Preskoči na vsebino
Konfigurator 08 205 12 10

Vse o dodatkih za vrata hiše

Vrhunski dodatki za vrata, ki presegajo vse meje mogočega. Izberite popolnost - zunanja vrata Pirnar.

Različne vrste dodatne opreme za piko na i luksuznim vratom

Izbira dodatkov za vhodna vrata je pestra. Najde se nekaj za prav vsak okus – tradicionalno ali sodobno, nevsiljivo ali drzno. Dodatki lahko v celoti spremenijo vaš način uporabe vrat, ga olajšajo in hkrati poskrbijo za imenitno zunanjo podobo doma.

Kaj vse lahko dosežemo z izbiro dodatkov za vrata?

Z dodatki za vhodna vrata lahko dosežemo:

  • večjo varnost – dodatki, npr. odpiranje vrat na prstni odtis, so najboljša naložba v varnost vašega doma;
  • unikaten videz – dodatki niso zgolj še en običajen del vašega doma. Niso več to, kar so bili včasih, temveč mnogo več. Prav z izbiro dodatkov lahko s pomočjo vrat izrazite osebnost. Dom lahko popestrite in v njem pričarate novo raven udobja;
  • preprostejšo uporabo – ste vedeli, da lahko z dodatki popolnoma pozabite na ključe? Da vam nikoli več ne bo treba razmišljati o tem, ali ste res zaklenili vhodna vrata? Dovolj je zgolj nežen dotik ali pogled in vrata se samodejno odklenejo.

Pridih svežine z obsvetlobo vrat

Ste vedeli, da lahko že s preprosto osvetlitvijo vhodnih vrat osvežite dom in poskrbite za sodoben pridih? Če želite na hiter in ugoden način popestriti zunanjost hiše, je osvetlitev vhodnih vrat rešitev, ki je ne boste obžalovali.

Osvetlitev je dodatek, ki hkrati prinaša številne prednosti. Odločite se lahko za samodejno osvetlitev vrat ali osvetlitev preddverja. S tem boste v domu zagotovili: 

  • več udobja – tudi ob poznih večernih ali nočnih prihodih domov se vrata samodejno osvetlijo. Tako lahko hitro prestopite prag doma, saj vas bo nevsiljiva osvetlitev vodila do hiše;
  • večjo varnost – osvetlitev zagotavlja brezskrbno bivanje, saj bo onemogočila, da se nezaželene osebe prosto sprehajajo okrog vašega doma. Osvetlitev lahko tudi izboljša kakovost posnetkov, če je preddverje opremljeno z varnostnimi kamerami. Možnosti za osvetlitev preddverja, vrat ali zgolj kljuke so številne. Prilagodite jih lahko svojim potrebam in izbirate lahko med nevsiljivo osvetlitvijo vrat ali močnejšo obsvetlobo preddverja;
  • večjo estetsko vrednost – igra teme in luči je čudovita dekoracija, ki v dom prinese čarobnost. Razigrana osvetlitev navidezno poveča dimenzije vaših vrat, s tem pa je vaš dom videti še bolj imeniten.

Delovanje samodejne osvetlitve vrat je energetsko varčno, saj se luči prižgejo zgolj po potrebi.

Ozka vratna potezala, ki poudarjajo lepoto

V podjetju Pirnar smo predani ustvarjanju inovativnih vhodov, ki presegajo meje znanega.

Vse naše kljuke oz. vratna potezala poudarjajo:

  • dragoceno eleganco,
  • večno lepoto,
  • harmonijo z okolico in
  • plemenitost doma.

Na voljo je bogata izbira potezal, ki bodo v dom prinesla novo raven razkošja.

Izbirate lahko med:

Na svoj račun ne bodo prišli zgolj ljubitelji ultramodernih dodatkov in čistih linij, ki zaznamujejo sodobno oblikovanje. Po zaslugi priljubljene kolekcije Classico se bodo nad našimi vhodi lahko navduševali tudi vsi ljubitelji klasike. To večno zapeljivo kolekcijo zaznamujejo nežni okraski, rustikalne linije in igrivi cvetlični vzorci. Elementi linije Classico nudijo občutek neprekosljive elegance preteklih časov.

Vrata, ki so izključno vaša

Pri oblikovanju vrhunskih vhodov nas vedno vodi moto, da ničesar ni nemogoče. Zavedamo se, da je prav vaš dom tisti prostor pod širnim nebom, kjer lahko svojo edinstvenost poudarite brez kakršnihkoli meja.

Zakaj bi se zadovoljili zgolj z estetsko dovršenostjo, ko pa lahko vaš dom hkrati ponudi tudi sporočilno vrednost?

Zakaj ne bi že ob vhodu poudarili svoj slog in tisto, kar vam pomeni največ?

Ustvarimo lahko vhodna vrata po meri z lasersko gravirano ploščico, ki je odlično mesto za poljubno sporočilo ali posvetilo. Oseben izraz vsakega naročnika in mojstrska ročna izdelava poskrbita, da je prav vsak izdelek popolnoma unikatna mojstrovina brez primerjave.

Vrata Pirnar

OneTouch – svetovna inovacija, ki presega rekorde

Želite za svoja vrata izbrati dodatek, ki mu res ni para? Želite domu zagotoviti največjo mero udobja in varnosti? Potem je čas, da raziščete možnosti, ki vam jih ponuja pametna tehnologija.

OneTouch je svetovna inovacija, ki temelji na spretni uporabi pametne tehnologije. Ta revolucionarni vhod temelji na načinu odklepanja s pomočjo prstnega odtisa. OneTouch vhod navdušuje povsod po svetu, kar dokazuje tudi prestižna mednarodna nagrada German Design Award 2017.

Ta edinstveni pametni vhod predstavlja pravo revolucijo na trgu pametnih vhodnih vrat – odlikuje ga mojstrska ročna izdelava, vrhunska uporaba tehnologije in izjemna zanesljivost. Vrata OneTouch bodo v vaše življenje prinesla brezskrbnost, kot je niste poznali še nikoli.

Pozabite na vso nejevoljo med iskanjem ključev po natrpani torbici. Pozabite na čakanje pred domom, ko ste pomotoma pozabili ključe. Pozabite tudi na strah, da bi ključe izgubili.

Kako deluje ta svetovna inovacija?

  • Čitalnik prstnih odtisov na podlagi nežnega dotika ploščice na vratih nemudoma prepozna lastnika.
  • Samodejno se izvleče potezalo, ki obenem razsvetli okolico. Vrata se nemudoma odklenejo.
  • Ko vstopite v prostor, se elegantno potezalo vrne na prvotno mesto, kar pomeni, da je popolnoma nevidno.
  • Za vami se vhodna vrata samodejno zaklenejo. Preprosto, hitro in zanesljivo.
  • Vzmetni mehanizem je popolnoma neodvisen od vira napajanja in nemoteno deluje tudi v primeru izpada energije.

Ne verjamete, da je delovanje lahko tako preprosto? Oglejte si video na naslednji povezavi in preverite, kako preprosto je delovanje vhodnih vrat na dotik.

Vendar se ogled video posnetka ne more primerjati z ogledom vrat v živo. To lahko storite v salonih Pirnar v Ljubljani in Mariboru, kjer lahko sami izkusite to osupljivo tehnologijo.

Pirnar OneTouch tehnologija zagotavlja:

  • varnejši dom – prstni odtis je najbolj zanesljiv način prepoznavanja oseb. Vrata se zgolj nekaj sekund po zaprtju samodejno spremenijo nazaj v gladko ploskev brez potezala. To obiskovalcem onemogoča kakršnokoli manipulacijo z vhodom in že na daleč odraža varnost. Potezalo je praktično nevidno, njega pa lahko upravlja zgolj lastnik in izbrane osebe, katerih prstni odtis je predhodno shranjen v spominu;
  • čudovit videz – vaš dom bo s čudovitimi vhodnimi vrati OneTouch videti imenitno. Na voljo so v številnih barvah in dimenzijah, vsem mimoidočim pa sporočajo, da gre za luksuzen, varen in sodoben dom.
  • večjo vrednost doma – nakup pametnega vhoda Pirnar je prava naložba. Vhodna vrata OneTouch dokazano povečajo vrednost vašega doma. So prejemnik prestižne nagrade German Design Award Winner in glasnik nove generacije pametnih vhodnih vrat, zato bodo relevantna še desetletja.

OneTouch so popolna združitev najnovejše tehnologije in osupljivega dizajna, ki prav nikogar ne pusti ravnodušnega.

Prva pametna vhodna stena na svetu – Theatrica

Kaj pravzaprav je vhodna stena? Kako deluje in v čem se razlikuje od vrat na dotik?

S pametno steno Theatrica lahko popolnoma pozabite na vse tradicionalne elemente vhodnih vrat – kljuke, tečaji in ključavnice so zgolj še preteklost. Je brezhibno ročno izdelana stena s poudarkom na vsaki najmanjši podrobnosti, ki jo lahko ponudijo zgolj izkušeni mojstri.

Kaj je v srcu vhodne stene Theatrica? Neprimerljiva uporabniška izkušnja.

Pametna stena deluje na sistemu prepoznavanja obraza. Dovolj je zgolj pogled, edinstvena tehnologija pa nato samodejno prepozna vaš obraz in vam nemudoma omogoči vstop. V primeru vrat OneTouch je vstop dovoljen zgolj osebam, katerih podatki so predhodno zabeleženi v sistemu.

Vhodna stena Theatrica je lahko izdelana iz kamna, lesa, stekla, aluminija ali unikatne kombinacije materialov, ki vašemu domu zagotovi največjo unikatnost.

Theatrica je:

  • brezčasna po zaslugi estetsko dovršenih oblik;
  • prilagodljiva, saj omogoča bogato izbiro barv, dimenzij in materialov;
  • zanesljiva po zaslugi edinstvene, lastne tehnologije za prepoznavanje obrazov;
  • mednarodno nagrajena.

Theatrica je letošnji prejemnik častne omembe Red Dot Award, ki nagrajuje osupljiv dizajn. Mednarodno žirijo 40 največjih strokovnjakov s področja oblikovanja je navdušila z izjemno izdelavo, ki jo člani žirije tudi osebno testirajo.

Večkrat nagrajeni dodatki za vhodna vrata

V podjetju Pirnar združujemo strast družinskega podjetja in hitrost inovacij svetovnega velikana. Zavedamo se, da prav vse ljudi povezuje želja po varnem in udobnem bivanju. Z našimi vrati želimo prispevati k bolj brezskrbnemu življenju vsakega, ki izbere vhodna vrata Pirnar. Vsak dan nas vodi misel, da naše inovacije lajšajo vsakdan številnim po vsem svetu.

Ne zgolj preprosto odklepanje, vrednost pametnih vrat sega precej dlje. Zaslužni smo za najbolj izolirane vhode na svetu in edinstveno tehnologijo za prepoznavanje obraza. Naša mojstrska ročna izdelava ne pozna kompromisov, kar dokazuje vrsta prestižnih domačih in svetovnih nagrad s področja oblikovanja.

Vsak dan nas vodi večna želja po uresničitvi navidez nemogočega. Prepričani smo, da lahko tudi vaša sanjska vhodna vrata z nami postanejo resničnost!

Želite izvedeti več?

Pridite na kavo v naš najbližji razstavni salon in pogovorili se bomo o vaših željah.

REZERVIRAJTE SI TERMIN

Ali so vam bile te informacije v pomoč?
Vhodna vrata
Oblikujte svoja vhodna vrata
Pojdite v konfigurator
Saloni Pirnar
Obiščite salone Pirnar
Dotaknite se vhodnih vrat
Katalogi
Prenesite kataloge vhodnih vrat
Odkrijte vse modele vhodnih vrat
top