Preskoči na vsebino
Konfigurator 08 205 12 10

Pametno upravljanje z vrati

Ljubljana, 15.9.2022 – Pirnar predstavlja pametna vrata za stanovanjske hiše in objekte, ki je prvi korak podjetja v smeri uporabe povezanih tehnologij za čim bolj varno in elegantno bivalno izkušnjo. Za začetek predstavljajo enotno mobilno aplikacijo Pirnar, ki omogoča pametno odklepanje SecuroSmart in pametno osvetlitev SmartLux.

Pametno upravljanje z vrati

Sodobno bivanje zaznamuje uporaba pametnih tehnologij in modernih rešitev. V Pirnarju so vhodom vdahnili vrsto inovacij, zaradi katerih bo vaš dom resnično postal estetska in varna utrdba. Pametna sistema SecuroSmart in SmartLux omogočata enostavnejše in udobnejše bivanje, dopolnjujejo pa ju številne priljubljene rešitve za pametni dom.

Pametni sistem SecuroSmart

Pametni sistem SecuroSmart za vhodna vrata omogoča upravljanje z vrati, kjerkoli se nahajate. Omogoča vrsto različnih funkcionalnosti, kot so:

  • Oddaljeno odklepanje
  • Spremljanje aktivnosti
  • Dnevnik beleženja odpiranj vhodnih vrat
  • Vnos prstnega odtisa v sili
  • Časovno omejen dostop

»V Pirnarju večino rešitev in izdelkov ustvarimo sami. So plod lastnega razvoja in vizije. Pri najnovejših rešitvah smo se spraševali, kaj so vrata prihodnosti in kako jih vključiti v celoten koncept pametnega doma. Navsezadnje se pametni dom začne s pametnimi vrati,« razmišlja vodja razvoja Drejc Dolinar.

SecuroSmart video

Pametna razsvetljava SmartLux

Pametna osvetlitev SmartLux omogoča daljinsko upravljanje osvetlitve vhodnih vrat na pragovih, ročajih, kljukah ali dekorativnih letvah z mobilno aplikacijo Pirnar. Z osvetlitvijo lahko upravljate tudi ročno. Glavne funkcionalnosti:

  • Spremljanje jakosti svetlobe
  • Določanje temperature svetlobe
  • Časovno določanje osvetlitve
  • Ročni način upravljanja
  • Neodvisno upravljanje osvetlitve

SmartLux pametna osvetlitev vrat

»Pri pametni osvetlitvi se nismo želeli omejiti le na osvetlitev ročaja ali kljuke, ampak smo želeli čarobno razsvetliti različne dele vhodnih vrat, ki skupaj tvorijo zares spektakularen učinek. Ponoči bo vaša hiša zasijala v povsem novi luči,« razmišlja vodja razvoja Drejc Dolinar.

Želite izvedeti več?

Pridite na kavo v naš najbližji razstavni salon in pogovorili se bomo o vaših željah.

REZERVIRAJTE SI TERMIN

Ali so vam bile te informacije v pomoč?
Vhodna vrata
Oblikujte svoja vhodna vrata
Pojdite v konfigurator
Saloni Pirnar
Obiščite salone Pirnar
Dotaknite se vhodnih vrat
Katalogi
Prenesite kataloge vhodnih vrat
Odkrijte vse modele vhodnih vrat
top