Preskoči na vsebino
Konfigurator 08 205 12 10

Zakaj so tako posebna vrata po meri?

Za velikimi vrati so še ena vrata, za še enimi vrati so še ena vrata, manjša ...

Posebna vrata po naročilu za lep dom | PIRNAR

Dobrodošli v svetu neštetih možnosti, kjer lahko izbirate svojim željam in potrebam primerna vhodna vrata Pirnar. Edinstvene oblike, najrazličnejši materiali, različne barve, možnosti osvetlitve kljuk, različne možnosti odpiranja in še več.

Kaj vam pomenijo vhodna vrata? Ali so zgolj ovira, s katero preprečite nezaželenim obiskovalcem, da bi prišli v vaše domovanje? Ali pa so okras vašega domovanja, na katerega ste ponosni? Vsekakor so vhodna vrata prva stvar, ki jo zagledamo, preden vstopimo v domovanje. Prav tako pa so tudi zadnja stvar, ki jo vidimo, ko odhajamo od doma.

V podjetju Pirnar vam nudimo možnost izdelave vhodnih vrat popolnoma po vaših željah in meri. Vsak posameznik ima drugačne želje in predstave o tem, kakšen vhod si želi. Nekateri prisegajo na tradicijo in s tem lesena vhodna vrata, spet drugi si raje izberejo sodobna steklena ali aluminijasta vhodna vrata, tretji pa se odločijo za kombinacijo različnih materialov. Prav vse možnosti in kombinacije materialov lahko z nami postanejo resničnost.

Vrata po meri – unikaten pridih vaše osebnosti

Kaj sploh so vrata po meri? Izraz se ne nanaša zgolj na tehnično zapolnitev prostora, namenjenega vratom in ki sega od vrha do tal in od leve do desne stene. Pirnar vrata po meri imajo popolnoma oseben izraz naročnika. Oblikovalci do podrobnosti upoštevajo želje naročnika in ustvarijo unikatna vrata, ki jih opremijo z lasersko gravirano ploščico, ki predstavlja certifikat podjetja. Na ploščici pa je lahko tudi poljubno sporočilo ali posvetilo naročnika.

V podjetju Pirnar zagotavljamo, da skupaj z naročnikom izdelamo popolna vrata za vsak dom. Vrata, ki niso običajna, temveč imajo oseben izraz. Vrata, ki so edinstvena. V podjetju se trudimo uresničiti želje tudi najbolj zahtevnih strank in skupaj z njimi oblikovati unikaten vhod v domovanje, ki vam bo vsakokrat narisal nasmeh na obraz.

Najpreprostejše je izbrati vrata kar iz kataloga in jih hitro vgraditi v dom, veliko lepše in navdušujoče pa je vrata zasnovati popolnoma sam. Oblikovalci bodo upoštevali vaše želje in ideje, seveda pa bodo z vami delili tudi nasvete in bogate izkušnje. Verjamemo v slogan »nič ni nemogoče«. Vsak dan se trudimo, da bi bila vhodna vrata po meri navdihujoč in estetsko dovršen izdelek. Naša inovativnost je bila nagrajena s številnimi najprestižnejšimi mednarodnimi nagradami in priznanji.

Prvi vtis, ki mu ni para

Vsi vemo, da je v življenju velikokrat najpomembnejši prvi vtis. In za prvi vtis vsake hiše ali stanovanja poskrbijo prav vhodna vrata. Če gre za vhodna vrata, ki smo jih pomagali oblikovati in so odraz naših želja, je pogled nanje še toliko lepši. Ni pomembno, ali so lesena, steklena, aluminijasta ali izdelana iz drugega materiala – najlepša vrata so tista, ki odsevajo vašo osebnost, življenjske izkušnje in vaš slog.

Vhodna vrata Pirnar odlikujejo tudi izbrane kljuke, saj lahko izberete tudi osvetljeno kljuko. Prav tako se lahko odločite za diskretno osvetlitev vhodnih vrat, ki vam zagotavlja varno pot proti vratom tudi ponoči. Posebno pozornost namenjamo varnosti, zato se najmodernejša vhodna vrata odpirajo na vaš prstni odtis in vam tako pred vstopom nikoli ni treba iskati ključev. Prav tako so vsa naša vhodna vrata izredno dobro izolirana. Tudi v najhujši zimi ste lahko pomirjeni, da mraz ne bo prišel v vaš dom.

Mojstrsko ročno delo za uresničitev na videz nemogočega

Mojstrsko ročno delo je tisto, kar zagotavlja vhodnim vratom Pirnar odličnost. Noben stroj ne zmore takšne popolnosti, kot jo lahko dosežejo mojstri z ročnim delom. Prav vsak naročnik je popolnoma navdušen, ko mojstri ročno izdelajo podrobnosti na vhodnih vratih, ki si jih je zamislil sam.

Neskončno možnosti, idej in uresničitev na videz nemogočega. Vse to so besede, ki odlikujejo vrata po meri podjetja Pirnar. Če imate tudi sami idejo, kakšna vrata po meri bi radi imeli, vam naši arhitekti pomagajo pri uresničitvi vaših sanjskih vrat. Če ste brez idej, a vseeno želite popolnoma unikatna vhodna vrata, pa lahko edinstvena vrata po meri ustvarite skupaj z našimi arhitekti.

Želite izvedeti več?

Pridite na kavo v naš najbližji razstavni salon in pogovorili se bomo o vaših željah.

REZERVIRAJTE SI TERMIN

Ali so vam bile te informacije v pomoč?
Vhodna vrata
Oblikujte svoja vhodna vrata
Pojdite v konfigurator
Saloni Pirnar
Obiščite salone Pirnar
Dotaknite se vhodnih vrat
Katalogi
Prenesite kataloge vhodnih vrat
Odkrijte vse modele vhodnih vrat
top