Preskoči na vsebino
Konfigurator 08 205 12 10

Pirnarjeve novice

Ekskluzivna vrata Versus Bronze v omejeni produkciji
Novosti
Ljubljana, 17.4.2023 – Pirnar na vodilnem mednarodnem sejmu BAU v Münchnu te dni predstavlja ekskluzivno novost: vhodna vrata Versus Bronze, narejena v kombinaciji plemenitega brona in elegantnega črnega stekla.
Preberi več
Vrata z rekordnimi vrednostmi zvočne in toplotne izolacije
Novosti
Ljubljana, 20.10.2022 – Ob vedno bolj nepredvidljivem vremenu sta dobra zvočna in predvsem toplotna izolacija izjemno pomembna dejavnika, ki vplivata na večjo kakovost našega bivanja. V Pirnarju so razvili vrhunske rešitve za zvočno in toplotno izolacijo z rekordnimi vrednosti. Namenjene so stanovanjskim hišam, ki se nahajajo v hrupnem okolju ali na območjih z velikim temperaturnimi nihanji.
Preberi več
Pametno upravljanje z vrati
Novosti
Ljubljana, 15.9.2022 – Pirnar predstavlja pametna vrata za stanovanjske hiše in objekte, ki je prvi korak podjetja v smeri uporabe povezanih tehnologij za čim bolj varno in elegantno bivalno izkušnjo. Za začetek predstavljajo enotno mobilno aplikacijo Pirnar, ki omogoča pametno odklepanje SecuroSmart in pametno osvetlitev SmartLux.
Preberi več
Pirnarjeve pergole za dih jemajoči prostor pod soncem ali razkošno senco
Novosti
Ljubljana, 12.5.2022 - Življenje je zunaj. Pod najlepšo senco in vsestransko pergolo, ustvarjeno za nepozabna doživetja. O tem so se ob toplem sončnem vremenu prepričali številni gostje, ki so na četrtkovem dogodku pred salonom Pirnar izkoristili ekskluzivno priložnost in preizkusili brezkompromisno udobje pod pergolo Pirnar. Ob vrhunski kulinariki, trendi koktejlih, v družbi priljubljenega komika Gašperja Berganta in vedno izjemne Mojce Mavec so odkrivali prednosti novega produkta uglednega slovenskega podjetja, sicer znanega kot svetovnega inovatorja vhodnih vrat.
Preberi več
Ali so vam bile te informacije v pomoč?
Vhodna vrata
Oblikujte svoja vhodna vrata
Pojdite v konfigurator
Saloni Pirnar
Obiščite salone Pirnar
Dotaknite se vhodnih vrat
Katalogi
Prenesite kataloge vhodnih vrat
Odkrijte vse modele vhodnih vrat
top