosti? Omislite si kamnito pot, obdano z robnikom in nekaj rastlinja, ki bo vašemu dovozu dodalo tropski pridih. Razne palme in kaktusi zdržijo najrazličnejše temperature in so nezahtevni za vzdrževanje. Vaš dom bo videti, kot da je pravkar skočil iz mehiške telenovele! Izbirate lahko med najrazličnejšimi stili kamnov in ostalih materialov, barvami, teksturami in slogi, od tradicionalnih do modernejših, takih, ki posnemajo les in še veliko več.

Zamenjava strehe

Se srečujete z neprepustno streho ali manjkajočimi strešniki? Povprečna življenjska doba strehe je od 15 do 20 let. Toplejši meseci so najboljši čas za strešni projekt, saj nove skodle potrebujejo toploto, da se oblikuje vremensko tesnilo. Dejansko se zimski pogoji in prekrivanje strehe preprosto ne mešajo. Dandanes lahko lastniki stanovanj izbirajo med najrazličnejšimi strešniki. S katerimi lahko tudi starejši hiši dodate moderen videz.

Nova okna za lepši pogled v svet

Stara in dotrajana okna so lahko glavni vzrok izgube toplote v zimskih mesecih. Posledica so višji stroški ogrevanja in nižja raven udobja v zaprtih prostorih. Če med zimo vaša okna niso kaj dosti preprečila izgube toplote, je verjetno čas, da pokličete strokovnjake za zamenjavo oken. Najrazličnejša podjetja ponujajo obsežen izbor okenskih stilov, ki ustrezajo vsaki hiši in proračunu, z dobrimi, boljšimi in najboljšimi linijami energetsko učinkovitih oken z nizkim vzdrževanjem.

Nova vrata narejena po meri

Ne glede na to, koliko časa porabite za obrezovanje živih mej in košnjo dvorišča, bo privlačnost domačega vrta obdržana na srednji ravni, če vaša vhodna vrata ovirajo celoten videz sicer urejenega doma. Utrujena, ukrivljena ali preprosto dotrajana vrata niso videti samo zastarelo in neurejeno, temveč se pogosto tudi zatikajo ob odklepanju in zaklepanju, da ne govorimo o prepihu, ki ga lahko prepuščajo, če slabo tesnijo. Če se spopadate z vhodnimi vrati, ki so videla boljše dni, poskrbite za to poleti, tako da boste imeli na voljo nova vrata, preden bo vreme postalo hladno.

Inovativne in nagrajene oblike vhodov Pirnar, narejeni po meri, privlačijo pozornost in poskrbijo za brezhiben videz vašega doma. Izbirate lahko med poljubnimi dimenzijami, barvami in površinskimi obdelavami. Raznolikost možnih kombinacij potezal in sistemov zaklepanja bo navdušila tudi najzahtevnejše. Neskončno možnosti, idej in uresničitev na videz nemogočega. Vse to so besede, ki odlikujejo vrata po meri podjetja Pirnar. Obiščite našo galerijo in si oglejte naša nagrajena vhodna vrata v katalogih ter se pustite navdihniti neprekosljivemu oblikovanju!

Želite izvedeti več?

Pridite na kavo v naš najbližji razstavni salon in pogovorili se bomo o vaših željah.

REZERVIRAJTE SI TERMIN

Ali so vam bile te informacije v pomoč?
Vhodna vrata
Oblikujte svoja vhodna vrata
Pojdite v konfigurator
Saloni Pirnar
Obiščite salone Pirnar
Dotaknite se vhodnih vrat
Katalogi
Prenesite kataloge vhodnih vrat
Odkrijte vse modele vhodnih vrat
top